Vittnesmål från läkare i Aleppo: ”Vi har beskjutits av terrorister i fyra år”


Jag publicerar denna artikel nu ett år efter dess första publicering. Som en påminnelse om ett av massor av exempel på massmedia svek. Detta har inte våra media skrivit om. De har ondgjort sig så över att antidemokratiska, kvinnofientliga och religiöst intoleranta terroristerna förlorade i östra Aleppo för ett halvt år sedan. De släppte okritiskt – eller medvetet fram dessa – och rapporterade okritiskt eller medvetet USA:s lögnaktiga version av kriget. Enligt denna och våra aktade medias version är det fel av ett land att försvara sig om det blir angripit. Hårda ord, men sanna.

Denne artikel ”Vittnesmål från läkare i Aleppo: ”Vi har beskjutits av terrorister i fyra år” förtjänar all spridning. Läkare i Aleppo: ”Vi har beskjutits av terrorister i fyra årPaulov, journalist på tidningen Proletären, är enligt min bedömning betydligt kunnigare och mer vederhäftig än Syrien-journalister på de stora tidningarna. Kanske inte alla läsare liksom jag prenumererar på Proletären. Jag prenumererar även på bl.a. Dagens Nyheter, lyssnar på radion och ser på TV, och får så jämförelsematerial.

Artikeln.
Aleppo är Syriens största stad.
Under konfliktens första år var det relativt lugnt i Aleppo, till skillnad från i många andra syriska städer. I juli 2012 bröt helvetet ut. Läkaren Tony Sayeghs berättelse om livet i miljonstaden skiljer sig dramatiskt från den vi vanligtvis får höra. Här talar han om livet under terrorn, sanktionerna och vägen till fred.

Helvetet på jorden. Sjukhusbombningar. Tiotusentals på flykt.

Ingen har kunnat undgå de dramatiska nyheterna om Aleppo i nordvästra Syrien. Men Tony Sayegh är inte nöjd med hur medierna i väst beskriver situationen. Det första han gör när vi når honom på telefon är därför att framföra ett tack.

”Jag säger tack till dig, därför att västmedia alltid rapporterar från den andra sidan. Vi som lever i den regeringskontrollerade delen av Aleppo får aldrig framföra vår bild av vad som händer. Vi har levt under terroristernas beskjutning i snart fyra år.”

Aleppo läkare
Läkare i det regeringskontrollerade Aleppo protesterar efter att väpnade oppositionsgrupper den 3 maj beskjutits och förstört förlossningssjukhuset al-Dabit.

Proletären får kontakt med Tony Sayegh genom det Syriska läkarförbundets i avdelning i Aleppo. Han är kirurg och undervisar på medicinska fakulteten på Aleppo universitet.
”Många läkare har lämnat staden. Antingen för att de är rädda eller för att det inte finns jobb. Det är många sjukhus och vårdcentraler som förstörts.”
Trots krig och umbäranden har Tony Sayegh precis som de flesta av stadens invånare stannat och fortsatt leva sina liv. Han är angelägen om att ge sin syn på utvecklingen och vilka som gör sig skyldiga till terror och sjukhusattacker.

”Vi som lever här vägrar att tala om västra och östra Aleppo, som om staden skulle vara delad i två delar. Det är inte sant. Merparten av staden är under den syriska regeringens kontroll. En liten del är i händerna på väpnade grupper, eller terrorister som vi anser att de är.”
Det Tony Sayegh berättar är viktigt. En klar majoritet av Aleppos invånare, uppemot 1,5 miljon människor, finns i den regeringskontrollerade delen. I den ”oppositionskontrollerade” betydligt mindre delen lever cirka 300000 personer. Ändå är det den sidan som media ständigt utgår från i rapporteringen från Aleppo.
Viktigt är också att ”opposition” i detta fall betyder det av FN terroriststämplade Jabhat al-Nusra och dess allierade. För det är de som styr ”oppositionens” Aleppo. (Bilden föreställer Obamas hjälpredor i al-Nusra)
al-Nusra
• Hur ser du på anklagelserna om att syriskt och ryskt flyg bombar civila mål i ”oppositionens” Aleppo? I slutet av april spreds bilder från sjukhuset al-Quds där ”Aleppos siste barnläkare”, Mohammed Wassim Maaz, dödats. Läkare utan gränser som stödjer al-Quds fördömde attacken.

”Först vill jag säga att vi i syriska läkarförbundet inte hört talas om honom. Varje läkare i Syrien måste registrera sig i förbundet för att få arbeta. Då vi inte vet vem han är kan vi inte uttala oss. Samma sak gäller andra läkare som rapporteras ha dödats.

Men jag vill informera om att vi känner till många läkare i terroristkontrollerade områden”, fortsätter Tony Sayegh. Vi har läkare där som arbetar för och får lön från den syriska staten. Invånarna i dessa områden behöver ju också vård.

Vad gäller al-Quds så tror inte Tony Sayegh på medierapporterna. För fyra år sedan fanns inte något sådant sjukhus. Vad det än var som angreps så var det inte en etablerad, välkänd vårdinrättning. Han menar att bilderna på en anonym byggnad med sandsäckar utanför tyder på att det var en militär plats.
”Läkare utan gränser är inte heller någon fläckfri organisation, de har sina finansiärer och får stöd utifrån,” säger Tony Sayegh.

Läkare utan gränser har tidigare medgett att fältsjukhus i syriska oppositionsområden som organisationen stött i huvudsak vårdat rebellkrigare och inte civila. Det nämns inte i medierapporteringen.

