Hillary Clinton sålde vapen till IS


Jag har flera artiklar behandlat USA:s stöd till terrorismen, med fokus på de aktuella stora vapenleveranserna. Stora vapentransporter till terrorister i Syrien av USA & Co, och mörkläggning

Denna artikel behandlar insatser inom området av USA:s förra utrikesminister Hillary Clinton. Den publicerades även för ett år sedan. Jag har fått som vana att återpublicera viktiga artiklar efter ett år. Denna hör ditt (tycker i alla fall jag) och därför sker åter publicering. Den visar att stödet till terrorismen inte är en aktuell Trump (som samtidigt talar om kamp mot terrorismen), som det sanningsvittne han ju är.

Artikeln.
Det är väl belagt att USA:s regering stödjer terroristorganisationen Jabhat Fateh al-Sham f.d. al-Nusra i Syrien, som liksom USA vill störta Assad. Organisationen som bildades 2012 och genast terroristförklarades bytte namn – men inte politik eller ideologi – i juli, sannolikt för att det skulle vara lättare att i vissa sammanhang framstå som moderat. Det är Jabhat Fateh al-Sham som dominerar bland terroristorganisationerna i Aleppo och använder mänskliga sköldar. Man vill upprätta en stat med sharialagar, utan religionsfrihet och med kvinnoförtryck i Syrien i stället för den syriska regeringens sekulära stat. Jag påstår inte att USA jublar över det, men den sedan 15 år kända inriktningen på att destabilisera bl.a. alltför självständiga Syrien och få ökad kontroll väger uppenbarligen tyngre.
islamic-state-henrettelseIS agerar – med vapen från USA?
Mycket talar för att USA både bekämpar och stödjer IS. IS växte sig starkt under den första året som USA sade sig bomba IS. Newsweek skrev att många USA-plan återvände utan att ha fällt bomberna mot IS, och det finns rapporter om att IS förvarnades av flygblad.

I en intervju med Democracy Now hävdar nu Wikileaks’ Julian Assange att 1,700 email av Hillary Clintons e-mail direkt sammankopplar henne med Libyen och Syrien och direkt med hjälp till al-Qaida och IS. Duran; Utrikesminister Hillary Clinton sålde vapen till IS i Syrien och Hillary Clintons vapenförsäljning och ett annat bombnedslag
clinton-syria-destruction
Utskriften från intervjun.
Intervjuaren Juan Gonzales ”I mars lanserade du ett sökbart arkiv med över 30.000 e-post och e-postbilagor som skickats till och från Hillary Clinton privata e-postserver när hon var utrikesminister. De 50 547 sidorna dokument avser tiden från juni 2010 till augusti 2014. 7 500 avser handlingar som sändes av Hillary Clinton själv. E-postmeddelanden har gjorts tillgängliga i form av tusentals PDF-filer av USA:s utrikesdepartement som ett resultat av en begäran enligt Freedom of Information Act . Varför gjorde du det, och vad är viktigastt, ur ditt perspektiv, i arbetet med att kunna skapa en sökbar bas?

Julian Assange: Tja, Wikileaks har blivit Alexandras rebellbibliotek. Det är den enskilt mest betydande samling av information som inte finns någon annanstans, i en sökbar, tillgänglig form om hur moderna institutioner faktiskt beter sig. Och den har använts för att släppa fria från risk för fängelsedom, då dokument har använts i deras mål; för att hålla CIA ansvarigt för tortyr-program; för att ge information i samband med val, vilket har bidragit till att regeringar tvingats avgå samt ibland lett till att chefer för underrättelsetjänster, försvarsministrar m.fl. tvingats avgå. Våra civilisationer kan inte vara bättre än kunskapen om våra civilisationer. Vi kan omöjligen hoppas att reformera det som vi inte förstår.
Dessa email från Hillary Clintons e-postserver tillsammans med vad vi redan publicerat av henne skapar en rik, omfattande bild av hur Hillary Clinton uppträder och mer allmänt hur USA:s utrikesdepartement fungerar. Till exempel, den absolut katastrofala interventionen i Libyen och störtandet av Gaddafis regering ledde till ockupationen av ISIS av stora delar av landet, vapenflöden över till Syrien med Hillary Clintons, till jihadister inom Syrien, inklusive ISIS, behandlas i dessa e-postmeddelanden. Det finns mer än 1 700 e-postmeddelanden i Hillary Clintons file bara om Libyen.
Se på videon!

