Ryssarna ”hackade” inte det amerikanska valet – bedömning av en före detta CIA spion


Fortfarande saknas ”bevis” för att Ryssland hackat eller intervenerat i val i USA -”Russiagate”.
Däremot har ju USA intervenerat i drygt 80 val i drygt 40 länder enligt USA-forskare. USA- Forskare: USA världsbäst i manipulering av andra – 45 -länders val

Artikeln nedan publicerades för exakt ett år sedan – och inga belägg finns för att det är fel nu ett år senare. Läs gärna igen!

Denna artikel har publiceras tidigare av Defense Intelligence Norway och Globalresearch ”President Barack Obama is stuck between false flag operations and political circus?”- Globalresearch. Artikeln har även publicerats på AxisofLogic Axis of LogicJag framför mitt varma tack till Siv O´Neall som översatt artikeln. Den är skriven av en tidigare analytiker och spion på CIA, Robert David Steele, som har viss, intressant kritik av rapporten från säkerhetstjänster i USA.
cia-steele-170108Robert David Steele, CIA

Artikeln.
Jag är djupt upprörd av lögner vi får höra från den amerikanska regeringen – och närmare bestämt från Central Intelligence Agency (CIA), Federal Bureau of Investigation (FBI), och Department of Homeland Security (DHS) med uttryckligt godkännande av chefen för National Intelligence (DNI) och Presidenten – beträffande propagandan om att ryssarna ”hackade” det amerikanska valet. Det påminner mig om Dick Cheney’s 935 numera dokumenterade lögner för att motivera ett 5 biljoner dollars krig och flera ockupationer – från Afghanistan till Niger, eller i mer nordiska regioner, förfalskningen av den svenska militärmakten i samarbete NATO och CIA, av en rysk ubåt som aldrig existerat, men som enligt uppgift ”invaderat” svenska vatten.

Som CIA spion har jag fejkat underrättelsetjänstens rapporter, ljugit för regeringschefer, och genomfört en blygsam false flag operation (ingen dog). Detta är vad CIA gör. Jag anklagar John Brennan, chef för CIA, för att vara en lögnare som svikit allmänhetens förtroende med sina lögner. Den senaste DHS-FBI-rapporten – och relaterade rapporter från företag som ville ställa sig väl med the ”Deep State” – är absolut utan någon som helst grund.
Jag var författare till det första brevet till Vita Huset som varnar för brister i vår IT-säkerhet år 1994. Samma år var jag inledningstalare för Hackers on Planet Earth. Året innan, 1993, introducerade jag ’hackare’ för NSA – av de 900 + deltagarna i min internationella konferens var ungefär 60 från NSA, transporterade med buss ned från Fort Meade för att lyssna på en panel under ledning av Emanuel Goldstein, grundaren av 2600, en amerikansk kvartalstidning som ger tips för hackare. Dessa är mina erfarenheter och fakta som jag förstår dem, med tillägg av offentliga uttalanden från Julian Assange, Craig Murray, William Binney, James Bamford, Ray McGovern, Philip Giraldi, och John McAfee – och andra som inte vill namnges.
Bernie Sanders
De enda personer som ”hackat” det amerikanska valet var [från ] de två partierna. Det demokratiska partiet konspirerade aktivt mot Bernie Sanders och stal aktivt tretton primärval från Bernie Sanders med hjälp av elektronisk omröstnings-manipulering. Det Demokratiska partiet uppfann också ungefär tre miljoner döda, dubbla, och olagliga röstande. Det republikanska partiet använde olika metoder för att bli av med en miljon svarta röstande. Ryssland – liksom Israel, Frankrike, Tyskland, Kina, och alla andra på planeten med någon nyfikenhet – har definitivt utfört elektronisk spionage mot amerikanska politiska mål. De har inte ”läckt” någonting (i allmänhet försöker underrättelsetjänster att inte visa att de framgångsrikt har hackat sig in någonstans). De ”läckor” från Demokratiska nationella kommittén (DNC) till Wikileaks var en kombination av missnöjda NSA tjänstemän som var rasande över Hillary Clintons slarviga hantering av sekretessbelagda material (inklusive att hon hade sänt e-post med sekretessbelagda uppgifter till IP-adresser i Saudiarabien och Qatar), och en DNC insider med auktoriserad tillgång som gav ut kopior – allt detta enligt William Binney, Julian Assange, och Craig Murray.

