Vad döljer Charlotte Perrelli?


Ikväll ska uppenbarligen Charlotte Perrelli sjunga i en kvalificeringsomgång till Schlager-EM, något som jag inte kan se på grund av att jag är TV-befriad numera.

När jag läste artiklarna om det som skulle ske så kollade jag också hennes hemsida, där förekommer en photoshoppad bild, en bild så till den grad manipulerad så att hon ser ut som en alien. Jag har förståelse för att bilder kan behöva retuscheras, men när man gör det i extrem omfattning så blir jag misstänksam. Vad är det hon vill dölja?

DN: ”Charlotte Perrelli må floppa eller segra i veckans Eurovision song contest, som börjar i kväll. Den stora vinaren är ändå Telia vars telesystem Megacall används för att ta emot och räkna tevepublikens röster. Operatören har redan kammat hem cirka 17 miljoner kronor på det rekordhöga antalet röster i Melodifestivalens fyra deltävlingar, ”sista chansen” och Sverigefinalen i Globen, enligt det underlag som DN Ekonomi fått från Sveriges Televisions pressavdelning.”

Bilden är en skärmdump av hemsidan och den skulle säkert vara helt godkänd som bild betraktad om den inte vore så manipulerad. I Norge har en journalist hävdat att Perrelli liknar ”Porr-Tanya” vem nu det kan vara, media är med andra ord i sitt esse. Bedrövligt.

AB12 SvD Dagbladet

Andra om: , , , , , ,

[tags]Charlotte Perrelli, Kultur, Schlager-EM, Retusch, Photoshop, Photoshoppad, Politik[/tags]


8 svar till “Vad döljer Charlotte Perrelli?”

 1. Nu ska inte jag verka gnällig, men det är på torsdag hon sjunger :)
  Idag sjunger bara en massa andra människor.

 2. Undrar om hon kan sitta bredvid en element eller öppenspis utan att smälta pga en rad plastoperationer.

  Jag gjorde en utställning ”Kropparnas kult” just för att kritisera kroppsfixering och massaker på människornas kroppar. Hon är bästa exempel på det, verkligen. Helt plastisk och onaturligt.

 3. Norrmännen har inte varit särskilt nådig mot La Perelli,och inte bara antytt, utan rakt upp och ner, sagt att hon påminner en transvestit.
  Jag vet inte ens hur hon sjunger, kanske får jag av en slump höra det – någongång…
  Hon ser i varje fall mycket marknadsmässig ut.

 4. Höll på att kommentera denna blogg …, men varför skulle jag det?
  Jag menar vem bryr sig? Mer än CP alltså.

 5. der dreit grønneberg seg ut…charlotte er en kjempeartist…sensuell…fin stemme…hun har alt…kanskje ikke i denne sammenheng….hun er mer en verdensstjerne…shes hot

 6. Ja, Ja,Ja!! Fler har sett samma sak … Såg en bild häromdagen i en sådandär gratisblaska. Fru Pirellis utseende påminde (!) om bilden på omslaget på Whitley Striebers bok.