Massmördare kommer ALLTID undan


Massmördarna kommer inte undan skriver Aftonbladet på sin webblöpsedel och visar bilder på några kända massmördare som Mladic, bin Laden och Saddam Hussein. Men Aftonbladet är inte ärliga, påståendet är falskt.

I stället är det så att de verkliga massmördarna kommer undan utan att bli mer än lite ifrågasatta. De ljuger och bedrar men media väljer att låta dem vara ifred. Den mest absurda saken av dem alla var att Barak Obama direkt fick Nobels fredspris när han valdes för att man trodde att han skulle sätta stopp för det amerikanska mördandet, något som i efterhand har visat sig inte stämma.

En annan galen massmördare är Libyens Muammar Gaddafi, men frågan är väl varför man gett sig efter honom. Nu visar det sig att hans beslagtagna pengar handlar om många miljarder dollar, bara i Sverige hade han tillgångar på miljarder kronor. Tillgångarna är frusna och att de egentligen ska gå till Libyens befolkning kommer snart att glömmas bort.

Bush och Blair har genom sina lögner mördat hundra-
tusentals irakier, vissa talar om siffror på över en miljon som dött som en direkt följd av kriget, men Blair utnämns till mellanöstern-sändebud efter avslutat folkmord. Hade det varit sant att Saddam Hussein hade haft massförstörelse-
vapen och stödde al Qaida så hade kanske invasionen av Irak varit motiverad, men allt visade sig vara påhitt.

Men det är klart, Bush och Blair är ju ”våra” pojkar, Mladic, bin Laden och Saddam är det inte.

Det sorgliga är att svenska media är så totalt förblindade och världsfrånvända. Man rapporterar, men filtrerar bort alla obehagliga sanningar, vi mediekonsumenter är tydligen inte stora nog för att få höra hur det egentligen förhåller sig.

it Andra om: , , , , , ab1 ex1 dn1 svd1 svt1 3 ekot gp1


9 svar till “Massmördare kommer ALLTID undan”

 1. Ja Bush & Blair är våra pojkar, bra artikel! De dödade nära en miljon muslimer, Mladik dödade några tusen. DEt var kanske inte tillräckligt många?

  • ”en miljon muslimer”
   Var kommer siffrorna ifrån?

   ”några tusen”
   Minst 50 000 människor, är det några tusen?

   • Den siffra jag läst är 650 000 irakier. Det kan man googla fram. Den är dessutom ifrågasatt, många drar in blockaden av medicin till Irak och då ska det bli över en miljon.

 2. Läs reglerna för kommentarer innan du skriver mer. / Jinge

 3. Redan Hitler visste att en stor lögn är svårare att genomskåda än en liten.

 4. det bör dock nämnas att mr Bush jr ställde in sin resa till Schweitz efter att en människorätts organisation bett landet gripa Bush och ställa han inför rätta för tortyr och andra brott mot mänskligheterna, så helt skyddade är det inte alltid:)

 5. Så sant du säger Jinge! När ska Bush, Blair och Obama till Haag? Och någar extra livstidsstraff för skandalen i Afghanistan där USA först stödde talibanerna då det passade deras syften och sen kom och bombade sönder hela landet då de tagit makten och terroriserade sitt folk – med amerikanska vapen.