Det verkar som om Hillary Clinton begått mened då hon förnekat dessa vapenleveranser, precis som hennes man gjorde som president.
Wikileaks information är i linje med nedanstående information ”A newly-released Hilary Clinton email confirmed that the Obama administration has deliberately provoked the civil war in Syria as the “best way to help Israel.” In an indication of her murderous and psychopathic nature, Clinton also wrote that it was the “right thing” to personally threaten Bashar Assad’s family with death. Hillary Clinton:Förstör Syrien åt Israel

Några artiklar om Syrien.
Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien
http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm
De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps
Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av
Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien
Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention
Lögner om Syrien
Aftonbladet desinformerar om Syrien
Vem startade kriget i Syrien?
USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien
Vi har beskjutits av terrorister i 4 år

i Andra om: , ,, , Syrien, , , , ,


33 svar till “Hillary Clinton sålde vapen till IS”

 1. ”Det är Jabhat Fateh al-Sham som dominerar bland terroristorganisationerna i Aleppo och använder mänskliga sköldar. Man vill upprätta en stat med sharialagar, utan religionsfrihet och med kvinnoförtryck i Syrien i stället för den syriska regeringens sekulära stat”

  Vad bra att du engagerar dig mot sharialagar och kvinnoförtryck. Problemet är bara 2001 levde kvinnorna i Afghanistan under detta förtryck under exakt samma terrorgrupp och då vet jag inte riktigt vart ditt stöd fanns. Sen förstår jag heller inte varför du inte jublade när USA invaderade Afghanistan och störtade denna terrorgrupp från makten. Eller du tycker kanske enbart det är kvinnorna i Syrien som har rätt att slippa sharialagar och förtryck?

  • USA och NATO hade ingen rätt att så gå långt utöver en FN-resolution. Talibanerna är starka i Afghanistan och kvinnornas situation är inte bättre. Bäst var den kanske under vänsterstyret på 1970-talet innan Sovjet inledde sin illegala intervention.

 2. ”IS växte sig starkt under den första året som USA sade sig bomba IS.”

  Du har flera gånger hävdat att du är för folkrätten och att USAs bombningar i Syrien är emot folkrätten. Då borde du ju stödja att USA inte bobmar IS i Syrien?

  • USA ska som andra stater respektera folkrätten. Och bombningarna av IS blir förstås effektivare om de sker i samarbete med Ryssland och Syrien. Men USA har gång på gång avböjts sådant samarbete, IS till gagn och glädje.

   • ”USA ska som andra stater respektera folkrätten”

    Precis men då måste du väl jubla över att USA inte bombar IS i Syrien för USAs bombnigar i Syrien av IS strider väl mot folkrätten?

    • Ja, de strider mot folkrätten. Om USA menar allvar i kamp mot terrorism och har respekt för folkrätten skulle man samordna sig med Syrien och Rysslan. Då skulle kampen mot IS kunna bli mycket effektivare. Varför vill inte uSA det?

 3. Däremot är ryska terrorbombningar i samklang med folkrätten.

  Det beror alltså på vem som bombar, är det Ryssland så är det bra bombningar, är det USA så är det dåliga bombningar. Dagens bombningar är ryska, och således utmärkt folksrättsliga, demokratiska, humana och progressiva.

  När nu USA inte bombar, så är det också dåligt, men så fort se börjar bomba så är det också dåligt. Oavsett vad USA gör, så är det dåligt. Oavsett vad Ryssland gör, så är det bra.

  • Rysslands bombningar är
   a) godkända av Syriens regering, vilket USA:s inte är. USA får inte bomba i Syrien utan tillstånd,lika litet som Syrien får bomba i USA utan tillstånd.
   b) Rysslands bombningar sker mot terroristorganisationer av olika slag. USA:s gör det ibland, men USA stödjer också aktivt terroristorganisationer.

