Muslimer – gå med i SD!

Idag säger Aftonbladet att Sverigedemokraterna är etablerade i politiken och ligger stabilt på sex procent. Jag tillåter mig tvivla, den 19 september ska alla lägga sin röst och då känns det sannolikt inte lika intressant att rösta på ett fascistiskt parti. Det går an att svara så i en opinionsmätning, som en missnöjesyttring, men vilken vettig person vill att SD ska få säte i riksdagen?


Lena Mellin/AB:
”Socialdemokraterna däremot har halkat långt under det historiskt dåliga valresultatet i förra riksdagsvalet. Vänsterpartiets ökning är blygsam, knappt en procent. Miljöpartiet ser alltså ut att vara nyckeln till en rödgrön valvinst. Det är det enda av de rödgröna partierna som har vind i seglen. Och det är ingen svag bris, det vräker på ordentligt i den gröna skutans segel.”

Aftonbladet har helt rätt när det gäller Miljöpartiet, det är också sant att Maria Wetterstrand är en valmagnet av format, och ställer man Wetterstrand mot Åkesson, eller varför inte Björklund mot Åkesson, vem vill då berätta för sina vänner att man röstat på Åkesson? Jag tror, till skillnad från många andra, att SD:s ordförande, och hans rent rasistiska debatt-
artikel i Aftonbladet fungerar som en mur mot andra än just
– rasister.

Det smartaste landets 400 000 muslimer kan göra idag är att bli medlemmar i Sverigedemokraterna. Om så bara tio procent av dem går med i SD så blir partiet över en natt demokratiskt. Då är det inte längre några problem med att de kommer in i den lagstiftande församlingen. Partiets nya med-

SD
lemmar kan se till att det är de som hamnar på riksdagslistan. Då tvingar man partiet att bekänna färg, är det ett demokratiskt parti eller inte?

Är det inte ett demokratiskt parti så har de inte i ett demo-
kratiskt parlament att göra. Blir man nekad medlemskap i ett politiskt parti utifrån sin etnicitet eller religion så döms partiet i domstol. Vi har grundlagsskyddad religionsfrihet i Sverige!

intressant Tags : , , , , , , , , , ab12 svd dn t

  26 comments for “Muslimer – gå med i SD!

 1. MX
  2 februari, 2010 at 12:17

  Det där är nog ingen bra idé, och jag tror många andra princip håller med:

  – Jag tänker på en liknelse med en syltburk. Om det är hallonsylt i burken och det är det man på något sätt representerar då tycker jag att det ska motsvara hallon i burken, är man ett blåbär ska man vara i blåbärssyltburken. – Lennart Clarstedt, Vänsterpartiet i Sörmland

  Vänsterpartister riskerar uteslutning

 2. Michael
  2 februari, 2010 at 12:25

  Försök skriva så att folk begriper! / Jinge

 3. Sniff
  2 februari, 2010 at 12:29

  Visst kan det vara så att mången säger sig sympatisera med SD för att sätta en fackla i baken på de etablerade kålsuparna. Det är dock ett tveeggat svärd. Om politikerna ignorerar detta kan det resultera till en ännu större fackla i form av röstning på SD den 19:de. Om de å andra sidan väljer att reagera på SD:s politik kommer SD visa på hur de kan påverka etablissemanget och det är lika riskfyllt.
  Vi har en väldigt stor konservativ befolkning som röstar som de alltid har gjort, risken finns dock att detta luckrats upp med alla som tillhör internet-mobil-mp3-generationen som styrs av andra impulser än mossgenerationen som stora delar av politikerkåren tycks tillhöra. Personligen tror jag att det kommer bli stora förändringar om man inte tar SD-debatten på allvar.

 4. Sniff
  2 februari, 2010 at 12:33

  Riksdagen har AIDS??? WTF? Aids botas inte genom att byta blod.
  Är det ett SD-argument?
  Risken är dock att fler snillen resonerar som Christer.

 5. Marcus R
  2 februari, 2010 at 13:47

  Jag förstår inte riktigt Christers logik (eller avsaknad därav) heller. Han vill att X ska vinna men vill inte rösta på dem själv så han röstar på Z, så länge de inte samarbetar med Y? X är långt ifrån Y men ännu längre ifrån Z; ekvationen går liksom inte ihop.

 6. 2 februari, 2010 at 14:10

  När självaste S kan tänka sig att regera tillsammans med blåblocks partier inser man dessvärre att incitamentet för att rösta snart är borta. En liten titt på Wikipedias definition på demokrati är dessvärre poler som överensstämmer med valdeltagares tyckande och tänkande. Kvar blev det ett block, det röd,grön. båa blocket. Det lättrörliga yngre fotfolket (inte att förknippas med partiarbetare) proteströstade till stor del i EU valet och jag tror att vi kan få se mer protester till detta valet. Själv är jag rätt uppgiven, men rösta måste jag annars har jag inte rätt att tycka…

 7. Mikael Nordström
  2 februari, 2010 at 15:34

  Jinge undrar: ”Vem vill då berätta för sina vänner att de röstar på Åkesson?”

