NK satsar också på klassturism

Det tycks ha blivit populärt med klassresor, för nu har NK skapat en sovmiljö där man ska kunna känna sig som en uteliggare, möjligen är de medvetna om att alltfler hamnar utanför i vårt samhälle, man kanske vill att folk ska vänja sig.

Bland annat så ondgjorde sig Peter Wolodarski i Dagens Nyheter igår över det faktum att ett antal ungdomar gjorde en överklassafari ut till Saltsjöbaden och Solsidan. Det sticker antagligen en liberal i ögonen när en högerregering som Reinfeldts misslyckas så totalt med sin politik. Han talar ju om arbetslinjen, en linje som har fått till resultat att arbetslösheten i landet nu är rekordhög.

Så vi kanske är många som måste börja vänja oss vid tanken att leva som uteliggare, jag vet inte vad NL annars tänkte på. Möjligen ska NK:s kunder känna sig lite trendiga om de köper de sängkläder som företaget ställer ut, själv hoppas jag givetvis på att de uteliggare som finns ska söka sig till NK. Där finns faktiskt en tom säng och botaniserar de i varuhuset ska de säkert hitta fler platser som tillfälligt kan duga om kylan utomhus blir för svår.

Sedan kan man ju undra vad Reinfeldt tycker om idén, att skriva folk på näsan att klasskillnaderna ökar så till den milda grad som de gör idag är väl inget som moderaterna fått godkänna i förväg antar jag.

Men som jag tidigare har nämnt idag så verkar ju Fredrik Reinfeldt försöka sig på att ljuga sig ur alla besvärliga situationer, något som de flesta upptäckte i samband med lögnerna om hur man skulle agera mot alla ungdomar i frågan om fildelningen.

Frågan är hur länge det håller att ljuga i var och varannan mening? Tror moderaterna verkligen att folk är så dumma och de är ett sovande folk?

it Andra om: , , , , , , ab1 svt sr ex dn svd

  22 comments for “NK satsar också på klassturism

Comments are closed.