Inte heller nämns att al-Qaidagruppen Jabhat al-Nusra i Aleppo tagit över vårdinrättningar och använt dem i andra syften. Redan i april 2013 skrev New York Times att al-Nusra ”har slagit läger i ett före detta barnsjukhus och har arbetat med andra rebellgrupper för att upprätta en shariakommission i ögonsjukhuset intill för att styra stadens rebellkontrollerade stadsdelar”.
Aleppo

Hur var det i Aleppo innan konflikten? Och vad var det som hände när kriget kom till staden? Vi ber Tony Sayegh berätta.

”Folket i Aleppo levde ett normalt liv som i vilken stad som helst. Det var en lugn stad. Aleppo är Syriens ekonomiska och industriella huvudstad. Under den syriska krisens första år var det många som flyttade hit från andra städer, för i Aleppo var det lugnt och den ekonomiska situationen var bra.

I juli 2012 förändrades allt. Men det var inte Aleppoborna som gjorde uppror mot landets styrande. Delar av staden invaderades av väpnade grupper med krigare från andra områden i Syrien och från andra länder.” Tony Sayegh menar att intressena bakom invasionen var mycket större än kontrollen över en enskild stad.

”Försöket att störta Syriens regering med vapen och upplopp hade misslyckats. Då bestämde man sig för att rikta in sig på Aleppo, för att slå mot hela Syriens ekonomi. De väpnade grupperna tog över vattenverk och elkraftverk för att stoppa tillförseln till invånarna, och de riktade in sig på industrierna. Hela fabriker plockades ner och kördes till Turkiet. De stal allt. Det var då allt vändes upp och ner och Aleppos dåliga dagar började.

• Vilka var det som låg bakom invasionen och plundringen av industrierna?
”De som gjort detta är terrorister oavsett vilket namn de går under. De flesta är inte ens syrier, även om det finns syrier bland dem. De får order utifrån. Plundringen av fabriker till Turkiet skedde på order av Mr Erdogan, Turkiets president.”
Erdogan & Obama
Fyra år efter invasionen är livet fortsatt svårt i den regeringskontrollerade delen av Aleppo. Elbristen är ett stort bekymmer. Mat finns att köpa, men den är dyr. Något som bidrar till att göra livet tufft är de ekonomiska sanktioner som USA och EU infört mot Syrien.
”Sanktionerna slår inte mot regeringen utan mot folket. Det är vi som får betala priset. Som tur är så har Syrien fortfarande vänner som vi kan köpa mediciner från. Trots att många läkare lämnat och sjukhus förstörts, och trots att vi har brist på mycket, kan vi ge patienterna en bra vård”, säger Tony Sayegh.

I snart fyra års tid har också våldet varit ständigt närvarande. Veckorna innan vårt samtal rapporterades om massiv beskjutning av raketer, granater och gasbehållare mot regeringsområden. Bland annat förstördes delar av förlossningssjukhuset al-Dabit och ett tjugotal personer dödades.

”Det är inget nytt. Vi får vår dagliga dos av bomber och granater från terroristerna. Vi vet inte om det är olycksfall eller avsiktligt, men oskyldiga människor dödas, kvinnor och barn dödas. Det rapporteras aldrig i väst.”

• I västvärlden talas ofta om ”moderata rebeller” och ”oppositionella” som kämpar för demokrati och får stöd med vapen och militär utbildning.
”Vi försöker fortfarande förstå betydelsen av ”moderata rebeller” och ”opposition”. Vi förstår inte, vi har inte hitta några sådana. De är terrorister som går under olika namn, som Jabhat al-Nusra eller IS, och de får stöd Gulfstaterna”, säger Tony Sayegh och fortsätter:
”Skulle Saudiarabien vara en försvarare av demokrati och mänskliga rättigheter? Jämför kvinnornas situation i Syrien innan konflikten med hur kvinnorna har det i Saudiarabien. Deras tal om demokrati och mänskliga rättigheter är ett skämt.”

Kriget i Syrien har pågått i över fem år. Trots avtal om vapenvila och möten i FN-regi fortsätter dödandet och förstörelsen. När dessa rader skrivs kommer nya sorgebesked om fasansfulla terrorbombningar i kuststäderna Jableh och Tartus med så här långt 148 döda.

Vi avslutar samtalet med Tony Sayegh med den fråga som vi ställt till många syrier under konfliktåren:

• Hur skapa fred i Syrien? Vad skulle omvärlden kunna göra för hjälpa landet och dess folk bort från krigets helvete? ”Jag ska dig ett kort svar. Lämna oss i fred, glöm att vi finns.”

• Vad menar du?
”Jo, det vi behöver är att USA, Europa, Turkiet och Gulfstaterna lämnar oss i fred och slutar stödja terroristerna. Det borde tas ett beslut i FN:s säkerhetsråd om att andra stater ska hålla sig borta från Syrien och att alla de som stött terroristerna ska bestraffas. När ni lämnat oss i fred, när gränserna stängts och ni glömt oss, då är jag övertygade om att den syriska armén kan skapa fred.”

