Hoppas Sarkozy försvinner nu, han kan ta Borg med sig..


Som bekant så är det val i Frankrike i helgen, det är andra och avgörande ronden i presidentvalet och alla tippar att Sarkozy nu placeras i utvisningsbåset för gott. Dessutom lär han ha tagit emot stöd av Muammar Gaddafi, en uppgift som han förnekar.

SVT: ”När det återstår mindre än en vecka till andra omgången i franska presidentvalet stämmer den sittande presidenten Nicolas Sarkozy mediasajten Mediapart.

Bakgrunden till Sarkozys agerande är att Mediapart för några dagar sedan publicerade uppgifter om att Libyens störtade diktator Muammar Kadaffi stöttade Sarkozys kampanj med 50 miljoner euro i presidentvalet 2007.

Sarkozy gav besked om stämningen på måndagmorgonen i tv-kanalen France 2.”

Jag vet givetvis inte vad Gaddafi har haft för affärer ihop med Sarkozy, men jag tror inte på Sarkozys förnekande. Femtio miljoner Euro gör i runda tal fyrahundrafemtio miljoner kronor, frågan är väl inte om, utan mer om när slantarna gått direkt in på Sarkozys personliga bankkonto. Man kan nog vänta sig både det ena och det tredje av den franska presidenten.

Mest poäng hos mig fick han då han pratade skit om Benjamin Netanyahu med Obama och mikrofonerna var påslagna. Han beklagade sig över att Israels premiärminister bara ljuger och ljuger, och Obama svarade – tänk på mig då, till mig ringer han varje dag. Vi var nog många som log då, men Netanyahu var inte en av dessa.

På söndag möts Sarkozy och Hollande i valet, och jag hoppas att det betyder att Sarkozy åker ut ur den franska politiken. Men oavsett vilket så kommer väl Frankrike snart räknas in bland de länder som behöver försörjas av EU:s skattebetalare. Det är ett oändligt antal länder som Anders Borg skickar våra surt förvärvade skattepengar till, Borg som tidigare höjde rösten och påstod att inte en enda skattekrona skulle gå till Europas banker.

Tänk att han kommer undan med så feta lögner, hade det varit en socialdemokrat så hade han rullats i tjära och fjädrar av massmedia. Borg är ju klart jämförbar med Netanyahu..

it Andra om: , , , , , svt1 dn123 sr svd1234 ab1234 gp12


Ett svar till “Hoppas Sarkozy försvinner nu, han kan ta Borg med sig..”

  1. Det är konstigt att inga tidningar skriver om saken? Han stod och sa att inte en krona skulle gå till Europas banker, sedan godkände vi ”räddningspaketer” vilket innebar att vi fick 30-40 miljarder EURO mer i skulder. Nu skickade han garantier till internationella valutafonden på hundra miljarder också, det är fan så konstigt att inte ens aftonblasket nämner dessa skandaler!?