Wall Street-mutade Hillary Clinton mutade själv Demokratiska partiet


Aftonbladet skriver (något avkortat av mig) ”Hillary Clintons kampanjorganisation anklagas för att ha köpt Demokraternas partiorganisation under presidentvalskampanjen. Toppdemokrat anklagar Clinton för att ha köpt nominering
Genom att betala av partiets skulder hamnade partiet ”helt och hållet under Hillarykampanjens kontroll”, skriver den förra partiordföranden Donna Brazile i Politico.
På så vis ska motkandidaten Bernie Sanders ha haft det ännu svårare att nå framgång i nomineringsvalen.

Donna BrazileDONNA BRAZILE. FOTO: JOE RAEDLE / AP TT NYHETSBYRÅN

Donna Brazile blev ordförande för Demokraterna när Debbie Wasserman Schultz fick avgå efter att tusentals läckta mejl gjorde gällande att partiet på olika sätt stöttat Hillary Clinton istället för Bernie Sanders.

Brazile skriver på politiksajten Politico Politicoatt hon sommaren 2016, efter Demokraternas partikonvent och efter att mejlskandalen briserat, bestämde sig för att ta reda på sanningen om anklagelserna i mejlen, som amerikansk underrättelsetjänst uppgett att Ryssland varit med och hackat.
Hillary Clinton III
Lånade ut pengar
Det visade sig att partiet haft en långtgående skuld sedan förre presidenten Obamas valkampanj på 26 miljoner dollar, och att Wasserman Schultz inte engagerat sig märkbart i pengainsamlingsfrågan.
Istället hade bland annat Hillary Clintons partiorganisation Hillary for America betalat 80 procent av skulden, som vid tiden låg på 10 miljoner dollar, och lånat ut resterande till partiet.

Förfarandet strider mot partireglerna. Först när en kandidat officiellt nominerats vid konventet får dess kampanjorganisation gå in med pengar i partiet, uppger Brazile.

Vidare ”Brazile also notes that President Obama – who installed Wasserman Schultz as party chair and ignored repeated calls for her removal – left the party $24 million in debt. She describes his oversight of the party as “neglect.” CBS

Danna Braziles bok

Hennes slutsats är att partiet efter lånet, vars inbetalningar inletts under 2015 och fram till konventet, var helt under Hillary Clinton-kampanjens kontroll, precis som Bernie Sanders-lägret misstänkt, och som uppgetts i de läckta mejlen.
Donna Brazile uppger att hon var rasande efter samtalet med Clintonkampanjens finanschef Gary Gensler, som berättade om detta. Hon insåg att hon hade ärvt en röra.
Hon beskriver Clintons kontroll över partiet som ”cancer”. När hon ringde upp Bernie Sanders efter konventet sa att hon funnit tumören ”men inte kunde döda patienten”. Det var då två månader före valet den 8 november.

Sanders hade då accepterat att han inte vunnit tillräckligt med nomineringsröster för att bli partiets presidentkandidat och ska ha tagit beskedet ”behärskat”.
Braziles artikel kommer samma dag som Wall Street Journal avslöjar att sex ryska toppolitiker tros ha deltagit i hackandet av Demokraternas mejlsystem. Wall Street Journal
Sanders IIBernie Sanders
SvT skriver ”Clinton har nu fått kritik från flera håll. Demokratiska senatorn och toppolitikern Elizabeth Warren säger till CNN att hon tror på att valet är riggat. SvT

Vi måste ställa partiet till svars, säger hon och lägger till att detta är ”ett riktigt problem”.
Även USA:s president Donald Trump har uppmärksammat Brazils krönika. På Twitter skriver han att Clinton stal nomineringen av Sanders och att det ”Crooked H” (Trumps hånfulla smeknamn av Clinton) gjort är olagligt.

”Var är justitiedepartementet?” undrar Donald Trump på Twitter:

Hillary Clinton mutad av Wall Street.
Jag behandlade detta ämne i en artikel för exakt ett år sedan. Snacka om planering och precision! Eller något annat.
Wall Street köpte Clinton, som USA underrättelsetjänst i USA försöker få bort

Jag återpublicerar den artikeln separat senare idag.