   USA kan göra en insats mot terrorismen – som stärkts av politiken från USA & Co enligt Obama, Biden och generaler – genom att respektera folkrätt, verkligen bomba terrorister och inte också syriska soldater och genom att samordna sig med Ryssland och Syrien.

 4. Kriget mot Ryssland närmar sig

  Royal Air Force Pilots Ordered To Shoot Down ”Hostile” Russian Jets Over Syria

  As the US officially enters the Yemen military campaign, the UK appears ready and willing to precipiate a catalytic event from which there is no going back. With relations between Russia and the West at post-Cold War lows and deteriorating fast, Royal Air Force (RAF) pilots have been given the go-ahead to shoot down Russian military jets when flying missions over Syria and Iraq, if they are endangered by them. The development comes with warnings that the UK and Russia are now “one step closer” to being at war, according to the Sunday Times.

  While the RAF’s Tornado pilots have been instructed to avoid contact with Russian aircraft while engaged in missions for Operation Shader, the codename for the RAF’s anti-Isis work in Iraq and Syria, their aircraft have been armed with air-to-air missiles and the pilots have been given the green light to defend themselves if they are threatened by Russian pilots.
  http://www.blacklistednews.com/Royal_Air_Force_Pilots_Ordered_To_Shoot_Down_%22Hostile%22_Russian_Jets_Over_Syria/54658/0/38/38/Y/M.html

 5. Tre enkla fakta check för imperietroll:
  1. USA har aldrig respekterat folkrätten – invasionen av Vietnam, Afghanistan, Irak, Libyen, Somalia, mm, mm, bevisar det.
  2. USA skapade ISIS – Joe Biden, mm, mm, vittant om det
  3. USA har alltid ljugit – WMD, Viagar-stinna, ”folkmord i Libyen, Syrien, Ukraina, mm, mm. Fråga Colin Powell han vet. Den som vill ha ytterligare bekräftelse kan vändas sig till Hillary Clinton, vars daman har bovit synonymt med lögn. Hon kommer att förneka att hon ljuger – äkta lögnhalsar gör det.

  Att USA ligger bakom ISIS är klarlagd. Det har t o m dess egen ”vice president” Joe Biden sagt. Men förvissa biter inte fakta utan även det är bara Rysk propaganda. Sist man kollade var Biden från USA och inte från Ryssland, Syrien eller Iran. Men om argumenterar i blindo, d v s man hatar Ryssland oavsett, så räcker det inte även USA general och inte bara Biden bekräftar att SIS är USAs skapelse. Alternativt är man en dålig betald troll, som måste tjäna för dagsfödan ( i shekel eller dollar). Då är det väl ett ”magen går före samvetet” fall.

 6. Precis som jag skrev då;

  Ryska bombningar är humana, folkrättsliga, progressiva, demokratiska och därmed socialt nyttiga. På ett socialt uppfostrande sätt kan vi också ta del av dem i media.

  Amerikanska bombningar är inhumana, ej folksrättsliga, reaktionära, odemokratiska och därmed socialt onyttiga.

  Om amerikanerna inte bombar är det fel. Om amerikanerna bombar är det också fel. Oavsett vad amerikaner gör är det fel. Om ryssar bombar eller inte bombar är det på motsvarande sätt i bägge fallen helt rätt och bör applåderas.

  Vilket vi gör här. Vem pratar skit?

  • Alkion, fortfarande inte fattat? USA bombar olagligt i strid med folkrätten! Vad är det du INTE förstår? Helt obegripligt tjafs, alla bomber dödar men av olika orsaker…Och ja, vi kan numera konstatera att ryssarna bombar långt mer effektivt än vad USA lyckades med under åratal av bombningar då man bara förstörde Syrien utan att träffa en enda terrorist.

 7. Elementär logik för oss snabbt fram till insikten att bombandet i Syrien är bra, det är ju ryskt.
  Ryskt bombande är bra, bombandet i Syrien är ryskt, därmed är bombandet bra. Vi bör kräva utökat humant och folkrättsligt ryskt bombande i Syrien. Det syriska folket och dess rättmätige ledare kräver mer bombningar, men det är dyrt att bomba, de solidariska ryska bombningarna gräver hål i den ryska statskassan.

