Attentatsplaner mot Reinfeldt och Riksdagen

Aftonbladet berättar att skylten med ”Arbeit macht frei” från Auschwitz skulle säljas till en utländsk miljonär i Sverige och att pengarna skulle användas för att genom-
föra attentat mot statsministern och mot riksdagen.

Tidningen intervjuar en nazistledare vars planering nu omintetgjorts eftersom den polska polisen har tagit hand om skylten. Han säger också: ”– Dessutom är nazist ett förlegat begrepp. Jag skiter i judar. I dag handlar kampen inte om ras utan om religion och kampen mot islamiseringen i samhället.”

Att man numera bytt mål för sitt hat har vi sett många exempel på. Vi har till och med ett rasistiskt parti som enligt opinionsundersökningar kan komma in riksdagen 2010. Vi kunde dessutom läsa om ideologin på Aftonbladet Debatt där man publicerade en artikel skriven av partiledaren.

Jimmie Åkesson i AB: ”dagens mångkulturella svenska maktelit är så totalt blind för farorna med islam och islamisering. Man utgår från att muslimer inte vill någonting hellre än anpassa sig till ett västerländskt levnadssätt och västerländska normer, liksom att islam i grund och botten är samma sak som kristendom, med den enda skillnaden att muslimer har ett annat namn på gud…

…Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet… …Som sverigedemokrat ser jag detta

sd
som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

Sverigedemokrater brukar bli irriterade när partiet kallas rasistiskt och nazianstucket. Nu får vi hoppas att de blir irriterade på denna nazistledare som i sina svar till Aftonbladets reporter visar att moderna nazister bytt ut målet för sitt hat och gör gemensam sak med Sverigedemokraterna.

intressant Andra om: , , , , , , , , ab1 dn svd gp t

  15 comments for “Attentatsplaner mot Reinfeldt och Riksdagen

 1. Mats Eriksson
  24 december, 2009 at 14:48

  Vaket att trigga på den passusen i texten. Ja sverigedemokraterna har åtskilliga barn ihop med de äkta brunskjortorna. Nu är det muslimerna som gäller, förr var det judarna.

 2. stigman
  24 december, 2009 at 14:59

  Christer Bergström har i Överraskande krigshistoriska fakta beskrivit hur den tyska demokratin försåg Hitler med oinskränkt makt. De tyska riksdagsledamöterna anade inte vad de satte igång…världskrig och Förintelse…men i bakgrunden hotade den växande kommunistiska rörelsen.

 3. Stefan
  24 december, 2009 at 15:39

  Så länge brist på integration, eller ska vi säga brist på respekt och rädsla för det okända hos människor, inte kostar samhället alltför mycket makt och pengar så kommer inte mycket hända. Sverige är beroende av ett utanförskap för att inflationen ska hållas låg och då blir det bara ett spel för gallerierna.
  En annan sak när det gäller integration när man tittar på nazityskland på 30-talet så var judarna integrerade så det är inte så enkelt heller.

 4. 24 december, 2009 at 22:53

  Uttrycket ”Svenska patrioter” visar på hur nazzarna försöker lägga beslag på språket. Jag tror att de flesta som är födda här och vars familjer levt här i ett antal hundra år är ”patrioter”. Men nazzarnas språkbruk får till följd att den som inte hyllar extrem nationalism ställs utanför. Det förvånar mig att du använder deras egen terminologi.

 5. Bengt Nilsson
  24 december, 2009 at 23:28

  Simon ”Folkpartisten” har talat!

  • 25 december, 2009 at 00:08

   Exakt.

 6. blingbling
  24 december, 2009 at 23:47

  Vete f-n om jag tror på den här storyn riktigt, luktar 9/11-spinn.

  • 25 december, 2009 at 00:09

   Kanske, jag kommer eventuellt att spinna vidare på saken, får se.. Det fanns ytterligare en historia idag om några i utkanten av ett MC-gäng som hade tillverkat fjärrstyrda bomber.

   • blingbling
    25 december, 2009 at 02:13

    Om du funderar lite på saken så har alliansen allt intresse i världen av att media byter fokus just nu, det har varit en del som inte har gått deras väg senaste tiden.

    Stölden har väl antagligen hänt, men resten känns väl löst i konturerna, speciellt den här lösmynte avhopparen. Nog för att dom verkar rätt korkade, men han verkar ju inte speciellt rädd om livhanken om vi ponerar att han umgåtts med såna här förmodade galningar och fått del av ’planeringen’.

    Jag tror mer på ett spinn för att kunna börja dra åt tumskruvarna nåt snäpp eller två, kanske lite infoutbyte mellan myndigheter, och framför allt att få media att byta fokus.

    • 25 december, 2009 at 05:59

     Om du funderar lite på saken så har alliansen allt intresse i världen av att media byter fokus just nu, det har varit en del som inte har gått deras väg senaste tiden.

     Jodå, jag har oxo tänkt i de banorna, men hur i hela friden ska det kunna genomföras utan att någon i kedjan skvallrar? Det förutsätter nästan en RIKTIG konspiration med tio-tolv utvalda och hemliga medlemmar. Bus finns det i övermått men…

     Jag tror mer på ett spinn för att kunna börja dra åt tumskruvarna nåt snäpp eller två, kanske lite infoutbyte mellan myndigheter, och framför allt att få media att byta fokus.

     Infoutbytesfrågan är ju redan på G och där finns knappast den sortens motiv. Alla myndigheter samarbetar redan kring frågan om den organiserade brottsligheten. Å andra sidan finns det väl alltid ett antal praktnötter bland olika kriminella gäng.

     Att det sitter ovanligt många praktnötter i regeringen vet folk redan, och har fokus flyttats något? Inte fasen, möjligen har väl antalet dårar som glatt hälsar den här sortens nyheter och önskar dem lycka till ökat något.

     Och hur många är det inte som frågar sig om detta är ett desperat spinn?? :-) :-)

 7. 25 december, 2009 at 01:33

  Svara på mail!

 8. Sara G
  25 december, 2009 at 09:56

  Jag tror inte ett dugg på de där s.k attentatsplanerna mot regeringen och Reinfeldt! Förmodligen är det en skrivbordsprodukt utformad av Timbro? eller annan tankesmedja.Väljarunderlaget sviker ju katastrofalt och då behövs påhittighet.

 9. Lennart
  25 december, 2009 at 11:24

  Vem förlorar på denna nyhet? Sverigedemokraterna. Och vem vinner på den? Vänstern.
  Denna nyhet är planterad av vänstern och avsikten är att framställa Reinfeldt och Alliansen i negativ dager då man inte tagit klart avstånd från SD.

  • 25 december, 2009 at 12:27

   :-) :-) Vaknade du sen eller?

 10. 25 december, 2009 at 12:37

  Jag har skrivit en ny post om saken och föredrar kommentarer där isf på flera ställen samtidigt. http://jinge.se/mediekritik/ar-nazihotet-politisk-spinn-fran-regeringen.htm

Comments are closed.