  Jag berättar för mina vänner att jag röstar på Åkesson. Men det ligger något i vad du säger. Folk skäms fortfarande för att berätta att de gillar SD så det gör att SD får färre procent anhängare i valundersökningar än vad de egentligen har. SD har alltid fått fler röster i valen än vad de haft i valundersökningar före valet. Så kommer det att bli även denna gång.
  Jag gissar på 8-9% för SD, förhoppningsvis räcker det till nån slags vågmästarroll.

 8. Robert
  2 februari, 2010 at 16:27

  Är det säkert att Sverigedemokraterna blir mer demokratiska bara för att en stor grupp muslimer skulle ansluta sig? Alla muslimer är väl inte likadana, och alla muslimer är inte med nödvändighet goda demokrater och antirasister.

 9. Af Dunkelspel
  2 februari, 2010 at 22:31

  ”Fascismen är borgerlig: den har överallt kommit till makten så gott som uteslutande med stöd av de borgerligt, antisocialistiskt inriktade folkgrupperna, den har i sina grunddrag bevarat den borgerliga produktionsordningen, den privata äganderätten till produktionsmedlen, den i princip fria konkurrensen, och den avvisar tanken på ekonomisk utjämning.”
  – Herbert Tingsten, i ”Nazismens och fascismens idéer” från 1965

  visst är brunskjortorna borgerliga.

 10. Karl-Erik Magnusson
  3 februari, 2010 at 00:25

  Smart! Hoppas att många muslimer läser detta! :-)

 11. Jakob
  3 februari, 2010 at 03:03

  Så länge de ansökande delar partiets åsikter är jag övertygad om att SD endast är glada över fler medlemmar. Om de ansökande sedan är kvinnor och/eller invandrare så är det nog bara positivt eftersom man då kan lyfta fram dem i media för att bekämpa folks uppfattning om att partiet är rasistiskt.
  Däremot finns det sannolikt inte en muslim i världen som delar partiets åsikter, och därmed så kommer de också nekas medlemskap. Detta är dock inte rasistiskt då detta gäller oavsett etnicitet eller religiös övertygelse, i alla partier gäller att man måste dela partiets åsikter för att bli medlem.

  • 3 februari, 2010 at 04:08

   Detta är dock inte rasistiskt då detta gäller oavsett etnicitet eller religiös övertygelse, i alla partier gäller att man måste dela partiets åsikter för att bli medlem.

   Inget parti frågar om den som vill bli medlem delar deras åsikter.

   • Jakob
    3 februari, 2010 at 07:37

    Nej, det är nog sant, man utgår nog rätt kallt från att personen delar partiets värdegrund om man väljer att gå med i det. Men om det senare visar sig att personen inte gör det så åker man ut illa kvickt. En person som går med som medlem i (V) och sedan på gator och torg i egenskap av vänsterpartist propagerar för moderat politik kommer inte bli långvarig i partiet, t.ex.
    Och om partiet i fråga får anledning att misstänka att någon grupp håller på att kapa partiet så kommer man naturligtvis att granska medlemsansökningarna noggrannare.

 12. Marwan
  3 februari, 2010 at 05:35

  Varje politisk parti baserar på idéer och ideologi
  De rasistiska partierna inspireras av ras och överlägsenhets ideologi
  De människor som röstar på rasistiska partier måste vara rasister oavsett deras religion och nationalitet

  Varje parti måste tänka på sina medlemmars frihet och inte intrång
  Det är overkligt att acceptera att det finns rasistiska partier i Sverige
  De rasistiska partierna förtjänar inget annat än förakt

  Att rösta på rasister är som att skjuta sig själv

 13. Jimmy Windeskog
  3 februari, 2010 at 10:18

  Så Jinge förespråkar en trotskistisk kupp alltså, snacka om att inte ha den minsta respekten för demokratin.

  • 3 februari, 2010 at 10:33

   Så Jinge förespråkar en trotskistisk kupp alltså, snacka om att inte ha den minsta respekten för demokratin.

   Va? Gör trottarna så? Demokrati är det väl om en majoritet av ett partis medlemmar säger nej till en rasistisk politik och driver igenom detta nej.

   Att agera mot en enskild folkgrupp eller religion är inte demokratiskt. Det är så långt man kan komma från det begreppet…

   (f.ö. är jag inte trotskist)

 14. Jimmy Windeskog
  3 februari, 2010 at 11:00

  Ibland undrar jag om du dum i hela huvudet Jimmy!?

