Usama Bin Ladin blir Miljöpartist?


[column width=”49%” padding=”2%”]
Idag har Aftonbladet en rubrik som gör mig glad, änt-
ligen har den vandrande vålnaden, Usama bin Ladin, börjat bry sig om miljön.

AB: ”Bin Laden kritiserar George Bush och USA:s kongress, som vägrade att skriva under Kyotoavtalet om minskningar av växthusgasutsläpp. Allt för att tillfredsställa de stora bolagen, enligt bin Ladin… … Den största boven är USA och därför uppmanar bin Ladin till bojkott av amerikanska varor och av dollarn. En bojkott skulle också sätta stopp för USA:s krigsinblandning i Afghanistan och Irak. Bin Ladin har nämnt klimatfrågan tidigare, men det är första gången han helt fokuserar ett tal på ämnet. Och talet hade nästan inga religiösa budskap alls.”

Troligen har Usama lagt ner Islam och blivit ateist, något som många väntat på. Men man borde upplysa gänget som tillverkar dessa videors på uppdrag av MEMRI och SITE Institute om att USA har bytt president, det är inte George W Bush som är president i USA längre, den nye presidenten fick till och med Nobelpriset för att han inte var George W Bush.

När jag var liten så berättade vi barn Bellmanshistorier för varandra. Barn som föds idag kommer att berätta bin Ladin-

[/column]
[column width=”49%” padding=”0″]Bellman

historier. Att Usama bin Laden, som troligen dog redan år 2002, nu börjat bry sig om miljön beror antagligen på att ingen längre tar alla videos på allvar. Han sällar sig därför till andra miljökämpar som t.ex. Andreas Carlgren som inte heller någon lyssnar på längre.

Jag undrar om hans grottgrav i Tora-Tora-bergen har en ingång som ser ut som en dödskalle också?

intressant Tags : , , , , , , , , , svd1 dn t
[/column]


24 svar till “Usama Bin Ladin blir Miljöpartist?”

 1. :-D

  Kopplingen till Andreas Carlgren är för rolig! En smärre massaker på vargar kommer väl att följa dennes minne i tid och evighet, nu när det är bevisat att vargarna inte har massförstörelsevapen.

 2. ”Det finns nätter då Fantomen (”bin ladin”/Schlomo & Co) lämnar djungeln (video) och går på stadens gator (Tel aviv) som en vanlig man”

  Gammalt djungelordspråk.

 3. Det fattas inte bara trovärdighet hos Memri – det är också brist på vuxet förstånd. Vi går faktiskt inte på vad som helst!
  Alla vet ju att bin Laden är död sedan år tillbaka – och det här att han vid starka politiska behov från USA/israel återuppstår är rena löjan.

 4. Om de vill bojkotta amerikanska varor med klimatet som förevändning är det väl deras sak?
  Tvivlar dock på att de har så stor köpkraft att USA darrar. Bin Ladin är väl död? Vem är det som skriver hans uttalanden nuförtiden? USA eller media?

  • Eftersom Menri startades av den israeliska underrättelsetjänsten, och Site Institute säkerligen likaså så är det nog ett joint venture…

 5. Osama bin Laden lever inte längre , Det sista gången han visade sig på riktigt var i December 2001 och han dog samma år
  Alqaida hade publicerat en dödsannons 2001 i den arabiska tidningen Alarab där står att Osama har dött och begravdes i bergen i sydöstra Afghanistan och hans grav är dold för allmänheten , Bin Ladin hade problem med diabetes och njurar

  Han har undgått den mest omfattande och dyrast människojakt i historien men han hålls levande av västvärlden för att motivera kriget mot terrorismen
  Man vill hålla spöke levande för att skapa myt och rykte

  • Alqaida hade publicerat en dödsannons 2001 i den arabiska tidningen Alarab där står att Osama har dött och begravdes i bergen i sydöstra Afghanistan och hans grav är dold för allmänheten

   Intressant. Redan 2001? Kan du gräva fram exakt vilket datum den publicerades?

 6. Osama bin Ladens dödsannons publicerades den 26 December 2001 och det var 10 dagar efter hans död

 7. Det är fel och slår tillbaka på uppgiftslämnaren om man underskattar folk genom att försöka få dem att att tro på fler gubbar med lösskägg än tomten.
  Det kan bli så att inget av vad Site institute och Memri kommer med
  i längden uppfattats annat än som lögner.
  Jag lutar nog redan åt det hållet…

 8. Å andra sidan så fanns det en hel del potentater från nazityskland som levde under andra namn länge. Ibland ansågs också vara de vara döda, trots det var de fortfarande eftersökta och senare återfunna.
  Det är inte så svårt att gå under jorden om det finns tillräckligt med stöd och resurser, det skulle jag tro att Bin Ladin har både lokalt, regional och globalt. Den andra som är försvunnen är ju Mulla Omar, men om han lever eller är död hörs det inte så mycket om. Tänk om båda dessa herrar tillbringar sina dagar på samma platser, vad vet vi om det.
  Så egentligen finns det ingenting som talar vare sig för eller emot att Bin Ladin lever eller inte. För hur än det är saknas beviset tills han är återfunnen, antingen död eller levande.
  Finner man inte honom så kommer han avskrivas först när det anses att åldern har gjort sitt.

  • Glöm aldrig bort att vissa tjänar på att han ”lever”. Vissas propaganda bygger helt på det. M.a.o. skulle de inte dra sig heller för att mörklägga hans död.

   • Hitler levde ju länge för många, trots likbålet och eventuella rester som fanns i Moskva. Nu har det kraniet visas sig komma från en kvinna. Så det enda som nu verkligen kan tala för att han absolut är död, är hans ålder.

 9. Mrs Bhutto sa en tid innan hon blev mördad att bin Laden var död. Dessutom var han länge svårt njursjuk och behövde förmodligen dialys.
  Jag tror för övrig mer på Bhutto än på Memri än den där lösskäggstypen som de brukar presentera som bin Laden.

  • Rätttelse:… och den där lösskäggstypen som de brukar presentera som bin Laden.

   Har problem med synen, därav felen.
   Men sakm den som ger sig…

 10. ”den nye presidenten fick till och med Nobelpriset för att han inte var George W Bush.”

  Kul, :-)