Men Hillary och Bill Clinton tyck har mutats från annat håll, bl.a. av svenska intressen. Svenska mutorna kan bidra till att knäcka Hillary

https://www.youtube.com/watch?v=7LYRUOd_QoM

Beskrivs i en Youtube-dokumentären som bl.a visar att:
* Svenske oljemagnaten Lukas Lundin betalade 100 miljoner dollar till stiftelsen: Kort efteråt bytte USA fot i linje med Lundin Oils intressen i Kongo-Kinshasa
* Ericsson gav Bill Clinton 750.000 dollar för ”ett tal” – sju dagar senare upphävde Hillary USA:s planerade sanktioner mot bolagets export till Iran
* Postkodlotteriet gav 26 miljoner dollar till Clintons ”välgörenhetsstiftelse” – en postbox i Stockholm avslöjade Washington Times sommaren 2015. För att kunna ta emot pengarna utan att bryta mot den svenska lotterilagen, som kräver att överskottet av lotterier går till svensk välgörenhet, registrerade Bill Clinton en svensk ”välgörenhetsstiftelse” i form av ett brevlådeföretag i Stockholm år 2010 som saknar svensk verksamhet och har officiell adress på en advokatbyrå i Stockholm. Därigenom kunde makarna Clinton kringgå de amerikanska antikorruptionsreglerna, som hade krävt att ersättningarna skulle etikprövas av amerikanska UD. Fram till valet 2014 var nuvarande utrikesminister Margot Wallström (S) styrelseledamot i Postkodlotteriet.

Jag skrev avslutningsvis i denna artikel från september 2016 ”Och varför stödjer delar av den svenska vänstern Clinton, om än med reservationer? Har det att göra med det avtagande intresset för arbetarklassen och klassaspekter med den harmlösa identitetspolitiken, som inte bekymrar kapitalet – tvärtom. Varför föreslår de inte röster på (De Grönas kandidat) Jill Stein?”
Och det ångrar jag inte!

Några andra artiklar om Hillary Clinton.
Hillary Clinton sålde vapen till ISIS
Clintons och USA:s plundring av Haiti
USA:s militäre ÖB varnar: Hillary Clintons Syrienpolitik innebär världskrig
Svenska mutorna kan bidra till att knäcka Hillary
Hillary Clinton: Erfaren hök, Wall Street-favorit och farlig lögnerska
Donald Trump bättre kandidat än Hillary Clinton?
Hillary Clinton drottningen av kaos
Hillary Clinton väljer Wall Street-hök som vicepresident
Hillary Clinton och Donald Trump snackas vid
Svenska media gullar med höken Clinton
Storekonomen Jeffrey Sachs: Clinton är en neokonservativ hök
Socialistiske Bernie Sanders storseger över kapitalistfavoriten Hillary Clinton
Hillary Clinton – en feminist?
USA:s nästa president – höken Hillary Clinton?
i Andra om: , , , , , , ,, , ,, , , , , , ,


5 svar till “Wall Street-mutade Hillary Clinton mutade själv Demokratiska partiet”

 1. För vardag som går klarnar bilden av att det politiska systemet i det ”demokratiska” och ”fria” väst är ett fäste för mygel, korruption och kriminalitet.

  USA är inget annat än en politikerna marknadsstånd. AIPAC (sionisternas lobby) har alla politiker i kongressen i sin fickor. Därför har USAs paroll de senaste 50-åren blivit ”Israel über alles”. Därför svär politiker i USA ed för Apartheid Israel. Om en politiker skulle förmå sig att gå emot AIPAC, skickas AIPAC-drevet på hen. Om hen inte ber om ursäkt på ett ömkligt sätt, så ser AIPAC-drevet till att hens karriär som politiker är kaput. Läs om vad AIPAC-drevet gjorde mot Cynthia Ann McKinney, kongresskvinnan från Georgia när hon krävde rättvisa för Palestina. Bilder på ynkliga kongresspolitiker som ber om pengar från kasino mogul och sionist Adelson eller miljardären och sionisten Saban. Killary Woobly Woobly Clinton ”doubled down” för den senare. Liknande lobby finns på EU och europeiska staters nivå.

  Självklart är politikerna i USA uppköpta av multinationella bolag. Politiker marknad finns också på lokal nivå – sekreterare, ämbetsmän och andra kan köpas.

  Vi kommer inte höra/läsa om vidden av korruptionen i väst i ”Transparency Internatonal” årliga rapporter. Inte står det något om det i svensk forskning om korruption som bedrivs i t ex Göteborg heller.