Fakta och bakgrund (Från Proletären)

”Västs rebeller använde kemiska vapen”
•Amnesty International offentliggjorde 13 maj bevis för krigsförbrytelser och användandet av kemiska vapen på syrisk mark. Men det var inte den syriska armén som pekades ut som skyldig.
•Amnesty riktade anklagelsen mot väpnade grupper i Aleppo som förenats i paraplyorganisationen Fatah Halab. Dessa har från februari till april utfört omfattande attacker mot Sheikh Maqsoud, ett distrikt i Aleppos utkanter som sedan 2014 kontrolleras av syriskkurdiska YPG. Enligt läkare som Amnesty talat med finns bevis för användandet av kemiska stridsmedel.
•Uttalande är viktigt av flera skäl. I Fatah Halab ingår de saudistödda väpnade grupperna Ahrar al-Sham och Jaysh al-Islam, som har en framträdande roll i ”oppositionens” delegation vid de FN-ledda fredssamtalen. I Fatah Halab ingår också grupper som är en del av väststödda Fria syriska armén.
•När kemiska vapen tidigare använts i Syrien har västvärlden pekat ut regeringssidan som enda tänkbara förövare. Varför så tyst när de som fått västs stöd och sägs representera det demokratiska Syrien krigar med kemiska vapen?

i Andra om: , , ,, , , , , , , ,

SvT Nyheterna 17/12 Proletärens artikel


21 svar till “Vittnesmål från läkare i Aleppo: ”Vi har beskjutits av terrorister i fyra år””

 1. Problemet är inte enbart att terroristerna får stöd av nato, salafist-turkar och saudi-wahhabbister.

  I varje västligt land sitter terrorist-politiker, bombhöger såväl som bombvänster, terrorpolitiker som valts in av folk som de facto stöttar terrorismen genom dessa politiker för att krossa en Syriens demokrati och dessa politiker sitter där hand i hand med sina egna favorit-fascist-islamister.

  Hur kan det komma sig? Folket är förmodligen inte motiverade att lägga undan den presstituerade lögnpressen och lögn-dumburken än, men vill av någon outgrundlig anledning låta sig hjärnförsmutsas. Även bloggar länkar till hjärnförsmutsningen flitigt överallt och modererar inte bort den. Varför? Det sänker ju den egna trovärdigheten.

  Folk låter sina partier infiltreras av fascist-islamister utan att bli motiverade att göra något åt saken. Varför? Varför stödjer folk partier som tagit in fascist-islamister?

  Vi ska sluta länka till dessa terrorist-politiker, lögn-massmedia och deras lögn-censur-bloggportaler och istället länka till fri press och varann istället. Fascist-islamist-infiltrerade partier måste överges och nybildas så det blir någon djävla ordning!

  Endast genom total bojkott av fascism, massmedia ägd av Wall Street och Bonnierfamiljen kan rätt politiker väljas, samt fred, humanism och demokrati påbörjas.

  • Vilket patos! Är inte denna retorik mer hemmahörande i SD-s kvarter? Konspirationer överallt. Vilken vetenskap företräder du, Martin?

 2. Det är dock lite svår att ägna sig åt kritik av bankägd massmedia utan att länka till den och det är den media de flesta blir zombifierade av, sen kan man lätt hamna i en lite kultartad illusion om att det är fler som lyckats bryta sig ur apatin och följer alternativ media än det faktiskt är.

  Personligen vill jag ha ett öppet sinne för dialog med politiska motståndare även om jag i grunden är vänstersympatisör. Det finns t ex en rätt bred kritik av både EU, Nato och amerikansk utrikespolitik i hela det politiska spektrat, från nationalister till kommunister och ska man få en förändring krävs en samlad front rakt över ideologiska gränser.

  • Ja det är nödvändigt. Enligt opinionsundersökningen i februari var en majoritet i alla riksdagspartier mot eller tveksamma till Värdlandsavtalet.

 3. Off-topic:

  En helt ny passagerarflygplanstyp Irkut MC-21-300 (Yakovlev Yak-242) har flugit för första gången idag.
  https://youtu.be/iwS0BWgNDa0
  https://youtu.be/nUMjwU26uTM
  https://en.wikipedia.org/wiki/Irkut_MC-21

  Förta flygplan beräknas börja levereras till kunder under 2019.
  Flygplanet är tänkt att konkurrera med Airbus A320neo och Boeing 737 MAX.

  Det är den andra helt nya passagerarflygplan som har utvecklats i Ryssland de senaste 10 åren. Den första är Sukhoi SSJ-100 som är mindre, har färre säten (87-108 mot 163-211), är i serieproduktion sedan 2011 och har redan levererat över 100 exemplar (produktionstakten är för tillfället ca. 2 flygplan i månaden).

 4. Martin Gustavsson uttrycker exakt det jag tycker. Nu när Filippinernas president Duerte beordrat sina trupper att försvara civila filippinare mot ISIS attack I Mindanao så hamnar väl han pa samma lista som Syriens president Assad. Koalitionen Saudi-Qatar-EU-Obama/Clinton (inclusive Sverige) inför väl sanktioner mot Filippinerna och finansierar ISIS så att de kan försöka avsätta Duerte, precis som de försökt med Assad.

 5. […] Intervju med Syriens president al-Assad Nytt brott mot FN-stadgan. USA attackerar Syrien IS och al-Qaida firar USA:s attack och går till angrepp i Syrien USA trappar upp det brutala angreppskriget mot Syrien Rapporten om gasattack kom innan Syrien bombade terroristers gaslager Stackars Syrien. False flag förleder,förvanskar fakta Kemgasattacken i Syrien och journalistikens kollaps Syrien bombade terroristfabrik för kemiska vapen i Idlib, har tidigare informerat FN om terroristers kemiska vapen Gasattack? De vanliga lögnerna mot Syrien före fredsmöte? Seymour Hersh: Obama stoppade Syrien-anfall pga. bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta, Damaskus Hur Turkiet planerade gasattacken i Syrien med USA:s hjälp Syriens rebeller planerar ny gasattack USA:s färska och äldre stöd till terrorister Besvikna terroriststödjarna USA & Co desinformerar om Aleppo Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien USA:s plan för styckning av Syrien USA har använt utarmat uran i Syrien och Irak enligt Pentagon EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien USA hjälper ISIS att inta stora staden Deir Ezzor i Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? http://jinge.se/allmant/ambassador-niklas-kebbon-skadar-sveriges-utrikespolitik.htm http://jinge.se/allmant/massakern-i-ghouta-syrien-falska-videoinspelningar.htm Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna Fekad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets” New York Times: USA-stödda moderata rebeller strider tillsammans med al-Qaida Människor i Aleppo firar julen och segern över USA-stödd terrorism USA: Bra kongressrapport om Syrien USA:s interventionspolitik huvudorsak till svälten i Syrien Vapenvila och fortsatt kamp mot terroristerna i Syrien som fått nya vapen av USA USA gav ISIS 45 minuters förvarning inför bombning Hersh: Obama stoppade Syrienanfall pga bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta Aftonbladet låter Bana göra reklam för terroristerna i al-Nusra Bana är ingen Anne Frank – används i hänslös propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke Aftonbladet desinformerar om Syrien Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]

