Vansinnet fortsätter


Tydligen ska vi vänja oss vid att det inte längre är arméer som strider mot varandra under förespegling att de ska lösa tvister, åtgärda orättvisor, hävda sina gränser eller liknande statliga problem. Nu har uppenbarligen arméer outsorcat delar av den krigiska verksamheten till sina underrättelsetjänster, något som inte bevisar något annat är att statlig terrorism nu är satt i system.

SR/Ekot: ”I en amerikansk robotattack i nordvästra Pakistan har åtta misstänkta islamister dödats. Minst tre av dem hade tyskt medborgarskap, uppger den pakistanska säkerhetstjänsten för tyska medier. Det var ett förarlöst flygplan, av allt att döma från den amerikanska underrättelsetjänsten CIA, som avfyrade två robotar mot en byggnad i staden Mir Ali. Uppgifterna går isär om huruvida målet var ett bostadshus eller en moské, men samtliga i byggnaden ska ha dödats. Räden är den senaste i en våg av liknande hemligstämplade, amerikanska attacker, 26 gånger den senaste månaden ska de förarlösa planen ha släppt robotar mot mål längs den pakistanska gränsen till Afghanistan.”

Är det godtagbart att CIA dödar människor i en moské i Pakistan för att några av besökarna anses vara med i en islamistisk organisation med skumma avsikter, så är det väl lika okey att en underrättelsetjänst från vilket land som helst angriper en kyrka i Sverige för att några församlingsmedlemmar har antimuslimska värderingar och är öppet kritiska till Islam? Om man sedan säger att de hade skumma avsikter så är det godtagbara mord?

Bara det faktum att ett lands underrättelsetjänst skickar förarlösa drönare som är lastade med robotar, till ett land som man inte ens förklarat krig mot, är en folkrättslig skandal utan motstycke. Reinfeldt och Bildt borde givetvis redan ha kallat upp den amerikanska ambassadören och krävt en förklaring, men icke.

Svenska media borde skriva spaltmeter om detta, men det sker inte. CIA har uppenbarligen övertagit FN:s roll och skapar nu egna regler för hur länder får uppföra sig mot varandra ur ett folkrättsligt perspektiv. Och för att legitimera sina brott förmår man sin egen regering att varna de europeiska länderna för terroristaktioner, allt för att Europa ska sitta still i båten.

it , , , , , , , , , , ab1 ex svd12 dn123 gp svt


20 svar till “Vansinnet fortsätter”

 1. Tack, för en bra skriven artikel!

  ”De har utplånat en terrorcell i pakistan” fick de nån rättegång för att dömas till terrorism och sen utplånas eller är det bara misstänksamhet mot dessa, hursomhelst så har Natos ilska över islamismen gjort de blinda för vad som är rätt eller fel.

  Om dessa människor hade avsikter att begå massaker på civilla skulle de agerat från Tyskland och inte behövt resa till Afganistan för att riskera sina liv.

  Det här leder till en allvarlig utveckling i världen där i framtiden ser vi mer av krig och orättvisor!

 2. Vad CIA gör vet ingen. I Fahrenheit 9/11 om jag inte minns helt fel, så tog de upp den gången en liten oskyldig bokgrupp infiltrerat, bara för de misstänktes vara terrorister… I USA!

 3. Så USA bombar en kärnvapennation mot dess vilja? Det kan inte vara så att Pakistans (demokratisk valda) regering behöver allt stöd de kan få för att hindra talibanerna från att ta över? Sen om det är kontraproduktivt eller inte kan diskuteras.

  • Fredrik menar du med fullt allvar att du är en av de som fortfarande tror att under dessa attacker så är det BARA skyldiga som dör? Har du missat vanliga människors protester i Pakistan eller räknas inte dessa längre? Har du missat alla hundratals gånger då det visat sig oskyldiga dödats?

    • Från din Wikilänk:
     Casualties and losses
     Total killed:
     På USA-sidan: 9 (CIA & other intel agents) På Afghan/Pakistansidan: 1,801 including about 500 civilians (As of October 4, 2010)[1]

     Nästan 30% civila!!! Till och med i det man erkänner, alltså. Var och en av dom 500 har släktingar och vänner, grannar och bekanta. Fundera på hur många det blir, vad dom tycker och vad dom drar för slutsatser. Vore jag en av dom skulle jag banne mig inte sitta still på arslet! Jag skulle göra vad jag kunde för att slå tillbaks. Är det så svårt att begripa?!?!

     Det är inte ett fiskstim man decimerar med drönarna, det är tänkande människor med känslor. Dessa känslor kan efter en drönarattack sammanfattas med ett ord: HÄMND!!!

    • Etablissemanget är svårt att förstå sig på. Å ena sidan tar man inte i de muslimhatande sverigedemokraterna med tång, å andra sidan tycker man det är helt i sin ordning att ta livet av hur många muslimer (Afghanistan, Gaza etc.) som helst.

