Uppgift att USA nu bombat annat terroristlager i Syrien. Hundratals döda, och förgiftade av läckande gas.


Det finns många belägg för att terroristerna har kemiska vapen, däremot saknas belägg för att Syrien har det. Dess kemiska vapen har ju förstörts under FN:s överinseende. Som bekant har USA i strid mot folkrätt bombat i Syrien pga. gasincident som USA utan bevis skyller den syriska regeringen för. Åttiosex människor dog. Men USA är ofta värst som i detta fall. Hur ska medierna hantera detta? Läs vidare!

Artikeln.
Den syriska generalstaben har meddelat att den USA-ledda koalitionen igår onsdag bombade en depå med kemiska vapen som tillhör IS (Daesh) i Deir ez-Zor. Daily Mirror USA bombar annat rebellager med kemiska vapen, hundratals dödade och TASS
Den syriska militären sade att detta faktum visar att terrorister har kemiska vapen.
Syrien USA flygplan
”Jetplan från den så kallade USA-ledda koalitionen genomförde ett flyganfall vid ca 17: 30-17: 50 [lokal tid, 14: 30-14: 50 GMT] mot en depå som tillhör Daesh, och där många utländska soldater fanns. Först kom ett vitt moln och sedan ett gult på platsen för nedslaget, vilket tyder på förekomsten av ett stort antal giftiga ämnen. En brand på platsen uppstod och fortsatte fram till 22:30 [19:30 GMT]” enligt ett uttalande av den syriska arméns ledning.

Enligt den syriska generalstaben dödade den USA-ledda koalitionens flyganfall flera hundra personer, inklusive civila. Hundratals förgiftades till följd av bombningen av Daesh depå med kemiska vapen.
”Detta bekräftar att Daesh och al-Nusra terroristerna har kemiska vapen och har förmåga att använda, ta emot och transportera dessa vapen” enligt uttalandet.

Den syriska armén nekar återigen till att den har kemiska vapen.
Nyheten kommer nu när Washington och dess allierade beskyller den syriska regeringen för en misstänkt kemisk attack i den syriska Idlib provinsen den 4 april. Syriska opposition påstod att styrkor lojala mot president Bashar Assad hade genomfört en attack med kemisk gas mot människor i den nordvästra provinsen och dödade nästan 80 och skadade 200. Assads uppger att hans regering inte har kemiska vapen sedan man kom överens om att förstöra dem 2013 (vilket skett enligt FN). Han har också uteslutit att använde kemikalier mot eget folk.

Det ryska försvarsdepartementet sade 5/4 att ett flyganfall utfördes nära Khan Shaykhun av syriska flygplan mot ett terroristlager som lagrade kemiska vapen avsedda för leverans till Irak.

Reuters uppger att rapporten inte kan verifieras omedelbart (vilket man vanligen inte kan). USA förnekar attacken. Reuters

Läs vidare i några artiklar om Syrien.
Vem orsakade gasattacken i Syrien?
Storbritanniens ambassadör – Syrien orsakade inte gasattacken
Stora brister i SvT:s rapportering om Syrien
Har Pentagon tränat terrorister i användning av kemiska vapen?
Nya provokationer planeras av terrorister i Syrien
IS och al-Qaida firar USA:s anfall och går till angrepp i Syrien
Intervju med Syriens president al-Assad
Nytt brott mot FN-stadgan. USA attackerar Syrien
IS och al-Qaida firar USA:s attack och går till angrepp i Syrien
USA trappar upp det brutala angreppskriget mot Syrien
Rapporten om gasattack kom innan Syrien bombade terroristers gaslager
Stackars Syrien. False flag förleder,förvanskar fakta
Kemgasattacken i Syrien och journalistikens kollaps
Syrien bombade terroristfabrik för kemiska vapen i Idlib, har tidigare informerat FN om terroristers kemiska vapen
Gasattack? De vanliga lögnerna mot Syrien före fredsmöte?
Seymour Hersh: Obama stoppade Syrien-anfall pga. bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta, Damaskus
Hur Turkiet planerade gasattacken i Syrien med USA:s hjälp
Syriens rebeller planerar ny gasattack
USA:s färska och äldre stöd till terrorister
Besvikna terroriststödjarna USA & Co desinformerar om Aleppo
Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien
USA:s plan för styckning av Syrien
USA har använt utarmat uran i Syrien och Irak enligt Pentagon
EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien
USA hjälper ISIS att inta stora staden Deir Ezzor i Syrien
Varför kapitulerar inte rebellerna?
http://jinge.se/allmant/ambassador-niklas-kebbon-skadar-sveriges-utrikespolitik.htm
http://jinge.se/allmant/massakern-i-ghouta-syrien-falska-videoinspelningar.htm

Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna
Fekad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar
White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda
Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets”
New York Times: USA-stödda moderata rebeller strider tillsammans med al-Qaida
Människor i Aleppo firar julen och segern över USA-stödd terrorism
USA: Bra kongressrapport om Syrien
USA:s interventionspolitik huvudorsak till svälten i Syrien
Vapenvila och fortsatt kamp mot terroristerna i Syrien som fått nya vapen av USA
USA gav ISIS 45 minuters förvarning inför bombning
Hersh: Obama stoppade Syrienanfall pga bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta
Aftonbladet låter Bana göra reklam för terroristerna i al-Nusra
Bana är ingen Anne Frank – används i hänslös propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke
Aftonbladet desinformerar om Syrien
Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien
http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm
De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps
Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av
Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien
Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention
Lögner om Syrien
Vem startade kriget i Syrien?
USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien
Vi har beskjutits av terrorister i 4 år

i Andra om: , , , , , , , , , , , , ,, , , , , , , , krig


6 svar till “Uppgift att USA nu bombat annat terroristlager i Syrien. Hundratals döda, och förgiftade av läckande gas.”

 1. Det är skillnad. USA använder demokratiska bomber och bereder vägen för storbolagen att sätta sina vantar på resurser. Medan Rysslands bomber är alltid av ondo för att dessa istället angriper terrorister. Rysslands bomber gynnar inte alls bankirvampy-maffian.

  Väntar med spänning vilka lögner media kommer att hitta på om USA illegala krigföring med förbjudna vapen.

 2. USA bekämpar IS. Det står väl klart sen länge att USA inte agerar i Syrien på annat sätt än att stödja kurderna, att USA inte stödjer wahabismen och inte heller stöder upproret mot Assad, eftersom det i huvudsak består av jihadister. USA vill ha bort Assad, men inte ha honom ersatt av jihadister. USA bombar IS. IS har erövrat vissa syriska gasvapen, som följaktligen inte förstörts enligt plan. Nu förstörs de istället av USA.

  • IS har enligt Obama stärkts av USA:s politik. Flera exempel på USA:s stöd till terrorister finns bland punkterna nedan:
   1. I en intervju i TV-programmet Democracy Now i mars 2007 uppgav förre NATO-ÖB och presidentkandidaten general Wesley Clark att han hösten 2001 fick se Pentagondokument som visade att USA planerade att destabilisera bl.a. Syrien, Irak och Libyen http://www.democracynow.org/2007/3/2/gen_wesley_clark_weighs_presidential_bid)
   2. Pulitzerprisvinnaren Seymour Hersh uppgav detsamma i artikeln ”The Redirection” i the New Yorker 2006 och påtalade USA:s ändrade politik som innebar stöd till sunni och i praktiken även till al-Qaida.
   3. Enligt dokument från Wikileaks har USA:s utrikesdepartement finansierat opposition mot Syriens regering i London sedan 2006.
   4. 1 april 2012 beslöt USA och drygt 70 andra stater (”Syriens vänner”) att stödja det splittrade Syriska nationella rådet med vapen och med motsvarande 130–140 miljoner svenska kronor, med den största summan från USA. Är inte detta en olaglig intervention?
   5. al-Qaida, ursprungligen en skapelse av CIA, deklarerade i februari 2012 via sin högste chef Ayman al-Zawahri att organisationen stödde de syriska rebellerna.
   6. Hillary Clinton medgav samma månad att al-Qaida liksom USA arbetade för att störta Assads regim.

