Bulten i Bo lägger ner

Den skarpa pennan bakom bloggen Bulten i Bo lägger ner verksamheten. Han skriver att han oroar sig för att bli offentligt smädad på samma sätt som vissa andra av israels kritiker. Men han bortser från det faktum att ”antisemiter” inte är de som hatar judar, det är de människor som israels beundrare och fan-club hatar för att de kritiserar deras älsklingsland. Det är nämligen dessa som förses med detta föga smickrande tillmäle idag…

Klicka här för att komma till Bulten i Bo

Andra om: , , , , , , , , , , , , , , it

[tags]Bulten i Bo, Antisemitism, Magnus Sandelin, Extremister, SKMA, Israellobbyister, Israel, Fascism, Påtryckningar, Uthängningar, Smädelser, Förtal, Demokrati, Förtryck, Politik[/tags]

  18 comments for “Bulten i Bo lägger ner

 1. nature
  17 april, 2009 at 08:58

  Efter att ha skummat Bos text, så ser jag samma tendes här Jinge. Efter att din blogg blivit lite för populär, samt vissa blogposter varlit lite för Israelkritiska, som drog bland annat DNs flakoperation igång mot dej. Mycket riktigt så föll du på bloggtoppen samt att kommentarerna nu är något färre (publicerade i vart fall). Detta gör att bloggen blir svårare att sälja.

  Annat var ju inte att väna – det är ju så Bonniers mediesamhället fungerar här i Sverige.

  • 17 april, 2009 at 09:22

   Nature: Efter att ha skummat Bos text, så ser jag samma tendes här Jinge. Efter att din blogg blivit lite för populär, samt vissa blogposter varlit lite för Israelkritiska, som drog bland annat DNs flakoperation igång mot dej. Mycket riktigt så föll du på bloggtoppen samt att kommentarerna nu är något färre (publicerade i vart fall).”

   Sorry grabben, fel, fel, fel fel.

   Jag har lika många besökare nu, eller tom något fler, än förra året vid den här tiden. (mellan 7-8% fler) Att bloggen ramlat ner till femte plats på bloggtoppen beror på att två bloggar handlar om kriminalitet, och ytterligare två handlar om den så aktuella fildelningen. Så är det alltid. De som skriver om de mest aktuella grejerna får flest läsare. Så det man kan konstatera utifrån detta är att bloggar på ett generellt plan fått fler läsare än tidigare, och att de mest lästa varierar utifrån de ämnen de behandlar.

   Vaddå DN:s ”flakoperation” ??

   Inte heller är kommentarerna färre. De ligger på samma nivå som de brukar.

   Under den senaste månaden har antal besök här ökat med 4% jämfört med samma månad 2008. Det enda som minskat är intäkterna från Googleannonserna, men det beror nog på ”finanskrisen”.

 2. 17 april, 2009 at 08:58

  Fyyyy faraooooooo..!

 3. fofo
  17 april, 2009 at 09:20

  Tragiskt
  jag mår illa när jag läser sånt.
  Även om jag förstår hans Oro, så kan jag inte begripa att han lägger ner.
  Det är ju precise det som dessa kräk vill uppnå.
  fördjävligt.

  Man kan faktiskt blogga och ändå vara anonym! att man håller hårt i sitt anonymitet betyder inte att man är mindre trovärdigt för det.

 4. Daniel A
  17 april, 2009 at 10:03

  Med hot kommer man långt. Man använder sig av pöbelmentaliteten när man gör såsom antisemitjägarna gör. Man ska hängas ut till allas skam, och sedan kanske det inte gör något om det trillar in ett hot om våld eller två. Det är liksom det nog vissa antisemitjägare hoppas på. Hot om våld kan tysta dom flesta.

 5. nature
  17 april, 2009 at 10:07

  Ja, då är det bland det första gångerna som jag är glad, trots att jag har fel: Med flak menar jag s.k. spärreld (eller luftvärnseld) som de konservativa medierna använder sig av när de känner sig trängda. Ett exempel är att smutskasa dig som antisemit:

  http://jinge.se/mediekritik/gudmundsson-skyller-plumpa-kommentarer-pa-oldrickande.htm

  http://jinge.se/mediekritik/magnus-sandelin-och-a-ordet.htm

  Men nu var det i och för sig inte DN utan SvD Och Expressen som gjorde det.

