Mona bör avgå

Till min förfäran ser jag att allt fler funktionärer inom socialdemokratin hävdar att Mona Sahlin ska sitta kvar som partiordförande. Dessutom har man valt samma krisutredare som efter förra valet, så jag undrar hur man egentligen tänker?

Själv tycker jag att Mona klarade sig bra i debatterna på slutet av valrörelsen, men uppenbarligen är det något fel på den politik som (S) presenterar eftersom man tappar lika mycket som i förra valet. Att ledande funktionärer vill ha kvar Sahlin betyder sannolikt att kräftgången kommer att fortsätta. Det finns faktiskt orsaker till att väljarna inte känner det förtroende för henne som vore önskvärt. Ytterligare fyra år kommer inte ändra på den saken.

Dessa fyra år behövs iställetför att jobba in en ny parti-
ledare, därför behöver man byta nu, och väljer man att försöka hindra SD från att få utskottsplatser så kommer ännu fler sossar att rösta på SD i nästa val, och oavsett vad man tycker om Mona Sahlin så är hon förbrukad som ordförande för (S). Hennes erfarenheter och åsikter är mycket användbara, även i en S-regering, men ska inte partiet drabbas ännu mer så bör hon bytas ut av en extrakongress så snart som möjligt.

* * * * * * *

Uppdatering HÄR!

it , , , , , , ab12 ex1 svd dn12 Läs Lasse!

  30 comments for “Mona bör avgå

Comments are closed.