Margot Wallströms idoler Vita Hjälmarna använder barn för att få krig till terroristernas fördel


Titeln ovan kan förefalla överdriven. Glad om så vore fallet – men inte.
Först detaljen med utrikesminister Wallström Utrikesminister Wallström twittrar ”Honoured to meet Raed Saleh of The White Helmets” – al-Qaida’s friend
white-helmets-och-wallstrom-161125Margot Wallström träffar Raed Saleh
Jag har tidigare publicerat andra artiklar om hur den Väststödda terroristsidan använt barn i sin propaganda, mest känd är Baana och ”pojken i ambulansen”. Bana är ingen Anne Frank, används hänsynlöst i propaganda för terrorister som halshögg 11-årig pojke
Vi har också osakligt angripits av DN och andra media då vi skrivit om hur Vita Hjälmarna kan ha använt drogade eller döda barn i sina påståenden om gasattacker av Syrien. Vilka aldrig har belagts om man har basala krav på dokumentation och belägg. DN:s ”fake news”-attack på Swedish Doctors for Human Rights” (The Indicter) 1/5 2017
Debatt i Läkartidningen om SWEDHR, gasattacken i Syrien mm 28/4 2017
Vanställd kritik i DN, Expressen och Aftonbladet av fredsorgansationen SWEDHR om Syrien. 22/4 2017.

Vita Hjälmarna, White Helmets, mottagare av Right Livelihood-priset och kandidat till Nobels fredspris använder barn i sin propaganda

. White Helmets använder barn i krigskampanjer.

Här en rapport av Syrienexperten Vanessa Beeley, något avkortad av mig. Vita hjälmarna, Hvite hjelmer utnytter barn for å «fabrikkere samtykke» til «humanitær» krig i Syria

I Syrien ser vi en oöverträffad användning av barn som propagandaverktyg för att främja ett ”humanitärt” krig för att döda fler barn. Ingen annan organisation utnyttjar bilder av barn med sådan global inverkan som Nato-medlemsstaters favorit Vita hjälmarna (White Helmets).
Denna exploatering av barn kommer en dag att erkännas som en av de mest gräsliga brott som begåtts mot det syriska folket av Vita hjälmarna, en konstruerad propagandaorganisation av USA & Co.
Igår kontaktade Peter Hitchens i Daily Mail BBC för att BBC använde en ”partisk källa” utan att informera sin publik om detta i sin rapport om Eastern Ghouta:
”Jag frågade BBC hur de kunde rättfärdiga att använda propagandamaterial, som påstås komma från den syriska staden Ghouta, utan att ange att de kom från en partisk källa. De erkände och medgav att det var emot deras regler. Men jag fick inte intrycket att de alls stördes av detta. BBC rapporterar en hel del saker från Syrien som man inte har någon möjlighet att kontrollera, från påstådda gasattacker från Syrien och filmer (vanligtvis av möjligen skadade barn som obeväpnade unga män springer omkring med). BBC har helt övergivit någon form av självständighet eller opartiskhet. Hur kan man då rättfärdiga en licensavgift? ”
Syrien white-helmets-barn 180327
Jag har skapat en video av bilder från ett stort arkiv av Vita Hjälmbilder och videor, inklusive de senaste som påstås ha filmats i östra Ghouta.

Barn får verkligen bära en börda i kriget i Syrien, där hundratusentals barn och andra civila dödats och skada. Alla dessa liv skulle kunna ha sparats om Väst inte beväpnat och finansierat de terrorist- och extremistiska grupperna som har gjort sitt yttersta för att säkra regeringsförändring. De terroristiska och ”moderata” väpnade grupperna har misslyckats, Väst har misslyckats, Turkiet har misslyckats, Gulfstaterna har misslyckats, Israel har misslyckats.
Barn dör varje dag i Syrien, människor lider fruktansvärt, men för att avsluta detta krig måste vi börja ställa frågor och se igenom lögnerna. Vi presenteras med effektiva bilder för att skapa samtycke till ett fortsatt eller annat ”humanitärt” krig.

Varifrån kommer bilderna? Vem producerar dem?
De al-Qaida-anslutna Vita hjälmarna har en roll i Syrien och de räddar inte liv. Deras roll är att rentvätta brotten som utförs av de väpnade grupperna i Nusra och att producera lögnerna som oundvikligen kommer att leda till fler barns död, våldtäkt av fler kvinnor, massaker av fler grupper där de extremistiska fraktionerna som de är inbäddade med.
Om de Vita Hjälmarna är framgångsrika för att möjliggöra ytterligare militära insatser av USA-koalitionen i Syrien, står vi på randen av krig mellan USA och Ryssland med Syrien som slagfält. Hur många fler barn kommer då att dö?

De vita hjälmarna är försäljarna av död i tjänst hos USA/Storbritannien/EU. Var snäll och titta noggrant:

https://youtu.be/3vNwe7yKbwo

https://vimeo.com/258784766

Andra artiklar om White Helmets.
Östra Ghouta befrias från terrorister. Amnesti och bussfärd till Idlib, med Vita hjälmarna. DN?
Globalresearch publicerar en av våra artiklar om gasattacker och Vita hjälmarna i Syrien
White Helmets får en Oscar
Forum för levande historia, Rio Bio och Margot Wallström stödjer terroristvännen ”White Helmets
Vilka är Vita hjälmarna?
White helmets: Ska al Qaidas skyddslingar få Nobels fredspris
Nobelpriskandidaten White Helmets: Fin hjälporganisation eller med på anfallskrig och imperialism?
Vita hjälmarna:Hjältar eller terrorister?
Utrikesminister Wallström twittrar ”Honoured to meet Raed Saleh of The White Helmets” – al-Qaida’s friend
Fejkad propagandafilm om White Helmets vinner Oscar
White Helmets och CNN medger falsk videopropaganda
Skavlan marknadsför terroristvännen ”White Helmets”

Några artiklar om Syrien

i Andra om: , Syrien, , , , , , , , ,


Ett svar till “Margot Wallströms idoler Vita Hjälmarna använder barn för att få krig till terroristernas fördel”

  1. Den feministiska utrikespolitiken triumferar. Fascinerande. Hur kunde någon rösta på denna arroganta överbetalda kärring i tron att hon var framstegsvänlig? Hon spelar vår fiendes fiende är vår vän i FN.

    Vi berövas det vi betalt för, ska betala dubbelt en gång till för det vi redan betalt för, samhället läggs ner, miljöpartiets informationskonsulter står som spön i backen och ljuger oss fulla med skit, islamisterna ska ha statsbidrag, arbetarna avtvingas bilen och tränga ihop sig till högre hyra. Vänstern är manshatande teknikfiender, och dristar sig till att ha åsikter om kolonialkrig vi inte har att göra med.