Ska terroristernas propagandaorganisation White Helmets läggas ned?


För några dagar sedan meddelades att USA officiellt överväger att upphöra med stödet till White Helmets, Vita hjälmarna (VH). Överväldigande bevis och fakta att dessa tjänstgör främst som terroristernas propagandaorganisation. CBS
white-helmets-al-qaida
VH bildades 2013 Storbritannien och Qatar med James Le Mesurier, före detta en brittisk officer och legosoldat som frontfigur. Den finansieras främst av USA:s och Storbritanniens regeringar med minst 100 miljoner dollar. här Det är väl belagt att VH använder barn i sin propaganda, barn som ter sig drogade eller döda ibland. VH har tvingats be om ursäkt för oetisk användning av barn i sin propaganda, enligt CNN. VH förespråkar flygförbudszon, vilket verkligen skulle gynna terroristerna. De arbetar bara i terroristkontrollerade områden (vilket även Skavlan fastslog då han intervjuade en representant för VH). Sveriges utrikesminister har uttalat sin stora uppskattning av Vita hjälmarna.
white-helmets-och-wallstrom-161125

Uppgifterna om den påstådda ”kemgasattacken” i Douma 7 april kommer från VH. Lokalbefolkningen och läkare på plats bestrider att det skett en kemgasattack.

Uppgiften kom som en överraskning enligt VH:s talesperson ”Our meetings in March were very positive. There were even remarks from senior officials about long-term commitments even into 2020. There were no suggestions whatsoever about stopping support,” Raed Saleh, the group’s leader, told CBS News.” Ja, efter mötet i mars uttalade sig en talesperson mycket positivt om VH.

Syrien White Helmets 180425 heather-nauert

Kommentar: Uppgifterna om att kemgasattacken i Douma med all sannolikhet var ”fake news” av VH (Syrian Civil Defense) har nått ganska långt trots att svenska etablerade media som vanligt tiger då det gäller kritik av VH och Västs stöd till terrorismen. Möjligen är avslöjandet av detta en orsak till att USA överväger att dra tillbaka stödet. Man kan dock anta att USA:s underrättelsetjänst väl kände till VH:s insatser, och kanske var de som drev på. Möjligen kan VH:s stöd till Turkiets kamp mot USA-stödda kurder i Afrin spela roll. VITA HJÄLMARNA DELAKTIGA I TURKIETS FÖRDRIVNING AV KURDER
Men det är mycket, mycket möjligt att detta bara är en taktisk manöver för att ge stöd till VH via andra källor eller ge terroristvännerna i VH andra uppgifter.

Några artiklar om White Helmets.

Stora massmedia tolererar inte kritik av White Helmets
Min kommentar i Washington Post om White Helmets
White Helmets får en Oscar
Forum för levande historia, Rio Bio och Margot Wallström stödjer terroristvännen ”White Helmets
Vilka är Vita hjälmarna?
White helmets: Ska al Qaidas skyddslingar få Nobels fredspris
Nobelpriskandidaten White Helmets: Fin hjälporganisation eller med på anfallskrig och imperialism?
Vita hjälmarna:Hjältar eller terrorister?

Några artiklar om USA:s stöd till terrorister.
USA:s färska och äldre stöd till terrorister i Syrien VIKTIG ARTIKEL.
USA och kurdiska SDF hjälper IS att fly från Raqqa (BBC)
Vapen för 4 miljarder sänds av USA från Tyskland till rebeller och ökat krig i Syrien!
Stora vapentransporter till terrorister i Syrien av USA & Co, och mörkläggning
Utbildningen av terrorister i Syrien – CIA:s största fiasko?
BBC avslöjar brittiskt stöd till terrorgrupper i Syrien
Sveriges Syrien-bistånd går bl.a. till terrorister som orsakar flyktingvåg
Så blev svenskt bistånd stöd till terror i Syrien

Kriget i Syrien: Ett hundratal artiklar
i Andra om: , , , , , , , , , ,, , ,


11 svar till “Ska terroristernas propagandaorganisation White Helmets läggas ned?”

 1. Ingen muslimsk organisation kommer någonsin att kämpa för frihet och demokrati, det inkluderar white helmets. Tyvärr lever muslimska organisationer i muslimska folkhav, och kan inte läggas ner, med mindre än att man eliminerar det muslimska folkhavet. Muslimska organisationer kämpar för alla underkastelse under islam, allt annat är underordnat.

  • Nej, det finns många olika slags muslimska organisationer. Flera demokratiska. Det finns flera olika slags organisationer med anknytning till kristendom, en del föga demokratiska.

  • Inga belägg för det du påstår – ditt syfte är att sprida falsarier allt för att svartmåla en religion. Slutsats du är en shekel skramlar typ och en hasbara som tjänar på att isalm demoniseras.

   • De som mener at de ikke er belegg for dette må gå hjem og spise kveldsolivenen sin. Detet er nå så bevist gjennom mange kanaler at det er ingen ting å diskutere her. Skjønt diskutere? Det virker ikke som du er den typen. Kanskje du blir lett sint også, slik mussarna ofte har for vane?

    • Har du bevis? Nej, det har du självfallet inte. Påstå något är enklare än att ta fram bevis som stödjer. Vandra vidare till Flashback herr Totland – där hittar du dina gelikar som går banas på Islam.

     • Islams mål är att hela världen ska underkastas islam, det kommer först. White helmets är en sunnimuslimsk organisation, dess grundstatuter är islam.

      Kristendom har mycket lite med saken att göra, men det är värt att notera att både kristendom och islam bygger på variationer av judendom. Muhammed hittade på sin bok under inflytande av Toran, kommenderade Medinas judar att underkasta sig hans uppfinning, när de vägrade mördades eller fördrevs de. Detta är islam från första dagen. White helmets, daesh och resten är bara dagens variant.

      • Kristendomen har nog fört en mer krigisk politik än islam för att sprida sin religion. Islam hade en mild politik mot oliktänkande, t.ex. i Spanien.

 2. Om USA upphör med det eventuella stödet till White Helmets, kommer samma islamister som driver White Helmets att starta en ny organisation, påstå något USA vill höra, men fortsätta precis som förr. Samma politik, samma mord, samma insamling av dollar. Islam är en farsot.

  • Farsoten heter israel. Men bondfångeriet säljer islam som en fara. Historien förtäljer att det är en annan sketeriskt religion som är och har varit det alltsedan sedan Jesustid.