 2. Några rader skrivna av Gore Vidal vid milleniumskiftet i samband med att Bush junior fick jobbet som USA:s president av högsta domstolen med röstsiffrorna fem mot fyra. Alltså innan junior överföll Irak och innan fredspristagaren Obama stal 144 ton guld i samband med förstörelsen av Libyen, mm osv.

  ”Fast vi regelbundet stigmatiserar andra samhällen som skurkstater har vi själva blivit den största skurkstaten av alla. Vi respekterar inga fördrag. Vi föraktar internationella domstolar. Vi går unilateralt till angrepp varhelst vi önskar. Vi ger order till Förenta nationerna men betalar inte våra avgifter. Vi klagar på terrorism, ändå är vårt imperium nu den största terroristen av alla. Vi bombar, invaderar och omstörtar andra stater. Fastän vi, Förenta staternas folk, är den enda källan till legitim makt i detta land är vi inte längre representerade i kongressen. Vår kongress har kapats av storbolagen och deras ordningsmakt, imperiets militärmaskin. Vi, Förenta staternas orepresenterade folk, är lika mycket offer för denna militariserade regering som panamanerna, irakierna eller somalierna. Vi har tillåtit våra institutioner att övertas i namn av det globaliserade amerikanska imperium som är totalt främmande som begrepp för allting våra grundlagsfäder hade i åtanke. Jag misstänker att det är allt för långt gånget för att vi ska kunna återställa den republik vi förlorade för ett halvsekel sedan.”
  Mera Vidal angående propaganda och dess effekter: ”Så behandlades två generationer amerikaner av sina höga herrar tills de slutligen vid blotta ordet >>kommunism<< upplever en orgiastisk pavlovsk reflex just innan hjärndöden inträder." Man kan förstås använda andra begrepp än kommunism, t ex Ryssland eller varför inte Putin eller kanske ubåtar.
  Mera Vidal: Igår, den 12 mars 1947, betecknar en vändpunkt i amerikansk historia, [för] det är inte en grekisk kris vi står inför, det är en amerikansk kris. Igår föreslog president Truman… i praktiken att Amerika ska övervaka Rysslands alla gränser. Det finns ingen regim som är för reaktionär för oss om den bara står i vägen för Rysslands expansion. Det finns inget land för avlägset för att fungera som scen för en tävlan som kan vidgas tills det blir ett världkrig.

 3. Artikel av Peter Krabbe.
  ”Handen har fem fingrar, som var för sig symboliserar de fem övergripande och samverkande globala monopolen – vapenindustrin, livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin, oljekartellen och finanskartellen. Att dessa fingrar koordineras från samma hjärna är lika självklart som för den mänskliga handen. Greppet om vårt jordklot släpper inte förrän någon lyckas kapa nervtrådarna till Deep State.”

  https://peterkrabbe.wordpress.com/2017/11/04/handen-som-styr-vara-liv/

 4. Hillary Clinton är inte den enda psykopaten i den styrande regimen. Bakom denna psykopat vilar en större psykopati som sannolikt har sitt ursprung i psykopaters första uppfinning av en mycket psykopatisk gud, vilket naturligtvis leder till exakt det vi ser i världen, vilket naturligtvis har föga med Jesus dyrkan av medkänsla och förnuft att göra.

  ”Gamla testamentets Gud är förmodligen den mest obehagliga karaktären i all fiktion: avundsjuk och stolt över det; ett småsint, orättvist, oförsonligt kontrollfreak; en hämndlysten, blodtörstig etnisk rensare; en misogynistisk, homofobisk, rasistisk, barnamördande, folkmördande, hedersmördande, plågande, storhetsvansinnig, sadomasochistisk, oberäknelig ond mobbare.”
  / Richard Dawkins

 5. Feminismen, för vad, och för vem ?
  Man säger att kvinnliga politiker skapar en ”bättre” och klokare värld, hon sägs fånga upp den politiska obalansen och skapar en mer hållbar och demokratisk kurs. Kvinnor tillför ett unikt värde i politiken och faller inte så lätt för diktaturfazoner, eller hur var det nu med det. Tänk er kvinnliga politiker som ; Hillery R.Clinton – Margot Wallström – Tulsi Gabbard. Vilka två av dessa tre åker helst till Saudi Arabien ? Vilka två vill helst inte prata om Yemen ? Och vem får åka ensam till Syrien ? Och vilka två tror ni går med näsan i vädret, så ofta de kan ? Till sist : vem tror vi på ?