 6. […] Några artiklar om Syrien. Barnen i Aleppo dansar och ler Tio feta lögner om Syrien Påven uttrycker sin djupa solidaritet med Syrien och dess folk Besvikna terrorist-stödjarna USA & Co desinformerar om Syrien USA:s färska och äldre stöd till terroristerna i Syrien Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? Svenskt bistånd till Syrien och ISIS-vännen Turkiet Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Aftonbladet desinformerar om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]

 7. […] Några artiklar om Syrien. Barnen i Aleppo dansar och ler Tio feta lögner om Syrien Påven uttrycker sin djupa solidaritet med Syrien och dess folk Besvikna terrorist-stödjarna USA & Co desinformerar om Syrien USA:s färska och äldre stöd till terroristerna i Syrien Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? Svenskt bistånd till Syrien och ISIS-vännen Turkiet Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Aftonbladet desinformerar om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]

 8. […] Läs vidare i några artiklar om Syrien. Pentagon:USA har använt utarmat uran i Syrien Framstående USA-expert:Skedde verkligen en gasattack i Syrien som beskrivits? Håller USA:s bevis för att Syrien stod bakom giftgasangrepp i Khan Shaykhoun? Vanställd information om fredsorganisationen SWEDHR där jag är med Chefen för Israels säkerhetstjänst bekräftar Israels stöd till ISIS och al-Nusra Väst hindrar FN att undersöka gasincidenten i Syrien Varning till president Trump från säkerhetsexperter i USA Vem orsakade gasattacken i Syrien? Storbritanniens ambassadör – Syrien orsakade inte gasattacken Stora brister i SvT:s rapportering om Syrien Har Pentagon tränat terrorister i användning av kemiska vapen? Nya provokationer planeras av terrorister i Syrien IS och al-Qaida firar USA:s anfall och går till angrepp i Syrien Intervju med Syriens president al-AssadFader Daniel: Media ger falsk information om kriget i Syrien Nytt brott mot FN-stadgan. USA attackerar Syrien IS och al-Qaida firar USA:s attack och går till angrepp i Syrien USA trappar upp det brutala angreppskriget mot Syrien Rapporten om gasattack kom innan Syrien bombade terroristers gaslager Stackars Syrien. False flag förleder,förvanskar fakta Kemgasattacken i Syrien och journalistikens kollaps Syrien bombade terroristfabrik för kemiska vapen i Idlib, har tidigare informerat FN om terroristers kemiska vapen Gasattack? De vanliga lögnerna mot Syrien före fredsmöte? Seymour Hersh: Obama stoppade Syrien-anfall pga. bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta, Damaskus Hur Turkiet planerade gasattacken i Syrien med USA:s hjälp Syriens rebeller planerar ny gasattack USA:s färska och äldre stöd till terrorister Besvikna terroriststödjarna USA & Co desinformerar om Aleppo Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien USA:s plan för styckning av Syrien USA har använt utarmat uran i Syrien och Irak enligt Pentagon EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien USA hjälper ISIS att inta stora staden Deir Ezzor i Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? http://jinge.se/allmant/ambassador-niklas-kebbon-skadar-sveriges-utrikespolitik.htm http://jinge.se/allmant/massakern-i-ghouta-syrien-falska-videoinspelningar.htm Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna Fekad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets” New York Times: USA-stödda moderata rebeller strider tillsammans med al-Qaida Människor i Aleppo firar julen och segern över USA-stödd terrorism USA: Bra kongressrapport om Syrien USA:s interventionspolitik huvudorsak till svälten i Syrien Vapenvila och fortsatt kamp mot terroristerna i Syrien som fått nya vapen av USA USA gav ISIS 45 minuters förvarning inför bombning Hersh: Obama stoppade Syrienanfall pga bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta Aftonbladet låter Bana göra reklam för terroristerna i al-Nusra Bana är ingen Anne Frank – används i hänslös propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke Aftonbladet desinformerar om Syrien Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Kan vi lita på Amnestys nya rapport om Syrien? Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]

