Jag kryssade Dror Feiler (V)


För precis en vecka sedan så meddelade jag att jag hade röstat, dessutom på samma gamla parti som jag brukar. Jag berättade att jag har varit fundersam inför det rödgröna samarbetet, men nu är det ett sådant och jag valde givetvis (V) istället för att missnöjesrösta på FI eller PP och på det sättet indirekt rösta på högern.

Att jag kryssade Dror har inte direkt att göra med hans engagemang när det gäller Mellan-
östernkonflikten faktiskt, möjligen upptäckte jag honom först i samband med den installation som han gjort och som den israeliska ambassadören förstörde. Jag har lyssnat på honom ett antal gånger och förtroendet har växt hela tiden. Den citatsamling han använder på sina valaffischer enastående bra och dessutom sevärd. En sorts politisk varudeklaration som kan beses här, ovanstående är bara ett litet urval.

Vänsterpartiet är tydligt och bra redan från början när det gäller Mellanösternkonflikten, och det blir garanterat inte sämre av att kryssa Dror Feiler. Gör det du också!

Här finns hans Hemsida, Facebook och Blogg


it , , , , , , , , ab ex dn svd


18 svar till “Jag kryssade Dror Feiler (V)”

 1. Den längst ned till vänster fångade min vardag, den fick mig att le igenkännande. Bara att ha cohones nog att sätta upp en såpass hård slogan i en svensk valrörelse, gör att han får mitt kryss!

   • Nej, namnvalets listor bestäms av partierna själva. Personrösten räknas typiskt sett endast om det är en valsedel med namnlista.

    På andra valsedlar räknas endast rösten på partiet.

 2. Det är inte sant att en röst på Fi är en indirekt röst på högern. Jag skulle gärna rösta Dror men tänker rösta Gudrun istället. Inte för att det känns vettigt att bekräfta namn på det sättet som om det var stans sheriff det gällde, men som respons på posten. Jag håller inte heller med om att Fi är ett missnöjesparti som sådant heller. Eller jo, kanske, och Dror borde ha gått med i Fi istället, missnöjd som han är.

 3. Kul, hoppas att han komer in. Jag ska kryssa honom på listan i alla fall, funderar på att rösta redan under veckan. Undrar hur det gått med hans saxofon? Någon som vet?

  • Visst, när jag skrev att jag hade röstat så fick jag kommentarer som frågade om jag hade kryssat Dror. Han har lyckats göra sig poppis, det är bra, det skulle vara extra bra att få in honom i riksdagen tycker jag.

 4. Citatet nere till vänster gör mig bara trött.

  Fast det kanske samtidigt är det mest naturliga? Dessutom är det bara nobelpristagare och andra intellektuella som yttrar sig vilket får ditt yttrande att framstå i en särskild belysning. Bristen på politisk analys ter sig rejält anti i sammanhanget, du får väl trösta dig med att det inte finns några krav på s.k. ”verkshöjd” för att få skriva kommentarer…

 5. Där kom den gamla trötta halmgubben. Du är långt ifrån först att kalla Ralph Nader för kommunist, men det är en jävligt krystad koppling.

  Det längst ned till vänster är väl det bästa. Vad är det som röstar in Alliansen? Jo, folk som säljer sig för några kronor i skattesänkning vid valurnan, horor således.

 6. Jag kunde tyvärr inte kryssa för honom eftersom jag inte bor i Stockholm, men jag gjorde i alla fall en liten tjänst genom att rösta för Vänsterpartiet(hoppas via det han kan komma in i Riskdagen!), för äntligen har vi hittat bra kandidater som verkligen brinner för de frågorna vi alla har velat höra och kämpa för!