KD:s valaffischer

Envisa rykten gör gällande att Kristdemokraterna känner sig illa behandlade av sina allianspartners. Man liknar dem vid gorillor och hyenor på sina valaffischer, på den senaste tar man bladet från munnen och visar upp den värsta.

Om kampanjen ska lyckas eller inte beror antagligen på hur väljarna uppfattar Göran Hägglunds ansiktsuttryck. Hägglund har kommit ut som kristen, till skillnad från många av de andra partiernas representanter som kommit ut på annat sätt. Nu sägs det att det egna partiets valreklam mottagits bra av väljarna, något som kan behövas eftersom trakten där partiets väljarbas finns annars bara är känd för sina polkagrisar.

Frågan är väl om de som möter den här sortens valreklam tolkar Hägglunds ansiktsuttryck som ett uttryck för ilska. Han kanske ser sådan ut när han egentligen bara vill pussas?

Enligt uppgift så har centerns miljöministerattrapp blivit så positivt överraskad av den respons han fått för sina beslut att låta jaga val och varg så att han har sett till att Center-
partiet inom kort kommer med ny reklam. Man har insett att Maud Olofsson skrämmer väljarna och har därför, efter attrap-
pens envisa tjat, beslutat att göra en affisch av ett fotografi föreställande en val. Man behöver inte ens skriva Centerpartiet på den hävdar Andreas Carlgren, som tillägger att det blir tidernas valaffisch.

it , , , , , , , svd1 dn ex ab1

Kristdemokraterna

  10 comments for “KD:s valaffischer

 1. Martin
  12 augusti, 2010 at 09:24

  Word! :-)

 2. Masse
  12 augusti, 2010 at 10:07

  Jag tror att han vill pussas! :D

 3. Klara
  12 augusti, 2010 at 11:30

  KUL!

 4. helene
  12 augusti, 2010 at 11:38

  Är affischen seriös eller är detta ett skämt?

  • 12 augusti, 2010 at 11:52

   Fan vet…

 5. 12 augusti, 2010 at 11:54

  Och det var nödvändigt att vara så taskig mot min hemkommun förstås !? ;)

  • 12 augusti, 2010 at 12:33

   Jepp. Hallelulja!

   • 12 augusti, 2010 at 14:37

    Men hallå, några antiklerikala element finns det .

 6. Kenta
  12 augusti, 2010 at 13:30

  Klockrent, hahaha

 7. Tharand
  12 augusti, 2010 at 22:33

  Haha klockrent, många verkar ha tänkt samma tanke… Någon annan skrev tidigare: Buffeln är Jan Björklund, Strutsen är Fredrik Reinfeldt och vem hyenan är kan ni nog räkna ut själva…

  Jag blev närmast gråtfärdig när jag i radio hörde att Göran Hägglunds så kallade humor är historier av typen ”det var två turkar och en fes(/z)”. Senast jag hörde den var i lågstadiet men jag är kanske inte representativ för verklighetens folk?

  Enda förklaringen jag kan se är att kris(t)demokraterna är i så desperat behov av uppmärksamhet att de gör vad som helst bokstavligt talat. Eller som Anne Brynolf sa i P1: han [Göran Hägglund] tycker väl helt enkelt att det är så roligt att de inte kunde stoppa honom.

  Jag kommer själv att avge ett vallöfte: jag emigrerar om Alliansen vinner valet.

Comments are closed.