  Bra jonge att du inte lyckatdes tysta ner dej : -)

 6. uno
  17 april, 2009 at 10:14

  Hörde i morronekot att judar flyttar från Malmö. Det finns en skumhet i detta. Islamismen är minst lika jävlig som judeförtrycket av Palestinier. Svenska judar måste inte vara Israeler. Svenska muslimer måste inte vara antijudar. Det finns något jävligt sjukt i denna syn på olika religioner, den sjukan grunadar sig på att någon inte kan se skillnad mellan politik och religion!!! Här är varken grek eller jude, sa Paulus. Det gäller ännu! Religion måste var personlig, politik måste gälla alla oavsett religion. Uno

 7. 17 april, 2009 at 10:40

  Roligt annars att få bekräftelse på att Sandelin måste ljuga om folk för att svärta ned dem. Svensson har tidigare, som han själv konstaterat, visat att mannen inte har någon heder i kroppen då han skrivit om Göteborgskravallerna.

  Det här gör det bara tydligare. Apartheidapologeterna kan inte föra en riktig argumentation, det är därför de ser förtal som en så viktig metod. Det och vildsinta konspirationsteorier, likt vansinnet om att FN skulle godkänt utdelande av Mein Kampf på en konferens mot rasism.

 8. gustav
  17 april, 2009 at 11:22

  Vissa har tagit på sig offermasken rätt rejält, detta för att ständigt påminna om förintelsen. De som blir offer är istället de som törs kritisera Israel. Det ska man inte göra för då kallas man judehatare. Otroligt svagt att han lägger av!

 9. maert
  17 april, 2009 at 11:23

  En skarp penna mindre, men jag har svårt att klandra honom för det. Trycket är enormt och skulle han framträda med namn skulle han riskera hetsjakt och ödelagd karriär om inte annat. 99% av SR/SVTs mellanösternreportrar har gjort samma kalkyl fast de fortsätter genom att hålla käft och stryka medhårs, heder till Bulten att han inte gjort det.

  Apropå det så framträdde en representant för judiska församlingen i Malmö i radion i morse och hotade att flytta från staden på grund av ökad ”antisemitism”.

  Föga förvånande drogs även paraleller till Tyskland 1933-45. Polisen i samma stad avfärdade däremot saken med att sådana brott tvärtom MINSKAT….

 10. Sniff
  17 april, 2009 at 11:52

  Ja sionistlobbyn är välorganiserad.
  I USofI(srael) sorry USofA är det ett vanligt förfaringssätt att om något ogillas hos sionisterna m.m., må det vara ett uttalande, ett programinslag eller en journalist som inte lovsjunger mördandet av palestinier eller irakier skickar man ut massmail till sina hjärntvättade undersåtar/gelikar med en kraftigt vinklad story och en uppmaning att skriva till chefredaktören eller styrelseordföranden och protestera å det bestämdaste. Dessutom uppmanas man att uppmana andra liktänkande och göra likadant.
  Resultat??
  Ytterst effektivt då det dimper in tusentals protestmail i inboxen och en kritisk journalist eller programledare får snällt falla in i fållan eller riskera kicken.
  Väntar bara på att detta kommer till Svedala i större utsträckning.

  Jinge du får själv inte ge efter påtryckningar. Det är ytterst viktigt att det finns kritiska röster på internet som inte betraktas som ultra-höger eller konspirationsnötter. Tack.

 11. Raheel
  17 april, 2009 at 12:35

  Kändaste offret, numera arbetslöse professor Norman Finkelstein.

  Men om man tror att folk inte blir arbetslösa i Sverige på grund av sina åsikter då tror man fel. Redan för femton år sedan hände det någon som jag känner.

 12. 17 april, 2009 at 15:10

  Nå, nu är ordföranden i Malmös judiska församling en stark anhängare av apartheid. Det logiska är naturligtvis att åtminstone han personligen är förtjänt av kritik och personlig uthängning, gärna demonstrationer dit han går.

