En fråga om bloggdesign?


För några dagar sedan frågade jag om bloggen gick att läsa i en smartphone, det var en reaktion på en synpunkt från en person som klagade över just det. Som svar fick jag veta att ett antal iPods och Androidtelefoner fungerade hyfsat, själv visste jag att den tog sig bra ut i en iPad. Det var med andra ord ett problem som just den personen hade, antagligen inställningsberoende på något sätt.[column width=”47%” padding=”6%”]Ursprunget till diskussionen kom sig av att jag testade en återgång till tvåspaltiga texter. Minnesgoda kommer kanske ihåg att jag för något år sedan bara använde tvåspaltig layout, men jag gick ifrån det eftersom jag ofta använder bilder som är bredare än en spalt. Dessutom anser jag själv att tvåspaltigt är mer lättläst, det är snällare mot ögat. Men som sagt, smaken är som baken, och jag behöver få feedback från många av besökarna här får att få kläm på vad de flesta av er tycker, och det oavsett vilken metod ni använder för att läsa.

Nu hade det ju varit smart att använda röstnings-
funktionen tycker kanske någon, men det tycker inte jag. Jag vill istället att just DU ska meddela mig via kontaktfunktionen, som du hittar i högerspalten eller här! Frågan jag ställer är – fördrar du tvåspaltigt eller vill du slippa spalter i inläggen?

En följdfråga kan jag också passa på att ställa. När jag installerade det tema som jag använder så hördes det en del klagomål, somliga ansåg att bloggen blev mer svåröverskådlig. Hur är det idag, har du som läser den vant dig vid detta tema eller vill några fortfarande att jag ska byta till ett mer traditionellt WordPress-
tema?

Har du andra synpunkter som du vill förmedla till mig rörande bloggen, passa på att nämna dessa också

[/column]
[column width=”47%” padding=”0″]Jinge.se

när du ändå svarar. Nejdå, det är inte svarsplikt men jag är förstås angelägen om att besökare ska uppleva hemsidan som lättläst och tydlig, därför frågar jag. Det går inte att kommentera denna bloggpost, jag vill ha era kommentarer utan att ni har läst vad andra tycker, jag vill inte att ni som svarar ska påverkas av andras tyckande. Så kom igen nu, klicka här!

it Andra om: , , , , , , , , , ,

[/column][end_columns]


5 svar till “En fråga om bloggdesign?”