Avslöjandet (jag använder termen avsiktligt) av John Podesta som en mycket oetisk politisk operatör, och som mycket möjligt även är en pedofil, var resultatet av en enda ’phishing’ expedition av en enda ’hackare’ som fick Podesta att ändra sitt Google e-post lösenord genom ett mellan medium som sedan kunde stjäla alla Podesta e-poster. Denna hackare är i fängelse i USA och det är nästan säkert att han samarbetat med en amerikansk underrättelsetjänst, inte med ryssarna. De ”läckor” som slutligen kom från New York polisen (NYPD) efter att de konfiskerat en laptop från Anthony Weiner som visade sig ha – påstås det – alla 650.000 e-postmeddelanden som har Huma Abedeen som en adresserat. Detta är ett enormt fynd. FBI tog omedelbart över denna dator, men inte innan NYPD kopierat många av de e-post-meddelanden som fanns och läckte ut att de tillhandahållit bevis för förräderi av Hillary Clinton och Huma Abedeen för att ha tagit emot stora summor från Qatar och Saudiarabien i utbyte mot [stöd för] regimskifte i Syrien och Jemen, liksom andra sekretessbelagda uppgifter i förbigående – och dessutom uppgifter om möjliga kvinnliga och manliga pedofiler i de högsta lagren av det demokratiska partiet.
De enda underrättelsetjänster som envist spionerat på amerikanska politiker i varje organisation som existerar är den amerikanska underrättelsetjänsten, särskilt NSA; CIA var centrerad på speciella Senatorer och Representanter (MPs). NSA har mycket klart spionerat på Barack Obama i detalj eftersom Obama var en junior senator. De amerikanska medierna (MSM), under stor kontroll, både upprepar den falska anklagelsen mot ryssarna och undviker genomgående några som helst självständiga kommentarer beträffande det förhållandet att det är amerikanska förrädare, inte ryssarna, som utgör ett hot mot USA: s fred och välstånd.
CIA imagesCAC2LEWL

Det är mycket troligt att delar av EU:s ledarskap konspirerar med neo-konservativa inslag i USA:s ledning, för att sätta igång ett krig med Ryssland. Mordet på den ryska ambassadören i Turkiet, mordet på NATO:s chefs-revisor, som stod färdig att avslöja en svart budget på 250 miljarder euro som används av NATO för att muta politiker och genomföra false flag operationer, och de olika false flag operationerna i Frankrike (med israeliska Mossads assistans) och i Tyskland och på andra håll är alla en del av försöket att starta ett tredje världskrig (WWIII). Krig är en business modell för the City of London och Wall Street, för Vatikanen och för Rothschild klanen. Men det finns goda nyheter. Enligt min bedömning har WWIII avvärjts genom en kombination av återhållsamhet från Vladimir Putin, som är övertygad om att Donald Trump kommer att ställa saker i ett rätt läge när han träder i tjänst. För första gången i historien har en mängd pensionerade professionella personer från underrättelsetjänsten tillsammans med alerta medborgare slutit upp för att påvisa med hög trovärdighet att de amerikanska medierna (både MSM och ”progressiva”) inte är tillförlitliga när det gäller att berätta viktiga sanningar.

i Andra om: , , , , , , , , , , , , ,, , , ,


9 svar till “Ryssarna ”hackade” inte det amerikanska valet – bedömning av en före detta CIA spion”

 1. Hacka, hicka, hacka, hicka, hacka, hicka. Ett reuma av frimedia flödet idag, fredag den 13 anno 2016.

  Falska nyheter om Rysslands hackning sprids av västs ansedda fejk media maffian.
  Sanna nyheter om att israel stödjer ISIS terrorkriget mot Syrien, genom att bomba viktiga anläggningar (el, militära anläggningar, depåer, mm) senast idag, förtigs. Bådadera följer samma logik och är ett uttryck för damm intressen. Hacka, hicka, hacka, hicka, hacka, hicka. Det är kontentan av frimedia flödet idag.