  Det är ett beslut han själv fattat genom att stödja en rasistisk ideologi.

 13. 17 april, 2009 at 18:15

  Det känns orättvis och lite fegt av Bulten i Bo att lägga ned bloggen pga sionisternas vardags rutiner, nämligen, antisemit-anklagelserna eller liknande.

  Jag hoppas bara att Bulten fick nog och har kommit in i en kris-period som dem flesta av oss har gått igenom. Det är ytterligare exempel på att man lägger stor press på oss bloggare. Hyenorna attackerar dagligen från Expressens bunker. Orsaken till deras aggression är mer än tydlig:

  Israel har förlurat media-kriget just pga bloggare runt om i världen.

  Jag var utpekad som ”förintelsens förnekare” en gång, vilket har sårat mig djupt, men ändå, var det otroligt komiskt anklagelse, som har slagit rekord (tror jag) inom stå upp komedi.
  Nämligen, jag sa att nazister aldrig har producerat tvål av judar i koncentrationsläger – och anklagades automatiskt för förintelsens förnekare! Alltså, man ville se mig hänga med en del myter, någonting som bekräftades aldrig av historieforskare. Inte heller institutet i Israel har levererat liknande uppgift som sanning.
  Trots detta, hotades jag, trakasserades dagligen och t.o.m. utpressades att man ska ringa min chef på jobbet.
  Det var mest komiska anklagelse som bloggvärldens historia har sett.
  En kvinna sa att hon känner flera familjer som fick begrava tvål istället människor och Hampus hoppade in (minns jag) för att säga att de borde begrava tvättsvamp också!
  Jag skrattade tills tårarna rann.
  Tragiskt att människor har bagatelliserat ett omfattande folkmord i Europa genom att använda folkmordet för sina smutsiga spel, helt själlöst och respektlöst.

  Hade jag varit på Bultens plats, skulle jag vända om och skratta på sionisternas desperation. Åtminstone ignorera bara!

 14. Sara G
  17 april, 2009 at 19:24

  Så trist det är när yttrandefriheten förlorar och dumheten och rasismen på bekostnad av den vinner terräng!

 15. Martin Forsman
  19 april, 2009 at 17:36

  Tråkigt att Sionistpöbeln fått en av sanningssökarna att lägga ner verksamheten. Nu gäller det att vi övriga motståndare till dessa hostorierevisionister och lögnare ökar trycket för att avslöja dom.

  Det skulle vara intressant att se om tidningar skulle vara intresserade av att publicera artiklar om den historiska bakgrunden till den nuvarande konflikten mellan Israel och dess grannar. Skulle man få berätta för det svenska folket om de fruktansvärda brott Israeliska terrorgrupper som Sternligan, Irgun m fl gjorde sig skyldiga till. Brott som får Hamas handlingar att blekna i jämförelse.

  Skulle man få berätta sanningen om varför det inte blev nån fred efter samtalen i Camp David där det i borgarmedia heter att Arafat satte sig på tvären. Skulle man få berätta att det egentligen var så att det förslag på en ”Palestinsk Stat” Arafat fick skulle inneburit slutet för drömmen om densamma.

  Jag tror många skulle må bra av att sätta sig in i den historia av Israeliska svek mot fredsfärhandlingarna innan man ensidigt dömmer Palestinierna för att vara ”oförsonliga”.

 16. Rawia Morra
  19 april, 2009 at 17:59

  Talesmannen för Knesset sa just: Vi accepterar ingen självständig palestinsk stat!

  http://www.aljazeera.net/NR/exeres/1D5FD6F6-B12F-493C-A550-056071C7C1C6.htm

  Och han är inte rasist, enligt folkpartiet!

 17. Simon
  19 april, 2009 at 18:28

  det ska bli när det nya Rom=USA faller militärt o ekonomiskt så ska vi se hur Israelerna kommer att kunna försvara sig.
  om det nya Rom=USA faller då faller även Sionismen o staten Israel.

Comments are closed.