  Dags att bilda en solidaritetsgrupp och gå ut med bössor på stan för att samla in pengar till utökade ryska bombningar? Solidariteten känner inga gränser.

  • Vi bör kräva:
   – Allt stöd till terroristerna måste genast upphöra.
   – Samordnad kamp mot terroristerna i samarbete med och godkänt av Syriens regering
   – Upphör genast med sanktionerna mot Syrien
   -Syriens befolkning måste själva få bestämma om sin framtid, inklusive valet av president.

  • Korrekt,det ryska bombandet i Syrien är bra för syftet är att utplåna terrorister. Och ja, det ryska bombandet har folkrättsligt stöd till skillnad från USA:s som bryter mot alla internationella konventioner och FN:s stadga. Visst borde vi som vill bli av med IS, Al Nusra m.m stödja Syriens lagliga regering med pengar i stället för som nu skicka pengar till terroristerna. Bra, alkion äntligen har du förstått, med det tog lite tid, he he! Det måste vara oerhört bittert alkion att se dina idoler dvs skurkarna i Vita Huset avslöjas för sitt ynkliga dubbelspel och framförallt uppenbaras hur uselt Nato fungerar som krigsmakt. Bevare oss väl för att alliera Sverige med inkompetenta fårskallar som Nato som bara startar krig efter krig och som till slut får smisk i slutändan ändå, till stort lidande för de drabbade.

 8. Allt stöd till terroristerna bör definitivt upphöra, all svensk/europeisk terroristimport/export strypas, annars har vi dem snart/redan här, med ideologisk motiverat. Den svenska regeringen är fullt upptagen med att förneka problemet, och hindra effektiva åtgärder, med hänvisning till rättssäker asylrätt.

  Jag förstår inte alls invändningarna mot mitt inlägg. Ryska bombningar pågår, det är ju bra, bättre vore alltså mer bombningar.

 9. Bittert? Jag har inga idoler i Vita Huset, har aldrig någonsin rekommenderat pengar till islamister, vi borde stänga deras moskéer i Sverige och internera hetsande imamer. Islam bör vara förbjudet i Sverige, precis som kristendom är förbjuden i Saudiarabien. Natoarmén var mindre än Röda Armén under hela kalla kriget, ingen har föreställt sig något annat än att Ryssland skulle segra vid konflikt. Till sist satte Nato ut Pershing II-missiler som gjorde det ryska övertaget oanvändbart.

  Saudi ville öppna moské i Moskva, och Putin sa att det gick bra, förutsatt att Ryssland fick öppna kyrka i Riyadh. Det blev inget, helt naturligt, en rimlig rysk politik vi borde ha anammat för länge sen.

  Största armén i Nato är Turkiets armé, det är stor risk att den framgångsrikt stött islamisterna, och egentligen krigar i Syrien för att bekämpa kurderna. Nato har inte lager för mer än en dags krig. Däremot svämmar mellanöstern över av vapen, från både öst och väst.

  Sveriges anslutning till Nato är en rätlinjig funktion av halverade försvaranslag över en period av fyra decennier, ingenting jag föreslagit, vare sig det ena eller det andra. Vill man avstå Nato bör man fördubbla försvarsanslagen genast.

  Det synes mig att Benny, M och några andra läser innantill med sedan länge förutbestämda tolkningar, som inte anpassats till den nya tiden. Stöd de folkrättsliga och humana ryska bombningarna!

 10. Her har du en NTB nrktxttv nyhet:

  “IS bortførte syriske flyktninger
  Flere hundre personer er bortført av IS_krigere fra en flyktningeleir øst i Syria. Det skjedde da IS gikk til motangrep mot amerikanskstøttede styrker fredag. Mer enn 100 familier ,deriblandt slktninger av IS-avhoppere ble bortført ifølge SOHR”.

  Hva har egentlig skjedd her? Har USA gitt klarsignal til dette?