  Läs på kommentarsreglerna innan du gör ett nytt försök att kommentera här! / Jinge

 15. Håkan A
  3 februari, 2010 at 11:22

  Jag fattar inte att du ens svarar personer som Vindeskog. Han är väl en av de ledande raZZarna bland Jimmies pojkar.

 16. 3 februari, 2010 at 22:26

  Håkan: nej nej, han fick foten ur SD för länge sedan efter att ha kritiserat att en annan Sverigedemokrat adopterade indiska barn. Han är medlem i Nationaldemokraterna, men det märks inte, för en mer alert försvarsadvokat, det får Jimmie Å aldrig. Jag fattar inte hur han resonerar. Det är som om jag skulle hålla en veritabel försvarskampanj för RS (trots att jag aldrig har varit medlem där). Skulle aldrig falla mig in att göra det, så vad driver Jimmy W?

 17. Kenta
  4 februari, 2010 at 16:11

  Det är tur man är Vänsterpartist… Cheers

 18. 4 februari, 2010 at 21:17

  Jag antar att jag uttryckte mig felaktigt tidigare och råkade bryta lite mot kommentarsreglerna.

  Jag skulle verkligen önska att rasister ej stavades på det vis som Håkan A väljer att göra, då jag INTE vill sammankopplas med äcklig, vidrig, svinig rasism, detta med anledning av att jag har för vana att kalla mig själv Razz både här och där. Nu har jag visserligen inte direkt copyright på stavningen, men tycker att det är lite obehagligt bara att se mitt smeknamn i sådana ord. Detta kanske uppfattas som en smula töntigt… undskyld i så fall.

  • 4 februari, 2010 at 21:32

   Du får nog finna dig i det. Razze är tämligen väletablerat,,

 19. 4 februari, 2010 at 21:58

  Får väl göra det då :( även om jag faktiskt aldrig sett denna stavning förut.

  Gick under smeknamnet Rasse under lång tid, men valde att göra slut på användandet av detta smeknamn pga. missförstånden. Jag antar att man är dömd då ens föräldrar döper en till namnet Rasmus… ;(

  För övrigt tycker jag att din idé Jan-Inge angående muslimers kuppliknande övertagande av Sverigedemokraterna låter utomordentligt tilltalande :) Tyvärr kommer det väl bli svårt att få igenom i praktiken men kanske att detta skulle skickas ut till alla Sverige imamer.

  • 4 februari, 2010 at 22:22

   Du måste medge att flera personer använder ordet Rasse eller Razze för att beteckna rasister. Dessa människor känner vare sig dig eller andra Rasmus som kallas så. Mot detta kan du givetvis protestera hur mycket du vill, men ”Rasse” är vedertaget. När jag var och fotograferade en nazistdemonstration för ett par månader sedan så var det några hundra vänstermänniskor dör som skrek ”- Razzesvin” i talkörer. Om då en Rasmus i landet blir illa berörd så tycker jag att det mest förnuftiga vore att säga åt omgivningen att sluta använda smeknamnet Rasse.

   Jag undrar om inte jag själv skanderat Razzesvin några gånger på demonstrationer…

   Personligen skulle jag bli skitförbannad om jag hette Rasmus och kallades Rasse. Själv är jag antirasist och skulle ta mycket illa vid mig eftersom jag är mycket, men absolut inte rasist och har aldrig varit det heller.

   Det verkar som du anser att du har en exklusiv rätt att få bli kallad Rasse, men den rätten tillkommer bara Sverigedemokrater och Nazister. De ÄR Razzar och det kan du aldrig ändra på.

   • 4 februari, 2010 at 23:25

    Nja, nu missförstod du mig rejält Jan-Inge. Jag skrev just att jag bad om att folk skulle sluta kalla mig Rasse då jag var yngre just på grund av missförstånden det medförde.

    Jag har själv skanderat Rassesvin och andra okvädningsord tillhörande denna obehagliga skara. Det var mer en frustration över att mitt namn inte verkar ha några vettiga smeknamn kvar snart som inte kopplas till något som åtminstone jag absolut inte vill ha något att göra med.

 20. 4 februari, 2010 at 23:29

  Hur i hela fridens namn lyckades jag göra detta till en debatt?! Ha ha ha. Nej, tillbaka till ämnet så tycker jag att det är synd att man inte kan lyckas få igenom din idé Jan-Inge innan höstens val. Då skulle man åtminstone inte behöva oroa sig för att ett rasistiskt parti riskerade bli vågmästare i sveriges lagstiftande församling :)

Comments are closed.