Jisses, jag försvarar Reinfeldt..Det är lustigt hur det kan gå om man ifrågasätter en Sverigedemokrat i en kommentar, något som hände tidigare i dag. Han skrev att Reinfeldt för ett tag sedan sa att om man för en viss politik får man skylla sig om man blir utsatt för våld.

Och det var inte det Fredrik Reinfeldt sa, något som jag påpekade. Plötsligen dök det upp massor av Sverige-
demokrater som försvarade lögnen, och som därmed deltog i ett förminskande av massmordet på närmare åttio människor. Förhoppningsvis är det inte avsikten, det bara får den effekten. För om SD:are får skylla sig själva om de utsätts för våld, ja då får givetvis socialdemokrater och andra ”muslimkramare” skylla sig själva också.

Själv drabbas jag av den stora tröttheten. Lyckligtvis finns Reinfeldts uttalande citerat både i tidningar och på Youtube, men vissa drabbas av en total oförmåga att faktiskt lyssna till vad han säger, man väljer att tolka det annorlunda och helt klart är att antalet kommentarer vittnar om att det är organiserat. De önskar att Reinfeldt hade sagt just så, och därför så anser man sig höra det. I vissa fall förstår jag att de inte är kapabla att lyssna på vad han säger och koppla det till den kontext som gällde vid hans tal, men det blir magstarkt när det i praktiken fungerar som ett indirekt försvar för ett massmord.

För om man fullföljer kommentarens tankegång så får alla skylla sig själva som inte ställer upp på rasisternas krav på att slänga ut alla muslimer, eller som Åkesson skrev i Aftonbladet: ”Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.” (texten fortsätter under annonsen)


Men egentligen borde jag inte förvånas, jag startade min första BBS redan 1983, den växte sedan och hade sex ingående telefonlinjer i ett gruppnummer (telefonväxel) som man kunde kontakta om man hade ett telefonmodem. Jag borde med andra ord vara van, men jag kan aldrig vänja mig vid rasismen, den stinker något helt obeskrivligt.

Nu har du ditt livs chans att hamna i mitt spamfilter för evigt, ta den vettja…

it Andra om: , , , , , ab1234 ex1234 dn1234 ekot1 svd123 svt gp

  13 comments for “Jisses, jag försvarar Reinfeldt..

Comments are closed.