 9. […] Läs vidare i några artiklar om Syrien. Svensk expert slår hål på Frankrikes rapport om gasolyckan Framstående USA-expert:Skedde verkligen en gasattack i Syrien som beskrivits? Håller USA:s bevis för att Syrien stod bakom giftgasangrepp i Khan Shaykhoun? Medietystnad när Trumps bevis för gasattacken i Syrien sågas Rbellerna utförde gasattacken i Ghouta – indikation från FN:s inspektörer Vanställd information om fredsorganisationen SWEDHR där jag är med Chefen för Israels säkerhetstjänst bekräftar Israels stöd till ISIS och al-Nusra Väst hindrar FN att undersöka gasincidenten i Syrien Varning till president Trump från säkerhetsexperter i USA Vem orsakade gasattacken i Syrien? Storbritanniens ambassadör – Syrien orsakade inte gasattacken Stora brister i SvT:s rapportering om Syrien Har Pentagon tränat terrorister i användning av kemiska vapen? Nya provokationer planeras av terrorister i Syrien IS och al-Qaida firar USA:s anfall och går till angrepp i Syrien Intervju med Syriens president al-Assad Nytt brott mot FN-stadgan. USA attackerar Syrien IS och al-Qaida firar USA:s attack och går till angrepp i Syrien USA trappar upp det brutala angreppskriget mot Syrien Rapporten om gasattack kom innan Syrien bombade terroristers gaslager Stackars Syrien. False flag förleder,förvanskar fakta Kemgasattacken i Syrien och journalistikens kollaps Syrien bombade terroristfabrik för kemiska vapen i Idlib, har tidigare informerat FN om terroristers kemiska vapen Gasattack? De vanliga lögnerna mot Syrien före fredsmöte? Seymour Hersh: Obama stoppade Syrien-anfall pga. bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta, Damaskus Hur Turkiet planerade gasattacken i Syrien med USA:s hjälp Syriens rebeller planerar ny gasattack USA:s färska och äldre stöd till terrorister Besvikna terroriststödjarna USA & Co desinformerar om Aleppo Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien USA:s plan för styckning av Syrien USA har använt utarmat uran i Syrien och Irak enligt Pentagon EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien USA hjälper ISIS att inta stora staden Deir Ezzor i Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? http://jinge.se/allmant/ambassador-niklas-kebbon-skadar-sveriges-utrikespolitik.htm http://jinge.se/allmant/massakern-i-ghouta-syrien-falska-videoinspelningar.htm Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna Fekad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets” New York Times: USA-stödda moderata rebeller strider tillsammans med al-Qaida Människor i Aleppo firar julen och segern över USA-stödd terrorism USA: Bra kongressrapport om Syrien USA:s interventionspolitik huvudorsak till svälten i Syrien Vapenvila och fortsatt kamp mot terroristerna i Syrien som fått nya vapen av USA USA gav ISIS 45 minuters förvarning inför bombning Hersh: Obama stoppade Syrienanfall pga bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta Aftonbladet låter Bana göra reklam för terroristerna i al-Nusra Bana är ingen Anne Frank – används i hänslös propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke Aftonbladet desinformerar om Syrien Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]

 10. […] Läs vidare i några artiklar om Syrien. Pentagon:USA har använt utarmat uran i Syrien Framstående USA-expert:Skedde verkligen en gasattack i Syrien som beskrivits? Håller USA:s bevis för att Syrien stod bakom giftgasangrepp i Khan Shaykhoun? Vanställd information om fredsorganisationen SWEDHR där jag är med Chefen för Israels säkerhetstjänst bekräftar Israels stöd till ISIS och al-Nusra Väst hindrar FN att undersöka gasincidenten i Syrien Varning till president Trump från säkerhetsexperter i USA Vem orsakade gasattacken i Syrien? Storbritanniens ambassadör – Syrien orsakade inte gasattacken Stora brister i SvT:s rapportering om Syrien Har Pentagon tränat terrorister i användning av kemiska vapen? Nya provokationer planeras av terrorister i Syrien IS och al-Qaida firar USA:s anfall och går till angrepp i Syrien Intervju med Syriens president al-AssadFader Daniel: Media ger falsk information om kriget i Syrien Nytt brott mot FN-stadgan. USA attackerar Syrien IS och al-Qaida firar USA:s attack och går till angrepp i Syrien USA trappar upp det brutala angreppskriget mot Syrien Rapporten om gasattack kom innan Syrien bombade terroristers gaslager Stackars Syrien. False flag förleder,förvanskar fakta Kemgasattacken i Syrien och journalistikens kollaps Syrien bombade terroristfabrik för kemiska vapen i Idlib, har tidigare informerat FN om terroristers kemiska vapen Gasattack? De vanliga lögnerna mot Syrien före fredsmöte? Seymour Hersh: Obama stoppade Syrien-anfall pga. bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta, Damaskus Hur Turkiet planerade gasattacken i Syrien med USA:s hjälp Syriens rebeller planerar ny gasattack USA:s färska och äldre stöd till terrorister Besvikna terroriststödjarna USA & Co desinformerar om Aleppo Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien USA:s plan för styckning av Syrien USA har använt utarmat uran i Syrien och Irak enligt Pentagon EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien USA hjälper ISIS att inta stora staden Deir Ezzor i Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? http://jinge.se/allmant/ambassador-niklas-kebbon-skadar-sveriges-utrikespolitik.htm http://jinge.se/allmant/massakern-i-ghouta-syrien-falska-videoinspelningar.htm Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna Fekad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets” New York Times: USA-stödda moderata rebeller strider tillsammans med al-Qaida Människor i Aleppo firar julen och segern över USA-stödd terrorism USA: Bra kongressrapport om Syrien USA:s interventionspolitik huvudorsak till svälten i Syrien Vapenvila och fortsatt kamp mot terroristerna i Syrien som fått nya vapen av USA USA gav ISIS 45 minuters förvarning inför bombning Hersh: Obama stoppade Syrienanfall pga bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta Aftonbladet låter Bana göra reklam för terroristerna i al-Nusra Bana är ingen Anne Frank – används i hänslös propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke Aftonbladet desinformerar om Syrien Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Kan vi lita på Amnestys nya rapport om Syrien? Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]

