Reinfeldt gillar inte denna video


Tidigare idag så skvallrade jag att jag närde planer på att hjälpa högerpartiet lite på traven med aktuella valaffischer, avpassade för t.ex. bloggar eller andra hemsidor.[column width=”49%” padding=”2%”]Jag gjorde dock ett misstag, jag började läsa Leif GW Perssons nya bok, Den döende detektiven. Det är oerhört klantigt, det medges, Leif GW är en oerhört fängslande författare, och även om jag inte kommit så långt så är jag fast. Jag berättade också i den posten att jag hade läst om den moderata (?) partihistorien nyligen, om vilka ställnings-
taganden som de hade gjort innan allmän rösträtt, och allt är kanonbra och användbart på affischer. Dessvärre så hade jag glömt källan och inte heller favoritmarkerat platsen, och allt är professor Perssons fel.

Men genom en kommentar från Kalmardamen så hittade jag det lilla musikstycke med förklarande text som passar så bra i sammanhanget.

Partiets historia är rent ut sagt skrämmande, nu är de i farten igen och om en dryg vecka så har Reinfeldt kanske lyckats bevisa att han har rätt – att svenska folket är mentalt handikappat. Sprid videon efter bästa förmåga!

[/column]

[column width=”49%” padding=”0”]
it , , , , , , , ab12 ex12 dn1 svd1 [/column]


13 svar till “Reinfeldt gillar inte denna video”

 1. Tycker den säger allt om Moderaterna som parti. Vilket skitparti och vilka unkna värderingar som genomsyrat detta part sen 1904.

  Skall sprida videon vidare så att sanningen om detta bakåträvarparti kommer fram.

 2. Jinge, allvarligt talat, tror du inte att det som Moderaterna en gång sa nej till nu har blivit en sådan självklarhet att det är rent ut sagt trams att dra upp vad Moderaterna en gång tyckte, jag menar, kan du föreställa dig Moderaterna vara emot kvinnlig rösträtt nuförtiden? Tyvärr Jinge, men det här duger inte.

   • Det innebär att moderaternas historia består av en imponerande rad av ställningstaganden som motarbetat social utveckling. Sannolikheten för att de även idag motarbetar framtidens lösningar är därmed ganska stor. Retoriken har förändrats – inte ansatsen. Ansatsen är att social utveckling hämmas, alternativt omöjliggörs, av människans natur. En sådan ansats utvecklar inte systemet. Det har vi bevis på.

    • Du menar – om man beter sig som arschlen tillräckligt länge så gör man rätt förr eller senare?

     Tänk, det tror inte jag. Jag kan peka på många makthavare, politiska grupper, politiker som varit ena stora skitar hela sitt liv, hela sin existens.

     • Instämmer med dej Jinge det finns många tecken på att dom har samma idelogi fortfarande !

     • Nej, det menar jag inte. Jag påstod att det finns en stor chans att borgarna även idag MOTARBETAR lösningar på vår tids stora frågor. De har förändrat sin retorik men inte sättet på vilket de betraktar samhället – nämligen att allt är en produkt av människans natur.

      Det är anledningen till att moderaterna ALDRIG kommer att vara för ett förslag som gagnar människan och samhället.

      Hur fick du det till att jag försvarade borgarna? Svarade du på fel inlägg? :-)

       • Jag förstår och känner precis detsamma som du. Det märkliga är…och det är det som gör mig så rädd: På samma gång som jag önskar riktig vänsterpolitik i det här landet så fruktar jag den.

        Denna, kanske helt irrationella, fruktan grundar sig i det faktum att jag är färsk på arbetsmarknaden efter en lång utbildning. Arbetsgivare förutsätter att det per automatik måste bl ett sämre näringsklimat med en rödgrön regering. Jag är rädd för att förlora mitt så eftertraktade arbete – mitt levebröd. Jag är rädd för att i dessa valtider öppet visa mitt politiska ståndstagande.

        Sedan frågar jag mig – är det detta vad osäkrare anställningsvillkor syftar till att åstadkommà? Att skrämma mig och andra vänstermänniskor till tystnad?

  • @David hertl

   Det du glömmer är ju att ni allianzare har Ohlys och Vänsterns ’kommunism’ som ert främsta vapen i smutskastningskampanjen mot de RödGröna. Skillnaden är ju som även du borde se att medan Vänsterpartiet lärt sig att kommunism och Sovjetunionen inte fungerar så fortsätter era Moderutter att ställa sig bakom förslag som är fientliga mot ’Vanligt Folk’ även i nutid.

   Vänsterpartiet har alltså lärt av historien medan Moderaterna kör på i samma elitistiska fåra som man gjort sedan 1904. Argumnetationen må ha vässats men andemeningen är densamma. Var och en ska veta sin plats och inte tro att han är något. Av var och en efter förmåga – Till var och en efter förmåga är Moderutternas system.