Facebook, Twitter och Troll

Idag skriver Aftonbladet och ett internettroll om Facebooks nya utseende och begriper inte vad nyheten egentligen består av.

Möjligen beror det på mina egna tämligen sparsamma besök på sidan. Det är samma sak med Twitter, jag kollar någon gång ibland. Det finns andra som är helsålda på FB men jag har ännu inte förstått vitsen riktigt. Visst, det är småkul att följa vissa personers små meddelanden, men jag personligen har redan ett ”socialt medium” som tar mycket tid, kanske är det därför jag inte till fullo förstår att uppskatta verksamheten?

Andra om: , , , , , it

[tags]Facebook, Twitter, Troll, Internet, Hype, Politik[/tags]

  4 comments for “Facebook, Twitter och Troll

 1. Micke R
  23 mars, 2009 at 03:45

  Kallar du dig Jinge på FB åxå?

  • 23 mars, 2009 at 03:47

   Jupp.

   (Ovanligt med kommentarer vid den här tiden på dygnet.. :)

 2. 23 mars, 2009 at 12:23

  lite offtopic nu men ganska intressant att du skriver trackbackadressen som en vanlig länk för att skapa en trackback. själv måste jag göra på två olika sätt för att skapa en trackback eller en vanlig länkning.

  anledningen till att jag nämner är väl för att jag klickade på länken till min blogg i din text men nåddes av en myskosida som inte existerar….ändock ser jag i min egen blogg att det existerar en trackback hit :)

  /Hiro

 3. 23 mars, 2009 at 12:45

  aftonbladetbloggarna verkar vara lite speciella. man måste länka till dem genom att använda sig utav en permalänk, då blir det en vanlig länkning till en blogg.
  Trackbacken måste göras på annat sätt separat från den vanliga länken…annars kommer ingen någonstans mha. länkningen :S

  /Hiro

Comments are closed.