SDU kommer ut som fullblodsrasister


Nu visar det sig att Sverigedemokraterna vill begära ut listor från Migrationsverket och Skatteverket för att samköra dessa med listor över nolltaxerare, allt för att kunna erbjuda invandrare ”som inte kunnat anpassa sig” hjälp att flytta tillbaka till det land de flytt ifrån.

DN: ”– Om de skulle få ut listor och använda dem ligger det väldigt nära trakasserier. Man ger sig på individer utifrån de situationer som de levt i under lång tid, och det är inte anständigt ett parti som vill kalla sig demokratiskt, säger Gabriel Wikström.

Wikström och Bengtzboe får medhåll även från Grön ungdoms språkrör Björn Lindgren, som mejlar till DN.se:

”Det är vidrigt att föreslå riktade dra-härifrån-kampanjer mot grupper som redan tillhör de mest utsatta i samhället. Jag ser likheter med lynchningar mot minoriteter som rasistiska grupper närstående SDU gör sig skyldiga till runt om i världen. Detta hör inte hemma i en demokrati.””

Det är i och för sig inte särskilt förvånande, i Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet så skriver han det i klartext:

Jimmie Åkesson i Aftonbladet: ”Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

Lyckligtvis backar Sverigedemokraterna i opinionsmätning efter opinionsmätning. Vi får väl hoppas att den trend som sattes när Ny Demokrati åkte ut ur riksdagen gäller även 2014, kanske kan SD:s riksdagsledamöter förmås att skaffa sig ett arbete och försörja sig själva?

it Andra om: , , , , , dn1 sr svd ab


10 svar till “SDU kommer ut som fullblodsrasister”

 1. Heter inte razzen Merit idag? Vad var det för fel på det namnet? / Jinge

 2. Det lite bisarra är att vissa ickemuslimska men även muslimska inflyttade tycker att ”ser ni inte hur ”dom” förökar sig?”.

  Pratar vi om det gamla ”barnvagnskriget” igen som herr Åkeson var en varm anhängare av 1999.

  Jag är dock inte orolig, den kulturella majoriteten vinner alltid i längden,det kan ta ett par generationer men så vaknar man upp till 2030-talet och undrar hur man funkade 1930? (För 1000 år sedan döade man alla män och barn och våldtog kvinnorna).

  Vi är ju kvartstyskar,kvartsryssar,kvartsfinnar och kvarts-skottar traditionellt. :=D

 3. ”kanske kan SD:s riksdagsledamöter förmås att skaffa sig ett arbete och försörja sig själva?”

  Haha mitt i prick! Jag satt just och funderade över samma sak.

 4. Jag känner några SDU:are via mitt arbete, dessa pojkar låter sig inte sorteras in under SD:s program, de sjunger fortfarande nazistiska kampsånger på sina möten. Otäckt!

  • Vänta tills de kommit tillräckligt långt i evolutionen för att förstå att det finns gaser som kan döda människor! Då blir det ”Back to the 40’s, back to Zyklon”.
   Lyckligtvis lär evolutionsperioden från kräldjur till normalbegåvad människa ta ca 3000 år för en SDU:are.

 5. Måste man inte ha särskilt tillstånd för att samköra olika register?