Chefen för Israel:s säkerhetstjänst bekräftar Israels stöd till ISIS och al-Nusra


Israel angriper Syrien gång på gång och inget händer. Varför?
Syrien försvarar sig mot utlandsstödd terrorism och demoniseras, kritiseras och får olika horribla anklagelser som lanseras utan bevis. Varför?

För två månader sedan publicerade jag denna artikel: Israel har utfört över 1000 angrepp mot Syrien. al-Qaida-ledare jublar.

Nu återpublicerar jag en artikel från 16 april 2017. Lika aktuell idag. Hur reagerar Du? Med en gäspning som våra ledande politiker och journalister?

Jag har flera gånger påtalat att Israel utan krigsförklaring och i strid mot folkrätten flera gånger angripit Syrien. Israel angriper Syrien och al-Qaida Damaskus. Israel vill också olagligt komma åt Syriens olja på Golanhöjderna, i samarbete med Dick Cheney och Robert Murdoch.Israel, Cheney, Murdoch och Rotschild vill stjäla Israels olja

Ytterligare bekräftelse av Israels position som terroriststödjare fås från ”hästens mun”.

I en intervju med Qatar-baserade Al Jazeera bekräftar Efraim Halevy, den förre chefen för Mossad vad många i Mellanöstern och runt om i världen redan anade: att Israel givit ”taktiskt” stöd till Jabhat al-Nusraela under hela kriget i Syrien. här
* Detta är ett utdrag ur artikeln
Syrien Israel Havely
Det faktum att Halevy valde Al Jazeera för sitt framträdande är anmärkningsvärt med tanke på att Qatar är också en stor finansiär av Jabhat al-Nusra och ISIS i Syrien. Rapporter från FN-observatörer på Golanhöjderna bekräftar regelbunden kontakt mellan israeliska officerare och beväpnade Jabhat al-Nusra och IS-terrorister vid syrisk-israeliska gränsen.
Halevys uppgifter förklarar den verkliga orsaken till att Obama-administrationen motsätter sig frigivning av de 28 sidorna från den gemensamma kongress-utredningen om underrättelsetjänstens misslyckanden som ledde till attacken 9/11 mot USA.
Halevy sa att det var ”humant” för Israel att ge medicinsk hjälp till sårade syriska terrorister men att en sådan ”humanitet” aldrig skulle utvidgas till Hizbollahs soldater från Libanon som har kämpat mot terrorister i Syrien. Israels ”humanitet” visades också för hela världen i Gaza, där Israel mördade hundratals barn, gamla män och kvinnor i oupphörliga bombningar attacker mot tättbefolkade områden.

Kriget i Syrien – ett hundratal artiklar

Universitetslektor Tim Andersons bok ”Det smutsiga kriget mot Syrien” är saklig, faktarik och har massor av referenser.

tim-anderson

i Andra om: , , , , , , , , , , , , ,, , , , , , , , krig


26 svar till “Chefen för Israel:s säkerhetstjänst bekräftar Israels stöd till ISIS och al-Nusra”

 1. I klar text: Israel tränar, beväpnar och ger logistik stöd till på många olika sätt ligger bakom terrorkriget mot Syrien. Det många visste, nämligen att terror-kriget mot Syrien är en del av Oded Yinon planen för att bereda vägen för ”Eretz Israel” (Stor Israel som ska sträcka sig från Eufrat till Nilens mynning). Vill man ha fred i MÖ och vidare i hela världen så måste man fixa detta det största fredsproblemet sedan Balfour deklarationen år 1917.

  • Lackmustestet är väl att ISIS attackerar eller hotar ALDRIG terrorismen moder israel. Det är långt tillräcklig bevis än Skripal gift påhittet eller ”kemattackerna” i Douma. Om det är något som borde bombas är det just terrorismen moder israel

 2. Tack Jinge! Svensk media vägrar ju berätta det här även om alla vet innerst inne vad israel sysslar med.
  Det var väl alnusra som senast igår dödade 90 syrier i busattacken. Fy fasen!

 3. Den dagen Israel blir något annat än ett brohuvud för angloamerikanska imperiet tvingas dom ta hänsyn till grannländerna. Det är just det som skrämmer deras hökar. Dom måste passa på medan imperialisterna fortfarande tror på världsherravälde som ett realistiskt mål.

 4. Så länge fulmedia levererar svinfodret genom dumburk och lögnpress så kommer svinen äta och glufsa i sig detta och inte bli fullt medvetna om de extrema och klandervärda olagligheter som pågår.

  För att kunna göra något åt detta problem måste vi byta ut folk i riksdagen med folk som har ryggrad och inte viker sig för fulmedia-dreven och inte låter sig hjärnförsmutsas av dem.

  Vi behöver ett smörgåsbord av valsamverkande riktiga vänsterpartier med bra kandidater och vi behöver nya sätt att nå ut till människorna.

 5. Israel angriper hizbollah snarare än Syrien. Syrien är mångkultur i praktiken, dvs flera nationer i en stat, där nationerna inte är överens om vem som ska bestämma var skåpet ska stå. De är så icke-överens att de alla ser krig som det enda alternativet. Det fortsätter så länge kriget stöds utifrån, dvs så länge saudi och Iran för krig via ombud i Syrien, och så länge Ryssland och USA stöder sina allierade.