Göran Hägglund Förgiftad – Det var inte jag!

Inte utan viss förtjusning ser jag i tidningarna att Göran Hägglund insjuknat på grund av att han är förgiftad. Nu är det inte lika dramatiskt som rubriken antyder, han har druckit vanligt vattenledningsvatten som var otjänligt som människoföda och är säkert på benen om några dagar.

Men det måste vara ett svårt bakslag för en troende att inse att Gud inte hjälper honom under en så viktig dag som hans dag i Almedalen. Åtminstone skulle undertecknad ta det som ett tecken från skyn om jag nu trodde på sådant mumbojumbo. Det gör ju Hägglund, samtidigt som jag konstaterar att högerpartierna inte har en speciellt lyckad tid på Gotland. Det kanske blir fler än undertecknad som vill dra ur proppen på Kalkstenshawaii efter det här…

Moderaterna, Centerpartiet och nu Kristdemokraterna…

i , , , , , , , , ab svd dn t

  7 comments for “Göran Hägglund Förgiftad – Det var inte jag!

 1. Victor
  7 juli, 2010 at 12:21

  Jag tror att det var du, inget snack om saken. Du gillar ju vare sig gud eller KD…

  • 7 juli, 2010 at 12:31

   Nope. Jag är en snäll typ… :-P

 2. Wonde
  7 juli, 2010 at 12:27

  Det är bara ett trick för att få hägglund att framstå som vanliget folk. Det är ju hans specialitet; vanligt folk som bara dricker öl och tittar på TV. Andra intsessen och aktivitetetet – kultur, musik etc till exempel – är inget för vanligt folk.

 3. 7 juli, 2010 at 12:37

  Det vore en skänk från ovan om detta skenheliga parti åkte ur riksdagen. Det här är nog ett steg på vägen. Underliga är Guds vägar?

 4. 8 juli, 2010 at 19:49

  Intressant att du kallar gudstro för mumbojumbo. Rekommenderar dig att besöka http://www.xxx

 5. 8 juli, 2010 at 20:25

  Är övertygad att Göran Hägglunds magsjuka (förgiftning) beror på ett allt för stort intag av oblater som han nedsköljt med ett par flaskor rödvin av det excellenta märket Château Jesus från år noll.

 6. Esko
  8 juli, 2010 at 21:46

  Det framgår av kommentarsreglerna vad som gäller. / Jinge

Comments are closed.