Är SD:are dumma i HELA huvudet?


För ett tag sedan så passade jag på tillfället att använda samma rubrik som idag, det var när Björn Söder klagade på Loreen och lär ha sagt något om vinnarbidragets ”svenskhet”. Även om rubriken sattes med någon slags knorr så känns det som att den passar även här, utan knorr.

[column width=”47%” padding=”6%”]DN: ”En SD-politiker ska betala böter för att ha rökt cannabis på ett sjukhus. Men själv hävdar hon att hon är oskyldig.

En sverigedemokratisk fullmäktigeledamot på en mindre ort i Södermanland rökte cannabis på Södertälje sjukhus. Hon har fått ett strafföreläggande för ringa narkotikabrott.”

Hon skriver sedan ett mejl till Dagens Nyheter där hon hävdar att händelsen aldrig har ägt rum och att hon inte ”känner till” något strafföreläggande. Och i händelse ett sådant faktiskt finns så kommer det att överklagas. Vad hon skulle ha gjort på Södertälje sjukhus framgår inte, men det sjukhuset har som bekant valsat runt i media tidigare.

DN: ”Det är inte första gången kvinnan är i blåsväder. Förra sommaren var det någon som tände eld på hennes lägenhetsdörr. Ledamoten själv anklagade politiska motståndare för att ha anlagt branden.

– Det är väldigt tråkigt att man inte kan få ha en politisk åsikt utan att något sådant här ska hända, det är skrämmande att det eskalerar på det här sättet, sa hon till DN.se kort efteråt.”

När jag har surfat runt för att få reda på fakta om detta så har jag konstaterat att hon troligen har egna barn, är det så att hon missbrukar narkotika så bör hennes hemkommuns socialtjänst göra en utredning, missbrukare behöver hjälp, något som givetvis är särskilt viktigt om de har hemmavarande småbarn. Det spelar ingen roll att hon är politiker i kommunen.

[/column] [column width=”47%” padding=”0″]SD CannabisDN: ”Senare har det framkommit uppgifter som tyder på att kvinnan själv kan ha tänt på. Enligt Aftonbladet och Expressen är kvinnan misstänkt för mordbrand. I mejlkorrespondensen med DN.se vill hon inte kommentera branden.”

SD:s politiska företrädare har vid ett flertal tillfällen misstänkts för att själva ha arrangerat ”bevis” för att brott har begåtts mot dem. Bland annat var det en av ungdomsförbundets toppar vars flickvän hade tagits som ”gisslan” i sin egen lägenhet. Det sista jag läste om den historien var att man hade startat en utredning mot dem för falsk anmälan. För ett tag sedan var det en ung man som hade fått hakkors inristade i ansiktet, där gjorde rättsläkare bedömningen att det var själv-
förvållat.

Det tycks som om Sverigedemokrater ofta miss-
brukar illegala droger, för ett tag sedan så grep Säpos skyddsvakter den riksdagsman de var satta att skydda. Jag tycker att allt talar för att min rubrik ska användas igen, den blir kanske ett stående inslag här på bloggen..

[/column][end_columns]

it Andra om: , , , , dn12345 gp12 ab123 svd12


4 svar till “Är SD:are dumma i HELA huvudet?”

  1. Du nämnde inte Pätzell eller vad han heter, SD-riksdagsmannen som SÄPO grep var ju också narkotikapåverkad om jag minns rätt?

  2. Märkligast av allt är att många SD-sympatisörer drivs av politikerförakt. Och så är deras egna valda företrädare av värsta sorten. Detta är inte helt lätt att förstå.

    Varför hon rökte cannabis på ett sjukhus, och exakt hur det gick till, är just nu det ämne som sysselsätter mina tankar mest.