Rumpan i vädret?

Jag vet inte, jag har försökt uppbåda en skvätt indignation över frågan om vad den amerikanska ambassaden kan tänkas syssla med, men av någon underlig anledning så lyckas jag inget vidare. Jag tycker inte att det är något konstigt om USA spanar på förbipasserande vid ambassaden, jag tycker inte heller att det är speciellt märkligt att de försöker ta reda på vilka det är som uppträder misstänkt i deras ögon.

Tänk på vad det är för land, det är det enda land som systematiskt anfaller andra länder och ljuger ihop motiv för sina anfall både i förväg och i efterhand. I själva verket handlar det oftast om annat, som t.ex. kontroll av oljan. Saddam Hussein var en särskilt illasinnad typ, om det råder det inga tveksamheter, men USA förfalskade med hjälp av Storbritannien en bunt ”bevis” för att Irak hade massförstörelsevapen och att de strävade efter att bygga en atombomb. Precis samma lögner som man nu försöker få oss att tro på när det gäller Iran. Tidigare försökte man skylla 9/11 på Usama bin Laden, en skäggig sjukling i en grotta i Afghanistan.

Det finns inga bevis för att Usama var inblandad i 9/11, det som bevisats är att ett antal Saudiska prinsar finansierat ett antal religiösa virrpannor som försöker få koranskolor att lära ut en konstig tolkning av Islam till små gossebarn i Afghanistan, inget annat. Det är troligt att det som kallas al Qaida är en hoper förvirrade skägg som irrar runt i bergslandet och att Usama är död sedan många år tillbaka. När det gäller al Qaida i Irak så har USA bevisligen låtit skådespelare läsa in olika hot från terrorgruppen på band, pinsamt nog för USA så har en av dessa skådespelare framträtt i CNN, BBC och Aljazeera.

USA försöker föra sina krig med desinformation och ”false flag operations”, och det är inte första gången som USA använder sig av den sortens taktik, det är snarare regel än undantag, och redan bombningarna av Hiroshima och Nagasaki var sådana, Japan var ett besegrat land. Man kan trots allt fortfarande kalla USA för en demokrati, för det är faktiskt så att alla har rätt att rösta, i vart fall de som inte har begått ett brott. Att sedan den som blir president inte får bestämma något själv, eller driva en egen politisk linje, det beror på att de som verkligen bestämmer i landet är de som äger bankerna, militärindustrin plus ett fåtal lobbygrupper med olika särintressen. Uncle Sam kallas dessa makthavare och tecknas som en vit man klädd i amerikanska färger.

Eftersom Uncle Sam har beslutat att USA ska kriga mot dem som dagligen vandrar omkring på den mark som döljer en stor del av världens kvarvarande oljereserver, så demoniseras dessa, de har dessutom fräckheten att kalla sin egen och USA:s gemensamma gud för Allah och sätta rumpan i vädret när de ber sina böner, därför vill Uncle Sam USA att resten av världen ska tro på alla sagor som USA hittar på om dessa människor.

Det är klart som korvspad att de som kallar gud för Allah blir förbaskade. USA ser till att skrämma upp folk i alla världs-
delar för dem, i Sverige har man lyckats till den milda grad att det bildats ett parti som lovat motarbeta dessa religionsutövare, ett parti som dessutom lyckats ta sig in i Sveriges Riksdag. Därför är det vi som satt våra rumpor i vädret.

it , , , , , , , , dn12 svd12 ex12 ab12 svt gp1 sds

  14 comments for “Rumpan i vädret?

 1. Gert
  8 november, 2010 at 17:50

  Förr var det judar, nu är det muslimer. Men jag släpper inte fram rasister här! / Jinge

 2. Jon
  8 november, 2010 at 18:52

  Kunde inte sagt det bättre själv!

 3. sörmlänning
  8 november, 2010 at 19:54

  Detta är bara en annan politisk åtel, liksom 9/11. I programmet är att göra dollarn värdelös genom hyperinflation och tvinga andra valutor att följa efter.
  Därefter införs en universiell valuta genom IMF försorg. Kontrollerad av The Inter Alpha group. Sen får du ett kreditkort och du är fast, eftersom inga sedlar behövs i det systemet. Detta måste Rosenbad känna till eftersom Nordea är med i gänget.
  Det stora hotet mot detta är återinförandet av Glass/Steagall act:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Glass%E2%80%93Steagall_Act

 4. Yuri
  8 november, 2010 at 20:02

  Väl skrivet.

 5. nature
  8 november, 2010 at 20:28

  Bra och snärtigt formulerat och när det sedan blir t ex sötvattnet som USA behöver roffa åt sig, så kommer det att fantisera ihop någon story om de onda barbarerna uppe i norden som behöver bombas! Fast med Reinfeldt och Carl Bildt vid rodret så sälja nog Sverige samt dessa naturtillgångar ut innan Oncel sam låter bomberna falla över oss andra som inte faller i trans inför USAs behov.

 6. stigman
  8 november, 2010 at 23:23

  verkar vara en regisserad föreställning….den trevliga ambassadtjänstemannen som på tvnytt sa att vi har samarbetat med myndigheterna….och massmedias plötsliga reaktion

 7. Kamelsilaren
  8 november, 2010 at 23:31

  Jo sant alltihop. Men en bra sak finns det i rättvisans namn med USA i alla fall. En färgad kille har tagit sig till absoluta toppen. Skulle det kunna hända i något europeiskt eller asiatiskt land, eller i Ryssland? Inte en chans.

  • Traditionalisten
   9 november, 2010 at 23:14

   Ursäkta? Vilken är denna absoluta topp som du egentligen pratar om? Jag som trodde att Jinge på ett bra sätt förklarat att Obama blott är en marionettdocka…

   • Kamelsilaren
    10 november, 2010 at 14:09

    Sjukvårdsreformen, genomförd av en marionettdocka? Jinge är duktig, men han är inte oraklet i Delfi.

    • Traditionalisten
     10 november, 2010 at 15:45

     Obama, 2008: ”Israel’s security is sacrosanct. It is non-negotiable. The Palestinians need a state that is contiguous and cohesive, and that allows them to prosper. But any agreement with the Palestinian people must preserve Israel’s identity as a Jewish state, with secure, recognized, and defensible borders. Jerusalem will remain the capital of Israel, and it must remain undivided.”

     Visst. Sådär låter en självständig individ. Israel ”måste” förbli ”judisk”. Jerusalem skall kvarstå som Israels ”odelade” huvudstad. Orden kunde likväl yttrats av Netanyahu. Skillnaden är obefintlig.

     • Kamelsilaren
      10 november, 2010 at 17:07

      Med dina höga krav är alla regeringschefer marionetter.
      Men vänta bara tills republikanerna river upp Obamas kärnvapenavtal med Ryssland 2012, då blir det roligt.

 8. Josef
  9 november, 2010 at 17:44

  Jovisst , varför inte ? Peru hade en japan , Argentina en tysk , Pakistan en från England , Spanien en från Syrien etc Ryssarna hade under Sovjetunionen en georgier mm

  Hade inte den där färgade killen fått ämbetet så hade de svarta gjort uppror och krävt sin rätt ( skadestånd från slaveritiden mm ) sinom tid , speciellt nu när det är kris. F Ö tror jag att det kommer ett uppror runt 2012 – 2015.

 9. Kamelsilaren
  10 november, 2010 at 14:43

  Men hallå, jag pratade om färgade!

 10. Traditionalisten
  12 november, 2010 at 13:03

  Sök hjälp! / Jinge

Comments are closed.