 11. […] Läs vidare i några artiklar om Syrien. Svensk expert slår hål på Frankrikes rapport om gasolyckan Framstående USA-expert:Skedde verkligen en gasattack i Syrien som beskrivits? Håller USA:s bevis för att Syrien stod bakom giftgasangrepp i Khan Shaykhoun? Medietystnad när Trumps bevis för gasattacken i Syrien sågas Rbellerna utförde gasattacken i Ghouta – indikation från FN:s inspektörer Vanställd information om fredsorganisationen SWEDHR där jag är med Chefen för Israels säkerhetstjänst bekräftar Israels stöd till ISIS och al-Nusra Väst hindrar FN att undersöka gasincidenten i Syrien Varning till president Trump från säkerhetsexperter i USA Vem orsakade gasattacken i Syrien? Storbritanniens ambassadör – Syrien orsakade inte gasattacken Stora brister i SvT:s rapportering om Syrien Har Pentagon tränat terrorister i användning av kemiska vapen? Nya provokationer planeras av terrorister i Syrien IS och al-Qaida firar USA:s anfall och går till angrepp i Syrien Intervju med Syriens president al-Assad Nytt brott mot FN-stadgan. USA attackerar Syrien IS och al-Qaida firar USA:s attack och går till angrepp i Syrien USA trappar upp det brutala angreppskriget mot Syrien Rapporten om gasattack kom innan Syrien bombade terroristers gaslager Stackars Syrien. False flag förleder,förvanskar fakta Kemgasattacken i Syrien och journalistikens kollaps Syrien bombade terroristfabrik för kemiska vapen i Idlib, har tidigare informerat FN om terroristers kemiska vapen Gasattack? De vanliga lögnerna mot Syrien före fredsmöte? Seymour Hersh: Obama stoppade Syrien-anfall pga. bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta, Damaskus Hur Turkiet planerade gasattacken i Syrien med USA:s hjälp Syriens rebeller planerar ny gasattack USA:s färska och äldre stöd till terrorister Besvikna terroriststödjarna USA & Co desinformerar om Aleppo Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien USA:s plan för styckning av Syrien USA har använt utarmat uran i Syrien och Irak enligt Pentagon EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien USA hjälper ISIS att inta stora staden Deir Ezzor i Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? http://jinge.se/allmant/ambassador-niklas-kebbon-skadar-sveriges-utrikespolitik.htm http://jinge.se/allmant/massakern-i-ghouta-syrien-falska-videoinspelningar.htm Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna Fekad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets” New York Times: USA-stödda moderata rebeller strider tillsammans med al-Qaida Människor i Aleppo firar julen och segern över USA-stödd terrorism USA: Bra kongressrapport om Syrien USA:s interventionspolitik huvudorsak till svälten i Syrien Vapenvila och fortsatt kamp mot terroristerna i Syrien som fått nya vapen av USA USA gav ISIS 45 minuters förvarning inför bombning Hersh: Obama stoppade Syrienanfall pga bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta Aftonbladet låter Bana göra reklam för terroristerna i al-Nusra Bana är ingen Anne Frank – används i hänslös propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke Aftonbladet desinformerar om Syrien Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]

 12. […] Läs vidare i några artiklar om Syrien. USA:s färska och äldre stöd till terrorister Besvikna terroriststödjarna USA & Co desinformerar om Aleppo Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien USA:s plan för styckning av Syrien USA har använt utarmat uran i Syrien och Irak enligt Pentagon EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien USA hjälper ISIS att inta stora staden Deir Ezzor i Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? http://jinge.se/allmant/ambassador-niklas-kebbon-skadar-sveriges-utrikespolitik.htm http://jinge.se/allmant/massakern-i-ghouta-syrien-falska-videoinspelningar.htm Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna Fekad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets” New York Times: USA-stödda moderata rebeller strider tillsammans med al-Qaida Människor i Aleppo firar julen och segern över USA-stödd terrorism USA: Bra kongressrapport om Syrien USA:s interventionspolitik huvudorsak till svälten i Syrien Vapenvila och fortsatt kamp mot terroristerna i Syrien som fått nya vapen av USA USA gav ISIS 45 minuters förvarning inför bombning Hersh: Obama stoppade Syrienanfall pga bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta Aftonbladet låter Bana göra reklam för terroristerna i al-Nusra Bana är ingen Anne Frank – används i hänslös propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke Aftonbladet desinformerar om Syrien Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]

