Kristna & Assad firar i kyrkorna segern över terroristerna i åter sekulära Aleppo


Denna glada nyhet kunde jag förmedla för ett år sedan. I motsats till etablerade media.

Gläds åt detta även idag!

Kristna i Assads sekulära Syrien firar också segern över de religiöst fanatiskt rebellerna/terroristerna.

Rebellerna i östra Aleppo dominerades av religiöst extremistiska al-Nusra terroriststämplade av FN, och deras anhängare och samarbetsorganisationer. Detta tiger massmedia om i sin tämligen systematiska desinformation.

aleppo-kristna-firar-161226Kristna i Aleppo firar gudstjänst Saint Elias-katedralen, vars tak kollapsat efter raketanfall från ”rebeller”

Daily Mail rapporterade i veckan ”Över 4 000 militanter har nyligen lämnat rebellkontrollerade områden i Aleppo i de sista stadierna av evakueringen och den syriska armén håller på att återta staden. Förlusten (Maily Mail) skriver inte befrielsen av östra Aleppo innebär för de syriska rebellerna den största förlusten i kriget som pågått i mer än 5 år och en stor seger för president Bashar al-Assad som på juldagen träffade föräldralösa.” Daily Mail med fler bilder
assad-med-fru-161227Her och fru Assad träffar föräldralösa barn

In English.


More than 4,000 fighters recently left rebel-held areas of Aleppo in the ’last stages’ of an evacuation clearing the way for Syria’s army to retake the city.
A week into the rebel withdrawal from the east of Syria’s second city, the evacuation of fighters and civilians from the one-time opposition stronghold appeared to be reaching its final hours.
The loss of east Aleppo marks the biggest defeat for Syria’s rebellion in more than five years of civil war and a major victory for President Bashar al-Assad, who on Christmas Day was pictured meeting orphans at a convent.

Några artiklar om Syrien.
USA:s stöd till terrorister i Syrien
Besvikna terroriststödjare desinformerar om Aleppo
Fejkade videos med destination Aleppo och övriga Syrien
Debatt om Syrien med DN
Nog med lögner om Syrien
Manifestationen på Mynttorget – humanitärt stöd för vem?
Påven uttrycker sin solidaritet med Syrien
Tio feta lögner om Syrien
Sveriges Radio ifrågasätter rapporteringen, och ny Vitbok om Syrien
Kongressledamot i USA: Vi finansierar terroristgrupper i Syrien
EU villigt betala Assad om terrorister får styra del av Syrien
Varför kapitulerar inte rebellerna?
Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien
http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm
De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps
Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av
Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien
Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention
Lögner om Syrien
Aftonbladet desinformerar om Syrien
Vem startade kriget i Syrien?
USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien
Vi har beskjutits av terrorister i 4 år

i Andra om: , , , , , , , , , , , , ,, , , , ,


5 svar till “Kristna & Assad firar i kyrkorna segern över terroristerna i åter sekulära Aleppo”

 1. ”Muslimen” Bashar al-Assad firar Jul med kristna som hans regering befriade från halshuggar-terrorister som kristna ledarna i väst skickade till Syrien. Ironins ironi och tecknet på ville moralisk moras västledare badar i!

 2. Flyktingar återvänder till ett allt mer befriat Syrien. Men i Sverige så har man konsekvent kallat det för att flyktingar ”försvinner”, det fyller två syften att beskriva det på detta sätt, bevara skräcken i den svenska befolkningen och att bevara narrativet om att Assad är orsak till flyktingkrisen snarare än de västsstödda halshuggarbanditerna.

  Förra året ”försvann” i särklass flest flyktingar och strömmen av återvändande flyktingar fortsätter.
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/0EKmGg/over-1-600-ensamkommande-barn-forsvunna-i-sverige

  I artikeln berör inte Aftonbladet den i särklass vanligaste orsaken till att folk försvinner från flyktingboenden, den att de helt sonika packar och far hem till ett allt mer befriat Syrien. Allt för att bevara sitt falska narrativ, att den största återvändandet var förra året då vinden vände för de väststödda banditerna är naturligtvis ingen slump.

 3. Martin,
  Nu när du ändå är på tråden – vad anser du om eurasiansimen och Alexander Dugin?

  • Om Dugin säger jag bara, Otto Strasser dog som han förtjänade.

   Om delningen av världen i två block skrev jag följande text 2015:

   In space, all motion is relative…

   Ovan förklarar Lenins slutsats om imperialismen som kapitalismens slutgiltiga stadium. Det är slutgiltigt för när det bara finns en lirare, så blir denna lirare stationär vad hen än gör, det blir stagnation. Med flytande valutor, alla relaterade till en av dem som är en global valuta som ekonomins begränsade faktor, energi, handlas i, då finns bara en valuta. Den ekonomin kan inte växa, den kan bara omfördela internt, det spelar ingen roll om den blir effektivare eller bättre på något. Använder man oljan mer effektivt sjunker oljepriset och därmed ekonomin i exakt samma utsträckning, för i rymden är all rörelse relativ och finns det bara en punkt så finns ingen rörelse. Men om man delar världen i två, så blir man rikare om man använder oljan mer effektivt för då får man ut mer för sina kulor än den som inte använder sin olja effektivt, detta skapar en skillnad mellan effektiv utnyttjande av olja och sänkningen i oljepriset, denna skillnad är nettotillväxt i det ena systemet. På så vis kan en växelverkan uppstå på en uppsjö olika realekonomiska produkter som gör att bägge kan växa. Det är därför vi delar världen i två, för att rädda kapitalismen och ta världen ur en 25 år lång stagnation.

   Ett senare tillägg kan jag göra. Med global massarbetslöshet och en allt mer statsberoende kapitalism (Egentligen lever i vi en sorts elitens NEP (новая экономическая политика)), som inte klarar att lösa samhällsproblemen så måste man införa mer socialistiska satsningar. Men man kan inte erkänna misslyckandet, men man kan inte problemen fortgå. Då ägnar man sig åt arbetsmarknadspolitik i form av satsningar på vapen och militär, trolla bort massarbetslöshet med värnplikt, stimulera ekonomin och rädda ett stagnerande kapital med stora vapeninköp. Men för att motivera det måste man ju uppfinna en fiende, det tjänar bägge sidor på, för bägge sidor har samma problem. Vi lever i en postmodern era, det innebär att allting är lögn, alldeles särskilt krigen, men länderna måste välja sida och striden står givetvis längs samma linjer som förra gången.