Det regnade på Victoria och Daniel
Till min oförställda glädje ser jag att det regnar på Öland, och regnar ordentligt gör det också. Idag fyller Victoria år och regnet dämpar givetvis en hel del av kunga- och prinsessfjäsket.

Bilden som illustrerar dessa rader tog jag från balkongen för något år sedan, trots att avrinningen här hos mig är bra så klarade inte det vanliga systemet av situationen. Det var rena turen att huset är byggt på en höjd och att det sluttar brant ner mot lilla Rudasjön. Bilden inte är manipulerad, och det är precis ett sådant väder som jag tycker passar kungliga bemärkelsedagar. Dessutom är det på väg åt det här hållet, men dessvärre har det nog regnat av sig det mesta då.

Jag har egentligen inget emot Victoria eller hennes make från Hofors. Ja, han har ju haft chansen att nobba de kungliga stollerierna men har inte gjort det, så vi som ska samlas utanför Rosenbad i höst får väl spara några tomater åt honom. Kommer regnet hit innan det är becksvart så kanske jag ger mig ut för att ta ytterligare några regnbilder, vi får se. Men när vi ändå planerar vad de militanta pensionärerna bör göra så ska vi inte räkna bort slottet.

Det är en helt perfekt plats att visa upp protest-
skyltar, alla turisterna ser att pensionärerna i landet protesterar mot sänkta pensioner, kungahus och regering. Det kan ju vara bra att ha i minnet om det nu är så att den lilla pytteparken utanför Rosenbad blir överfylld…

it Andra om: , , , , , , ab ex dn1 svd


3 svar till “Det regnade på Victoria och Daniel”

  1. De får gärna sköljas bort för min del, och en rotblöta tar vare sig de eller vi andra skada av.