Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna


Medan Syriens armé och Ryssland för en bestämd kamp mot terrorismen i Syrien har denna som bekant fått omfattande stöd av USA, bl.a. avancerade vapen för 300 miljoner på Obamas förslag. Det finns EN av 535 ledamöter (0,2 %) där som tydligt har vänt sig USA:s och allierades stöd till terroristorganisationer ISIS och andra sådana organisationer. Det är kongressledamoten Tulsi Gabbard, demokrat från Hawaii. Först ett par aktuella klipp, sedan en färsk Youtube och därefter litet text, med litet upprepning. Håll till godo!

FOX’s Tucker Carlson scored another great interview when he spoke to Hawaii’s congresswoman Tulsi Gabbard. Rep. Gabbard said she met with President-elect Trump to discuss the danger of further neocon escalation of the war in Syria. She has also recently introduced a bill in congress aimed at preventing the US from funding terrorist groups like ISIS in the future. Kongressledamoten Tulsi Gabbard föreslår att USA ska sluta stödja terroristerna ekonomiskt
Visst är det en dundersensation att FOX News är första och närmast enda MS-media som låter sanningen om Syrienkriget börja sippra ut.

Tulsi Gabbard förklarar i dagsfärsk intervju hur det är olagligt för amerikanska medborgare att bistå al Qaida, al Nusra, IS m.fl. medan däremot CIA och Pentagon ostraffat håller på med samma sak. Detta vill hon få ett slut på och har motionerat om det i kongressen. Tulsi Gabbard träffar Trump

https://youtu.be/76GhC5d52d8

Kongressledamoten Tulsi Gabbard, demokrat från Hawaii, är en i den mycket lilla skara folkvalda som konsekvent motsatt sig den regimomstörtande politik som USA gått in för i Mellanöstern. Gabbard”>

Gabbard har faktiskt själv med majors rang deltagit i Irakkriget, inom fältsjukvården, och hon har till skillnad från de övriga i kongressen således personlig erfarenhet av krigets fasor. Hon har i presidentvalskampanjen stött Bernie Sanders, eftersom han legat närmast hennes antikrigslinje bland demokraterna. Orädd och frispråkig har hon inte ryggat tillbaka för att gå emot partimajoritetens förkrossande övertag. Hon har på grund av sina personliga kvaliteter även uppmärksammats av MS-media, hos vilka hon har satt ett antal okunniga intervjuare på plats.
Någon har även uppmärksammat henne pga. hennes yttre, men sådant hör absolut inte hemma i en seriös blogg!
gabbard

Hon har träffat Donald Trump ”Jag hade ett uppriktigt samtal i positiv anda där vi diskuterade ett flertal utrikespolitiska frågor på djupet. Jag delgav honom min djupa oro för att kriget i Syrien kommer att eskalera om en flygförbudszon upprättas, vilket skulle innebära en katastrof för Syriens folk, för vårt land och för hela världen. Denna åtgärd skulle leda till mer dödande och mer lidande, förvärra flyktingkrisen, stärka IS och al Qaida, och åstadkomma en direkt konflikt med Ryssland som kunde utmynna i kärnvapenkrig. Vi diskuterade mitt lagförslag som syftar till att sätta punkt för vårt illegala krig för att störta den syriska regeringen, och behovet av att satsa våra knappa resurser till att återuppbygga vårt eget land och till att kväsa al Qaida, IS och andra terroristgrupper som utgör ett hot mot vårt folk.
I flera år har jag sett som det mest angelägna att få stopp på interventionskrigen som syftar till omstörtning av regimer. Detta var det främsta skälet till att jag ställde upp i kongressvalet – jag har med egna ögon sett krigets ansikte och de förlorade liv som den interventionistiska krigshetsande politiken, som vårt land har bedrivit, har resulterat i.

Låt mig säga det klart och tydligt, jag kommer inte att tillåta att partipolitiska hänsyn undergräver vår nationella säkerhet när oräkneliga människoliv står på spel.”
Trump 160420

Några artiklar om Syrien.
Barnen i Aleppo dansar och ler
Tio feta lögner om Syrien
Påven uttrycker sin djupa solidaritet med Syrien och dess folk
Besvikna terrorist-stödjarna USA & Co desinformerar om Syrien
USA:s färska och äldre stöd till terroristerna i Syrien
Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien
EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien
Varför kapitulerar inte rebellerna?
Svenskt bistånd till Syrien och ISIS-vännen Turkiet
Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien
http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm
De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps
Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av
Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien
Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention
Lögner om Syrien
Aftonbladet desinformerar om Syrien
Vem startade kriget i Syrien?
USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien
Vi har beskjutits av terrorister i 4 år

i Andra om: , , , , , , , , , , , , ,, , , , ,
,, , , , , , , FN-stadgan


6 svar till “Ledamot i USA:s kongress har lagförslag för att hindra fortsatt stöd till terroristerna”

 1. Västs krig mot Syren genom lejda terrorister är i själva verket ett krig för Israel. Invasionen av Irak likaså var ett krig för Israel. Libyen förstördes även den för israels och bankirvampyr maffians räkning. Krigen i MÖ handlar om Israel, inget annat. Demoniseringen av och hetsen mot Iran är likaså en del av den sionistiska agendan. När vi inser detta faller mycket på plats. Hur kommer det sig att Väst för krig för Israels räkning?

  http://www.globalresearch.ca/what-motivates-israeli-missile-attacks-on-syria/5568839

   • USA fick och kan få hur mycket olja som helst utan att kriga. Om det var oljan det handlade om så varför krigar inte USA i Nigeria, eller Indonesien, eller Venezuela, eller Norge, mm. Oljan är bara ett täckmantel för den egentliga anledning – kriga för Israel.

 2. Oljan är väl själva orsaken, plus begränsningen av rysk expansion. Israel lever sitt eget liv. Men är det verkligen så att USA direkt stöder wahabisterna i Syrien? Mitt intryck är att Saudiarabiens oljetillgångar och USA´s roll som garant och polis över oljan till Asien placerat USA som villig vapenleverantör till Saudiarabien, intresserat av att destabilisera Ryssands allierade, men att Saudis allierade i Syrien inte faller USA på läppen. När USA upptäckte att Syrienkriget inte innehöll några riktiga USA-allierade, utan utkämpades mellan Ryssland, Irans och Saudis kompanjoner och underhuggare, gjorde USA ingenting, vilket gav ryssarna chansen att understödja sin allierade, och säkerställa medelhavsbasen i Tartus.

  USA´s lejda terrorister är inte USA´s, det är Saudis lejda terrorister, klädda som mamluker, de finns också i Europa nu. Wahabister, islamister, mamluker; muhammeds dödspatruller. USA hoppades på 1945, amerikansk konstitution i Tyskland och Japan även i Irak, av det blev ingenting. De sitter still och säger saker, medan Ryssland besegrar islamisterna i sin syriska koloni. I praktiken godkänner USA den ryska operationen i Syrien, de ser inget bättre alternativ. Om USA hade haft ett bättre alternativ, vore det redan genomfört, med våld.

  • USA har själv vid flera tillfällen levererat vapen till terrorister. I början av december beslöt kongressen på Obamas förslag att sända dessa vapen för 300 milj dollar, vilket jag skrivit om