   7. Daily Star skrev 26/8 2012 i artikeln att “nästan 200 elittrupper (SAS och SBS trupper) i eller nära Syrien är på jakt efter massförstörelsevapen. Dessa elittrupper åtföljdes av folk från underrättelseorganisationerna MI6 och CIA, och av franska och amerikanska soldater”.
   8. New York Times har 4/8 2012 rapporterat att Turkiet, Saudiarabien och Qatar, tillhandahåller vapen, med hjälp av tjänstemän från CIA som tränar och tar emot rebeller och arbetar med tjänstemän i utrikesdepartementet.
   9. I en artikel 24/3 2013 ger New York Times många belägg för kraftigt ökat vapenstöd från USA och allierade till rebellerna i Syrien. ”Med hjälp från CIA har arabiska regeringar och Turkiet kraftigt ökat det militära stödet till Syriens opposition och upprättat en hemlig luftbro av vapen och utrustning för upproret mot al-Assad, enligt uppgifter från flygtrafik, intervjuer med tjänstemän i flera länder och uppgifter från rebelledare.”
   10. DN återgav 13/5 2015 en intervju med president Obama i den Londonbaserade arabiskspråkiga tidningen Asharq al-Awsat. Obama sa ”Islamiska staten (IS) är i förlängningen ett resultat av den USA-ledda invasionen av Irak”.
   11. I ett tal till studenter i Harvard 2/10 2014 sa USA:s vicepresident Joe Biden att ISIS är en skapelse av USA:s allierade.”Asked about US policy in Syria, Biden touched on the dirty secret of the current US-led war against the Islamic State in Iraq and Syria. ISIS (or ISIL as the Obama administration terms it) is essentially the creation its allies who fomented civil war in Syria against the government of President Bashar al-Assad.Referring to Turkey, Saudi Arabia and the United Arab Emirates”.
   12. I en intervju våren 2015 erkänner pensionerade generallöjtnant Michael Flynn, en tid Donald Trumps säkerhetspolitiske rådgivare, att USA:s administration medvetet “släppt fram” Al Qaeda och ISIS i Syrien och Irak. Michael Flynn är före detta chef för amerikanska Defense Intelligence Agency (DIA). Han bekräftar äktheten av en omtalad rapport från DIA från augusti 2012 som visar att USA:s ledning redan då visste att den syriska oppositionen tagit en sekteristisk riktning. Obama, Biden, USA-general: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien
   13. Förre presidentkandidaten och f.d. militäre NATO-chefen Wesley Clark menar live i CNN våren 2015 att ISIS är skapad och finansierad av ”våra närmaste allierade.”
   14. Sputniknews rapporterar 7/12 ”Outgoing US President Barack Obama has acknowledged his country’s role in the emergence of Daesh, echoing opinions earlier voiced by Syrian President Bashar Assad and even by his successor in the White House, Donald Trump. “In shaping our response [to Daesh], we refused to repeat some of the mistakes of the 2003 invasion [of Iraq] that have helped to give rise to the organization that became ISIL in the first place,” Obama said during a major speech on the fight against terrorism at MacDill Air Force base in Florida on Tuesday.” Sputnik News
   15. Business Insider skrev för drygt ett år sedan ”Since 2013, the CIA has been training and equipping various moderate rebel elements in the Syrian civil war in an effort to undermine the regime of Syrian President Bashar al-Assad and force him to the negotiating table. Among the range of munitions and supplies that the CIA has funneled to the various brigades of the Free Syrian Army and other moderate groups through Saudi Arabia, Jordan, and Turkey are TOW anti-tank missiles.”Business Insider
   16. Förra utrikesministern Hillary Clinton kände till stödet till ISIS Clintons e-mail och Patrick Cockburn i CounterpunchI ett e-mail i augusti 2014 skrev Hillary Clinton ”“While this military/para-military operation is moving forward, we need to use our diplomatic and more traditional intelligence assets to bring pressure on the governments of Qatar and Saudi Arabia, which are providing clandestine financial and logistic support to ISIL [Isis] and other radical Sunni groups in the region” .
   isis-toyota-trucks
   17. Medlemmen i USA:s kongress Tulsi Gabbard (Demokraterna)har påtalat och protesterat mot USA:s stöd till terroristorganisationer. https://youtu.be/_qdf2WH4g9k
   18. I december 2016 beslöt USA att satsa ytterligare 300 miljoner dollar på att beväpna terroristorganisationer. Syrienexperter hävdar sedan länge att rebellerna domineras av terrorister, att ”Fria Syriska Armén”, som sedan länge har försvagats samarbetar med terroristorganisationer.
   19. USA föredrog ISIS framför Syriens folkvalde president. Ljudupptagning visar att USA föredrog ISIS framför Syriens folkvalde president

  • Obama, CIA och Clinton skapade Is. Utrustade och avlönade för att IS skulle ta bort Assad.
   Bekostat av Quatar bl.a. De räknade även med att de skulle utropa ett kalifat.
   Trump säger att nu ska USA bekämpa IS. Källa: Kennedy jr artikel om Syrien.