 13. […] Läs vidare i några artiklar om Syrien. Svensk expert slår hål på Frankrikes rapport om gasolyckan Framstående USA-expert:Skedde verkligen en gasattack i Syrien som beskrivits? Håller USA:s bevis för att Syrien stod bakom giftgasangrepp i Khan Shaykhoun? Medietystnad när Trumps bevis för gasattacken i Syrien sågas Rbellerna utförde gasattacken i Ghouta – indikation från FN:s inspektörer Vanställd information om fredsorganisationen SWEDHR där jag är med Chefen för Israels säkerhetstjänst bekräftar Israels stöd till ISIS och al-Nusra Väst hindrar FN att undersöka gasincidenten i Syrien Varning till president Trump från säkerhetsexperter i USA Vem orsakade gasattacken i Syrien? Storbritanniens ambassadör – Syrien orsakade inte gasattacken Stora brister i SvT:s rapportering om Syrien Har Pentagon tränat terrorister i användning av kemiska vapen? Nya provokationer planeras av terrorister i Syrien IS och al-Qaida firar USA:s anfall och går till angrepp i Syrien Intervju med Syriens president al-Assad Nytt brott mot FN-stadgan. USA attackerar Syrien IS och al-Qaida firar USA:s attack och går till angrepp i Syrien USA trappar upp det brutala angreppskriget mot Syrien Rapporten om gasattack kom innan Syrien bombade terroristers gaslager Stackars Syrien. False flag förleder,förvanskar fakta Kemgasattacken i Syrien och journalistikens kollaps Syrien bombade terroristfabrik för kemiska vapen i Idlib, har tidigare informerat FN om terroristers kemiska vapen Gasattack? De vanliga lögnerna mot Syrien före fredsmöte? Seymour Hersh: Obama stoppade Syrien-anfall pga. bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta, Damaskus Hur Turkiet planerade gasattacken i Syrien med USA:s hjälp Syriens rebeller planerar ny gasattack USA:s färska och äldre stöd till terrorister Besvikna terroriststödjarna USA & Co desinformerar om Aleppo Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien USA:s plan för styckning av Syrien USA har använt utarmat uran i Syrien och Irak enligt Pentagon EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien USA hjälper ISIS att inta stora staden Deir Ezzor i Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? http://jinge.se/allmant/ambassador-niklas-kebbon-skadar-sveriges-utrikespolitik.htm http://jinge.se/allmant/massakern-i-ghouta-syrien-falska-videoinspelningar.htm Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna Fekad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets” New York Times: USA-stödda moderata rebeller strider tillsammans med al-Qaida Människor i Aleppo firar julen och segern över USA-stödd terrorism USA: Bra kongressrapport om Syrien USA:s interventionspolitik huvudorsak till svälten i Syrien Vapenvila och fortsatt kamp mot terroristerna i Syrien som fått nya vapen av USA USA gav ISIS 45 minuters förvarning inför bombning Hersh: Obama stoppade Syrienanfall pga bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta Aftonbladet låter Bana göra reklam för terroristerna i al-Nusra Bana är ingen Anne Frank – används i hänslös propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke Aftonbladet desinformerar om Syrien Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]

 14. […] Läs vidare i några artiklar om Syrien. Svensk expert slår hål på Frankrikes rapport om gasolyckan Framstående USA-expert:Skedde verkligen en gasattack i Syrien som beskrivits? Håller USA:s bevis för att Syrien stod bakom giftgasangrepp i Khan Shaykhoun? Medietystnad när Trumps bevis för gasattacken i Syrien sågas Rbellerna utförde gasattacken i Ghouta – indikation från FN:s inspektörer Vanställd information om fredsorganisationen SWEDHR där jag är med Chefen för Israels säkerhetstjänst bekräftar Israels stöd till ISIS och al-Nusra Väst hindrar FN att undersöka gasincidenten i Syrien Varning till president Trump från säkerhetsexperter i USA Vem orsakade gasattacken i Syrien? Storbritanniens ambassadör – Syrien orsakade inte gasattacken Stora brister i SvT:s rapportering om Syrien Har Pentagon tränat terrorister i användning av kemiska vapen? Nya provokationer planeras av terrorister i Syrien IS och al-Qaida firar USA:s anfall och går till angrepp i Syrien Intervju med Syriens president al-Assad Nytt brott mot FN-stadgan. USA attackerar Syrien IS och al-Qaida firar USA:s attack och går till angrepp i Syrien USA trappar upp det brutala angreppskriget mot Syrien Rapporten om gasattack kom innan Syrien bombade terroristers gaslager Stackars Syrien. False flag förleder,förvanskar fakta Kemgasattacken i Syrien och journalistikens kollaps Syrien bombade terroristfabrik för kemiska vapen i Idlib, har tidigare informerat FN om terroristers kemiska vapen Gasattack? De vanliga lögnerna mot Syrien före fredsmöte? Seymour Hersh: Obama stoppade Syrien-anfall pga. bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta, Damaskus Hur Turkiet planerade gasattacken i Syrien med USA:s hjälp Syriens rebeller planerar ny gasattack USA:s färska och äldre stöd till terrorister Besvikna terroriststödjarna USA & Co desinformerar om Aleppo Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien USA:s plan för styckning av Syrien USA har använt utarmat uran i Syrien och Irak enligt Pentagon EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien USA hjälper ISIS att inta stora staden Deir Ezzor i Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? http://jinge.se/allmant/ambassador-niklas-kebbon-skadar-sveriges-utrikespolitik.htm http://jinge.se/allmant/massakern-i-ghouta-syrien-falska-videoinspelningar.htm Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna Fekad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets” New York Times: USA-stödda moderata rebeller strider tillsammans med al-Qaida Människor i Aleppo firar julen och segern över USA-stödd terrorism USA: Bra kongressrapport om Syrien USA:s interventionspolitik huvudorsak till svälten i Syrien Vapenvila och fortsatt kamp mot terroristerna i Syrien som fått nya vapen av USA USA gav ISIS 45 minuters förvarning inför bombning Hersh: Obama stoppade Syrienanfall pga bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta Aftonbladet låter Bana göra reklam för terroristerna i al-Nusra Bana är ingen Anne Frank – används i hänslös propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke Aftonbladet desinformerar om Syrien Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]

