Kongressledamot i USA manar: Sluta störta regeringar!

Nedan först två nya videor med Tulsi gabbard, vilka kommer från Youtube och Pål Steigans blogg. Tulsi Gabbar nya Därefter en intervju mm.

Tulsi Gabbard på CNN

Jag har tidigare publicerat artiklar och videor med kongressledamoten Tulsi Gabbard Gabbard: Det syriska folket önskar fred medan USA stödjer terrorister

Jag har gjort en sammanfattning av en intervju med Tulsi Gabbard, Alla viktiga punkter är med. Har då haft hjälp av en översättning av intervjun till norska på Pål Steigans blogg. Pål Steigan idag

Ur intervjun.


• Medan stora delar av förberedde installationen av president Trump var jag förra veckan i Syrien och Libanon på undersökande uppdrag för att se och höra direkt från det syriska folket. Deras liv har ödelagts av kriget, som dödat hundratusentals och tvingar miljoner på flykt.
• Kriget tjänar varken USA:s eller det syriska folkets intresse.
• Jag reste runt i landet och talade med människor med olika bakgrund. Jag talade också med oppositionsledare i Syrien, med Libanons president och statsminister, med religiösa ledare i Syrien.
• Deras besked är att det INTE finns någon skillnad mellan moderata rebeller och erkända terroristorganisationer som al-Nusra och ISIS. Detta är ett krig mellan den syriska regeringen och terrorister i al-Nusra och ISIS. Det syriska folket ropar att USA och andra länder ska sluta stödja terroristerna.
gabbard
• Jag hörde vittnesmål om hur fredliga protester mot regeringen som började 2011 snabbt övertogs av grupper som al-Qaida (al-Nusra i Syrien), som stöddes och finansierades av Saudiarabien, Qatar, Turkiet och USA.
• Jag hörde om en muslimsk 14-årig flicka Zabadani som våldtogs upprepade gånger av dessa USA-stödda terrorister, som sedan sköt hennes far framför hennes ögon.
• Den riktiga, syriska oppositionen inne i Syrien talar starkt för att de är emot våld och utländsk inblandning. De stödjer den syriska staten kamp mot terroristerna så länge det är utländsk inbladning.
• Jag fick oplanerat möta Assad och menar att vi ska vara beredda att möta honom.
• Jag återvänder till USA med den ännu starkare föresatsen att stoppa vårt illegala krig mot Syrien, som bara stärkt al-Qaida och ISIS
• Jag uppmanar starkt kongressen att lyfta sanktionerna mot Syrien och anta lagförslaget «the Stop Arming Terrorist Act».
• Vi måste sluta att beväpna och stödja terroristerna direkt eller indirekt via Saudiarabien, Qatar, Turkiet.
• Vi måste sluta vårt krig för att störta Syriens regering och låta det syriska folket bestämma sin framtid.”

Några artiklar om Syrien.
Tulsi Gabbard möter Trump
Vem bombade de humanitära hjälpkonvojerna i Syrien
Fortsatt svenskt stöd till terrorister i Syrien
http://jinge.se/mediekritik/atta-problem-med-amnestys-rapport-om-syrien.htm
De USA-stödda ”moderata rebellerna” i FSA i Syrien nära kollaps
Caesar: Gammal otillförlitlig rapport om Syrien dammas av
Amnesty: Ny partisk och otillförlitlig rapport om Syrien
Artikel av mig i Flamman 19/11 2015:Syrienkriget är en av USA planerad intervention
Lögner om Syrien
Aftonbladet desinformerar om Syrien
Vem startade kriget i Syrien?
USA-general, Obama, Biden: Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien
Vi har beskjutits av terrorister i 4 år

i Andra om: , , ,, Gabbard, , , , , , ,

  7 comments for “Kongressledamot i USA manar: Sluta störta regeringar!

 1. 6 mars, 2017 at 02:51

  Tja. Tulsi Gabbard är en tillgång för Trump och hon säger det som vi sagt hela tiden och som varit uppenbart om man hållit ögonen öppna och varit skeptisk till monopolkapitalisternas medier.

  Vi får väl snart se vem som har makten i USA. Är det GB-CIA eller är det Trump? Och hur kommer Trump agera med detta spektakel som de andra idioterna skapat? Det är den stora frågan. Kommer han välja idioternas sida eller vettets?

  Tack-o-lov verkar det luta åt det senare.

  • 6 mars, 2017 at 08:14

   Han har bäddat för att inte välja vettets med val av nära medarbetare, som försvarsministern.

 2. Gösta Lilja
  6 mars, 2017 at 09:21

  Om Hillary vunnit valet skulle demonstrationer,upplopp och våld varit mycket mer svårhanterliga problem i USA. Trump ska väl närmast liknas vid en respirator som ska hålla liv i ett döende system så länge som möjligt. Att folket i Amerikas förenta stater skulle ges reell möjlighet att påverka samhällsutvecklingen i fria val är önsketänkande. Man blir väl hemmablind, men hur är det i Europa? Vi har ju det berömda exemplet med grodan i kastrullen. Och när man fryser riktigt ordentligt tar man av sig kläderna. Brexit? En ljusglimt i mörkret.

 3. Gösta Lilja
  6 mars, 2017 at 09:26

  En annan ljusglimt är förstås Tulsi Gabbard.

 4. 6 mars, 2017 at 15:30

  Jg har följt Tulsi Gabbard under en längre tid. Hon är inte bara ung och vacker. Det är en klok och klarsynt kvinna, som sett igenom fasaden både inom sitt eget parti. Hon var tidig med sin kritik mot kriget i Syrien, hon är på indianernas sida i ledningsprojektet och för urbefolkningen på Hawaii. USA:s första kvinnliga president om hon får leva?

 5. stig-olof bragmo
  6 mars, 2017 at 18:10

  amerikanerna är inte negativa till att deras soldater invaderar land efter land och verkar stolta över sin krigsmakt.och deras veteraner.
  trump har ju skrivit att han vill ändra amerikas mö politik .fredsplanen för syrien utförd av RAND verkar ju vara samma syn på mö som obama hade.intressant att se om trump får styra mö politiken.

 6. 9 mars, 2017 at 15:24

  Ett är ju säkert, att Billy Graham ansåg att ”ondskan” var till hjälp för det han trodde och hoppades var guds vilja, att störta kommunism, katolska kyrkan. Samma tanke påminnande om en händelse dyker alltså upp när en Israelisk företrädare för en tankesmedja säger exakt samma sak om jihadisterna i Syrien kan var till hjälp i kriget mot Iran, som det var i Libyen osv..

  Grahams tankevurpa har ju besudlat nattvarden, brödet och predikningar i ett halvt sekel snart i Staterna och efterbörden av det är alltså ett kompakt stöd för Israel från Republikanska och vanligtvis (militanta) kristna krafter i USA, ett rasistiskt USA som röstar fram Trump som ett ännu lättvindigare exempel på knapptryckare man inom MIK/NATO önskar sig. Obama fick man med ohyggliga uppvisningar tvinga in i krigen.. Men tydligen räckte inte gasattackerna som bevis för att definitivt ge sig in i Syrien..

  Trump har gett ”Boots on the ground” go. Det tog inte lång tid.. Då kan man skippa Gibbard..

Comments are closed.