 4. Reinfelt kan möjligen besluta om avrättningen om en Sjuk Akvarie fisk på sin höjd.

 5. Om FSB vet vi inget, inte heller Värkställade Ut Skottet (s), och appsålut inget om någonting i Nordkorea. Vi vet heller inte om Usama bin Ladin har rakat sig och vad han tänker göra. Hur mår Mullah Omar nu förtiden? Vad vi vet är att terrorcellerna verkar utifrån vissa stater där islamister har delvis intagit en stor del av territoriet.

 6. Tysta livlösa farkoster ,,dräper folk o fä ,, vilken terror är värst ,, den galne fundamentalisten eller en galen stat ,,
  Hur skall man kunna rättfärdiga det ena mordet mot det andra ,,det ända sättet att få en trygg värd är att få rättvisa mellen folken,, det kapitala systemet bygger på,, våld ,,krigsmakt o att vi är rädda för varandra ,,att trampa på varandra för att komma upp sig ,,,,kriget mot terrorn kom väldigt lägligt för US Krigsmakt ,, underrättelsetjänst ,,, o alla profitörer på våldet ,,,hur skall man kunna motivera miljard anslag om det inte finnes en fiende ,, och just då vid mileniumskifte var det kalla kriget slut ,,,,,,,

 7. BRA att de avlivar dessa sjuka terrorister.. förmodligen räddar USA många europeiska liv genom detta.

 8. Jag tycker det är dags att inte åberopa USA för det som händer i världen utan CFR med sin vapengren CIA. Obama är endast en fasad.
  Detta är en gränslös organisation bestående av banksters och industrialister, som håller på att testa vapensystem i Afganistan, för att senare köras på oss andra. Den s.k. ekonomiska krisen är ju också orkestrerad av samma förbund. Nästa steg i krisen blir upploppen, som skall hanteras! Sedan hyperinflation med utskeppade tryckta sedlar och billiga lån. Allt testades i ostasien på 90-talet.

 9. Bortsett hur talibanerna styrde Afghanistan:
  Vem har tilldelat talibanerna terroriststämpel?
  De har vägrat lämna ut Usama (som efteråt inte ens usa o nato kunde få ut) och vips hela världen ser de som hot!
  Nu kämpar de mot ockupanterna. Väst-media utan att ha ngn skam i kroppen skriker ut antalet talibaner man har dödat (som ofta visar det sig vara vanliga civila). Nato och USA med hela sin krigsmaskin skryter om att man har lyckats döda ett par talibaner! illegalt och mot alla lagar och regler.
  De gör allt för att lämna en kärnvapennation i händerna på riktiga terrorister med hämnd i ögat.
  Den här taktiken har aldrig fungerat tidigare, verken i Israel, Irak eller ngn annanstans.
  Man går ut och triumferande skryter om några dödade människor.
  Trotts detta övertag bränns nato/usa konvojer dagligen och baser attackeras. pinsamt är ordet och nej jag är inte imponerad ÄVEN om de var talibaner.

  • Undrar vad som kommer att hända i och med de nya terrorvarningarna? De judisk-kristna gangsterligorna västerut har troligen något nytt jävulskap på gång. Utöver de riktade massmorden med drönarna förstås. Tala om vårdbehövande dataspelmissbrukare.

   De muslimska terroristerna tycks ha en hart när obegriplig fördragsamhet med sina motsvarigheter inom demokratiernas säkerhetstjänster. Eller tillhör dom i själva verket samma sekt? Varför ger dom sig inte på vatten- och avloppsinstallationer, kommunikationsmedel och sprider gift över livsmiljöer och grödor precis som ledande demokratier plägar göra.
   Bin Laden är ju inte ens efterlyst i USA. Det finns helt enkelt inga bevis för att han ska vara skyldig, vilket FBI har erkänt.

   Och så fort någon säger ett sanningens ord i FN springer Israels medlöpare och advokater ut och pinkar. Men när USA sitter och ljuger, då sitter dom pinknödiga som tända ljus. Det saknas förstånd i världssamfund occh parlament medan fredliga människor med förstånd lever i fattigdom och armod. Fy fan så det ser ut.

 10. Sovjetunionen och alla andra som tidigare försökt betvinga Afghanistan har förlorat. Lämnat slagfältet med svansen mellan benen och skammens rodnad i ansiktet. Vad får någon att tro att det skall gå bättre för USA? Att man krigar högteknologiskt för att undvika egna förluster gör bara att de egna förlusterna måste komma någon annanstans, nämligen genom terroristattacker.

  När inte USAs motståndare kommer åt sina fiender på slagfältet lika enkelt längre finns bara den lösningen. Civila dödsoffer i Afghanistan kommer att bytas mot dito någon annanstans. Det är det enda vapen man har kvar.

  Den dagen en terroristattack eventuellt sker i Sverige är det de politiker som röstat för det svenska deltagandet på USAs sida som har ansvaret. De har då blodet på sina händer! Vi bör låta dom veta att det ligger till på det viset…