 15. […] Läs vidare i några artiklar om Syrien. Svensk expert slår hål på Frankrikes rapport om gasolyckan Framstående USA-expert:Skedde verkligen en gasattack i Syrien som beskrivits? Håller USA:s bevis för att Syrien stod bakom giftgasangrepp i Khan Shaykhoun? Medietystnad när Trumps bevis för gasattacken i Syrien sågas Rbellerna utförde gasattacken i Ghouta – indikation från FN:s inspektörer Vanställd information om fredsorganisationen SWEDHR där jag är med Chefen för Israels säkerhetstjänst bekräftar Israels stöd till ISIS och al-Nusra Väst hindrar FN att undersöka gasincidenten i Syrien Varning till president Trump från säkerhetsexperter i USA Vem orsakade gasattacken i Syrien? Storbritanniens ambassadör – Syrien orsakade inte gasattacken Stora brister i SvT:s rapportering om Syrien Har Pentagon tränat terrorister i användning av kemiska vapen? Nya provokationer planeras av terrorister i Syrien IS och al-Qaida firar USA:s anfall och går till angrepp i Syrien Intervju med Syriens president al-Assad Nytt brott mot FN-stadgan. USA attackerar Syrien IS och al-Qaida firar USA:s attack och går till angrepp i Syrien USA trappar upp det brutala angreppskriget mot Syrien Rapporten om gasattack kom innan Syrien bombade terroristers gaslager Stackars Syrien. False flag förleder,förvanskar fakta Kemgasattacken i Syrien och journalistikens kollaps Syrien bombade terroristfabrik för kemiska vapen i Idlib, har tidigare informerat FN om terroristers kemiska vapen Gasattack? De vanliga lögnerna mot Syrien före fredsmöte? Seymour Hersh: Obama stoppade Syrien-anfall pga. bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta, Damaskus Hur Turkiet planerade gasattacken i Syrien med USA:s hjälp Syriens rebeller planerar ny gasattack USA:s färska och äldre stöd till terrorister Besvikna terroriststödjarna USA & Co desinformerar om Aleppo Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien USA:s plan för styckning av Syrien USA har använt utarmat uran i Syrien och Irak enligt Pentagon EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien USA hjälper ISIS att inta stora staden Deir Ezzor i Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? http://jinge.se/allmant/ambassador-niklas-kebbon-skadar-sveriges-utrikespolitik.htm http://jinge.se/allmant/massakern-i-ghouta-syrien-falska-videoinspelningar.htm Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna Fekad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets” New York Times: USA-stödda moderata rebeller strider tillsammans med al-Qaida Människor i Aleppo firar julen och segern över USA-stödd terrorism USA: Bra kongressrapport om Syrien USA:s interventionspolitik huvudorsak till svälten i Syrien Vapenvila och fortsatt kamp mot terroristerna i Syrien som fått nya vapen av USA USA gav ISIS 45 minuters förvarning inför bombning Hersh: Obama stoppade Syrienanfall pga bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta Aftonbladet låter Bana göra reklam för terroristerna i al-Nusra Bana är ingen Anne Frank – används i hänslös propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke Aftonbladet desinformerar om Syrien Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]

 16. […] Läs vidare i några artiklar om Syrien. Svensk expert slår hål på Frankrikes rapport om gasolyckan Framstående USA-expert:Skedde verkligen en gasattack i Syrien som beskrivits? Håller USA:s bevis för att Syrien stod bakom giftgasangrepp i Khan Shaykhoun? Medietystnad när Trumps bevis för gasattacken i Syrien sågas Rbellerna utförde gasattacken i Ghouta – indikation från FN:s inspektörer Vanställd information om fredsorganisationen SWEDHR där jag är med Chefen för Israels säkerhetstjänst bekräftar Israels stöd till ISIS och al-Nusra Väst hindrar FN att undersöka gasincidenten i Syrien Varning till president Trump från säkerhetsexperter i USA Vem orsakade gasattacken i Syrien? Storbritanniens ambassadör – Syrien orsakade inte gasattacken Stora brister i SvT:s rapportering om Syrien Har Pentagon tränat terrorister i användning av kemiska vapen? Nya provokationer planeras av terrorister i Syrien IS och al-Qaida firar USA:s anfall och går till angrepp i Syrien Intervju med Syriens president al-Assad Nytt brott mot FN-stadgan. USA attackerar Syrien IS och al-Qaida firar USA:s attack och går till angrepp i Syrien USA trappar upp det brutala angreppskriget mot Syrien Rapporten om gasattack kom innan Syrien bombade terroristers gaslager Stackars Syrien. False flag förleder,förvanskar fakta Kemgasattacken i Syrien och journalistikens kollaps Syrien bombade terroristfabrik för kemiska vapen i Idlib, har tidigare informerat FN om terroristers kemiska vapen Gasattack? De vanliga lögnerna mot Syrien före fredsmöte? Seymour Hersh: Obama stoppade Syrien-anfall pga. bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta, Damaskus Hur Turkiet planerade gasattacken i Syrien med USA:s hjälp Syriens rebeller planerar ny gasattack USA:s färska och äldre stöd till terrorister Besvikna terroriststödjarna USA & Co desinformerar om Aleppo Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien USA:s plan för styckning av Syrien USA har använt utarmat uran i Syrien och Irak enligt Pentagon EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien USA hjälper ISIS att inta stora staden Deir Ezzor i Syrien Varför kapitulerar inte rebellerna? http://jinge.se/allmant/ambassador-niklas-kebbon-skadar-sveriges-utrikespolitik.htm http://jinge.se/allmant/massakern-i-ghouta-syrien-falska-videoinspelningar.htm Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna Fekad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets” New York Times: USA-stödda moderata rebeller strider tillsammans med al-Qaida Människor i Aleppo firar julen och segern över USA-stödd terrorism USA: Bra kongressrapport om Syrien USA:s interventionspolitik huvudorsak till svälten i Syrien Vapenvila och fortsatt kamp mot terroristerna i Syrien som fått nya vapen av USA USA gav ISIS 45 minuters förvarning inför bombning Hersh: Obama stoppade Syrienanfall pga bevis om att rebellerna utförde gasattacken i Ghouta Aftonbladet låter Bana göra reklam för terroristerna i al-Nusra Bana är ingen Anne Frank – används i hänslös propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke Aftonbladet desinformerar om Syrien Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention Lögner om Syrien Vem startade kriget i Syrien? USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien Vi har beskjutits av terrorister i 4 år […]