Karl-Johan Karlsson Strikes Again!

Expressens journalist Karl-Johan Karlsson har den senaste tiden specialiserat sig på att skriva om de rödgröna partierna och deras företrädare, alltid med udden mot deras kompetens, lämplighet, trovärdighet och liknande. Uppenbarligen så är det en kampanj, en del av valrörelsen 2010 fast dåligt maskerad som ”journalistik”.

Idag är det en kvinnlig riksdagspolitiker (S) som hängs ut och de som följt Expressen den senaste tiden vet vilka som tidigare varit uppe till rakning. Att man maskerar en kampanj mot ett politiskt block som journalistik är problematiskt. Det leder på sikt till att inga journalister blir tagna på allvar, att man devalverar yrkesrollen. Jag är helt övertygad om att det kommer att bli skriverier i andra tidningar om den helt uppenbara kampanj som Expressen har startat. Jag är dessutom övertygad om att massor av journalister är mycket kritiska till verksamheten. Det är en skam för pressen men knappast speciellt överraskande. Uppenbarligen så utgör de rödgröna partierna ett alltför starkt hot för att näringslivet ska låta demokratin ha sin gång. De som är intresserade kan Googla fram den senaste tidens artiklar..

intressant Tags : , , , , , , , Bulten t

  10 comments for “Karl-Johan Karlsson Strikes Again!

 1. Erik B Sundin
  15 mars, 2010 at 09:22

  Jihad Karlsson kanske man borde kalla honom. Han har länge enbart skrivit om oppositionen och gjort stora nummer av halmstrån. Fast det måste vara ett trist sätt att försörja sig på, eller kanske inte?

 2. fetsmart
  15 mars, 2010 at 09:31

  Det bästa vore ju om media inte uppmärksammade Monica Greens utspel ö.h.t. nu när läget ser så gynnsamt ut för de grönröda inför valrörelsen.

  • 15 mars, 2010 at 09:37

   huh? Det är klart att media ska skriva om politikers ”utspel”, men varför inte låta en journalist skriva om det? Varför skicka en politruk?

 3. Kurt
  15 mars, 2010 at 10:22

  Han har tidigare arbetat åt bl a Timbro, och bloggat på adressen hogkvarteret.blogspot.com, som man kan komma åt via Web-archive

  http://bultenibo.blogspot.com/2007/07/mer-om-littorin-och-hans-granskare-karl.html

  • 15 mars, 2010 at 10:26

   Jag länkar till bulten längst ner i bloggposten, och jag vet att han är en politruk. Men sådant borde framgå som det gör på de andra tidningarna, dessutom är pseudonyheter alltid pseudonyheter vem som än producerar dem.

 4. Kurt
  15 mars, 2010 at 10:25

  Karl-Johan Karlsson har också gått Timbros idéutbildning Stureakademin, där adepterna hjärntvättas grundligt. Det är den utbildningen som har svängt de borgerliga ungdomsförbunden ut på den svarta högerkanten.

 5. 15 mars, 2010 at 10:28

  Artikeln bekräftar Socialdemokraternas blinda fläck när det gäller etik och moral.

  Tyvärr får det mig att undvika att lägga en röst på dem.

  Men det skulle jag iof inte gjort ändå efter ”Monas tyck och tänk” om kvotering…

  • 15 mars, 2010 at 10:34

   Du tror alltså att hennes uppfattning är representativ för (S). Patetiskt Christer…

 6. 15 mars, 2010 at 23:00

  Det är ju tur då att de rödgröna får sitt eget vallokomotiv vid namn Lena Sundström i TV4 under valrörelsen.

 7. 16 mars, 2010 at 06:36

  Jag har inte redigerat det alls bortsett från att jag slog ihop det sista stycket med det innan. Mao två stycken isf tre.

  Nej, ingen murvel skulle komma på tanken.

Comments are closed.