  https://sputniknews.com/news/201701131049544022-israel-jets-depot-damascus-report/

 2. Hacka, hicka, hacka, hicka, hacka, hicka. Ett reuma av frimedia flödet idag, fredag den 13 anno 2017.

  Falska nyheter om Rysslands hackning sprids av västs ansedda fejk media maffian.
  Sanna nyheter om att israel stödjer ISIS terrorkriget mot Syrien, genom att bomba viktiga anläggningar (el, militära anläggningar, depåer, mm) senast idag, förtigs. Bådadera följer samma logik och är ett uttryck för damm intressen. Hacka, hicka, hacka, hicka, hacka, hicka. Det är kontentan av frimedia flödet idag.

  https://sputniknews.com/news/201701131049544022-israel-jets-depot-damascus-report/

 3. Särskilt mycket nytt har inte hänt sedan ett år. William Binney har möjligen uttryckt sig än mer tydligt. NSA skulle ha haft direkt koll på alla hackningar av denna typ och skulle kunna spåra förövarna med lätthet. Men eftersom ingen hackning skett kan inga bevis läggas fram. Dessutom har Binney fått tillgång till data som visar nedladdnigshastigheten och därav kunnat dra slutsatsen att det handlat om ett insiderjobb.
  Den troliga insidern var Seth Rich som mördades strax därefter. Mordet har inte utretts med framgång men det har nyligen cirkulerat rykten om att det rört sig om ett beställningsjobb utfört av ett kriminellt gäng. Dessa rykten är tillsvidare obekräftade. Ett namn på beställaren har angetts men det är för tidigt att nämna här.

  • http://wlsearch.tk/

   Jag översätter här innehållet i länken ovan till svenska. Texten är till synes skriven åt den döde Seth Rich av Julian Assange eller någon annan som sympatiserar med Wikileaks och/eller med de demokratiska socialisterna eller så är det en rysk psykologisk operation:

   Jag heter Seth Rich.

   Hem

   Du hittade mig äntligen! Jag är källan till John Podesta / DNC-email-hackingen. Jag har väntat så länge för att du ska ansluta dig till mig.

   Tack vare Wikileaks och Trump Jr kommer du snart att veta varför Hillary Clinton och John Podesta dödade mig.

   Som du kan se är jag ingen rysk agent. Jag var bara en stolt DNC-anställd som trodde på systemet tills jag fick reda på att Hillary Clinton och DNC riggade primärvalet mot min kandidat Bernie Sanders. Det var då jag bestämde mig för att vidta åtgärder och släppa dessa e-postmeddelanden till Wikileaks.

   John Podesta var fast besluten att göra ett exempel av mig och har tagit hand om mig [förmodligen i betydelsen mördat]. Varför tror du att de inte lät FBI undersöka DNC-servrarna? Jo, för de servrarna skulle ha lett dem direkt till mig. John kunde inte låta det hända.

   Förresten, visste du att John Podesta är en pedofil? Fråga honom bara om Pizzagate nästa gång du ser honom åt mig. Tack.

   Tack igen Wikileaks för höjningen av belöningen för att lösa mitt mord. Jag undrar varför du skulle göra det för mig? Åh, du försöker berätta för världen att jag var din källa. Hoppsan katten är ute ur väskan nu.

 4. […] Men även efter det att Sovjetunionen kollapsade 1991, fortsatte USA sina interventioner i val utomlands, inklusive valen i Israel, före detta Tjeckoslovakien, och även Ryssland i 1996, enligt Levin. Efter år 2000 har USA försökt att påverka val i bland annat Ukraina, Kenya, Libanon och Afghanistan. Ett par artiklar. Nation, Google,Facebook & Twitter: Inga bevis för att Ryssland lagt sig i presidentvalet Ryssarna ”hackade” inte det amerikanska valet – bedömning av en före detta CIA spion […]