Blondinbella vill inte bli kallad gris av f.d. fru Schulman


Katrin Zytomierska, som lyckats bli känd genom att ha varit gift med en person som blivit känd för att han agerat som en gris på sin blogg, blir nu själv anklagad för griseri. Det är Isabella Löwengrip som anklagar och jag tycker att hon gör helt rätt i att både anklaga och dessutom nobba Janne Josefssons program – Debatt i SVT. Troligen är det mer lönsamt med skandalrubriker än att vara med i ett program där man endast under mycket gynnsamma omständigheter kan framstå som en medelmåtta.

AB: ”SVT hade bjudit in personerna bakom två av Sveriges största bloggar. Katrin Zytomierska, 31, och Isabella Löwengrip, 18, skulle diskutera vikthets – ett ämne som de två skrivit mycket om på sina bloggar. Men i går kväll meddelade Löwengrip på sin blogg att hon inte kommer att delta i debatten. – Anledningen till det är att jag verkligen tar den här frågan seriöst och har därför inte lust med att ställa upp i ett pajkastningsprogram där jag får 10 minuter i tv och Janne Josefsson avbryter mig i hälften, eller bli kallad gris av Katrin i direktsändning.”

Dessa kvinnor tjänar mycket stora summor på sitt bloggande, därför är det förstås lönsamt att anklaga varandra för olika saker och därmed hamna på tidningarnas löpsedlar. Det ligger dessutom nära till hands att tro att det just är det som är avsikten med uppståndelsen. Själv skulle jag inte under några omständigheter kalla dessa damer för vare sig det ena eller det andra. Vad jag tänker behåller jag helst för mig själv, även om det sannolikt skulle generera tusentals extra besök på sidan om jag skrev ner det helt utan omsvep.

AB2 it

Andra om: , , , , , , , ,

[tags]Katrin Zytomierska, Isabella Löwengrip, Bloggosfären, Gris, Bloggare, Pseudohändelser, Underhållning, Kultur, Mediekritik[/tags]


17 svar till “Blondinbella vill inte bli kallad gris av f.d. fru Schulman”

 1. Har ingen aning om BB skrivit något intelligent om vikthets eller ej, men det här var första gången jag fick lite (liiiiite) respekt för henne. Att ställa upp i Josefssons flåshurtiga urusla program med Zytomierska är knappast ett sätt att höja debatten till en högre nivå – snarast lägre. Det hade varit billig PR, vare sig det gick bra eller dåligt, och det faktum att hon säger nej är ganska positivt.

  Önskar bara jag hade varit en fluga på väggen när Josefsson fick höra att han blivit nobbad av en blonderad 18-årig bloggare! :D

  • Du och Micke prickade varandra på samma minut. Jag kan intyga att det ena IP-numret börjar på två siffror och det andra på tre… :-)

 2. Tja, om båda har korsdrag mellan öronen är mig tämligen likgiltig. Ointressanta är de i vart fall.

 3. Jan E:

  Egocentrisiteten är nog snarare en spegling av den politiska uppfattningen, den lär ju vara vanlig i dessa kretsar – har jag hört.

 4. Fattar inte varför någon över huvudtaget bryr sig vad ett kålhuvud som Katrin har att säga, långt mindre läsa hennes blogg.

  Snälla någon, det finns så många smarta och erkänt duktiga människor i denna värld som har skrivit den ena bra boken efter den andra. Varför inte bara läsa en av dem, istället för att läsa vad en fjotis eller polsk padda har att säga om stureplan eller hur deras vardag ser ut? VEM ÄR NI SOM ÄR SÅ DUMMMA? Det sjukaste av allt är att folk som dem tjänar pengar genom er. För varje gång ni går in på Katrins sida så bidrar ni till att polskan får duktigt betalt!!!

  Låt henne skaffa ett jobb som alla andra! Kan lätt se henne ta emot min beställning på McDonalds, samtidigt som Alex Schulman torkar av mitt bord för att sen fortsätta skura golvet.

  Ert eget liv måste ju ändå vara likvärdigt, eller tom. mer intressant än deras vardag, eller? Har svårt att se annat. Tror ni underskattar ert eget liv, samtidigt som ni överskattar deras.
  De är helt vanliga människor(förutom Katrin som är ”Speciell” ;o), med stort S)Varför ger man dem så mycket utrymme och intresse?

  Vill man veta vad som händer i världen, eller veta vad människor tycker, så finns det väl bättre ställen att få den infon från?

  (OBS! undrar ni vad jag gör här, så beror det på att jag blev inlurad från AB – trodde det var en vanlig länk till en artikel – har inga planer på att bli en smygläsare av bloggar)

  Keep it real!

  /Dan the man

  (*Är såååå trött på allt mediafokus på ointressanta och tom. blåsta människor som tjänar pengar på mobbing och idioti)

 5. Jan, något ljushuvud är hon inte, det kan jag intyga. Duktig är ett märkligt ord i sammanhanget, på att skaffa reklam i så fall.

 6. Hur kan pressen överlag lägga så mycket tid, energi och spaltmeter i tidningar samt media om dessa helt vanliga töntar som inte tillför någonting över huvud taget till människor med ett intellekt eller ett normalt fungerande huvud.
  Titta på dom lite kort och sedan lyssna på dom i ett par sekunder så framstår ytligheternas ytlighet i vad dom står för, alltså total meningslöshet av livets tid.
  Att dom tjänar pengar är medias fel som ger dessa hjärndöda bimbos ett sådant utrymme, det finns så mycket intelligenta smarta människor som har något att komma med, men som aldrig får plats för att de som har mediamakten behöver sälja lösnummer och då lyfter man fram dessa idioter och får dom att framstå som intelligenta varelser med ett bra budskap.

  Vart fan är vi på väg och vilka människor håller vi på att skapa av våra begåvade unga. Jag säger! Våga bojkotta allt trams som skrivs om dessa två, Linda Rosing och den typen av tvåhjärncelliga individer. Vi behöver bilda en ny folkrörelse mot detta obehagliga fenomen.
  ”Våga vägra de hjärndöda tre”

 7. Vare sig BlondinBella skriver bra om ätstörningar eller inte, så är hon vedervärdig i övrigt!

  Vare sig Katrin Zytomierska dissar Bella, är hon en vedervärdig människa överhuvudtaget.

  Och kan någon jävel fixa så de här två får mindre uppmärksamhet, annars gör jag strössel av deras favoritklänningar!

 8. Jag tycker att Bella har en poäng. Jag gillar inte formatet med små debatter där många personer är med men knappt kan säga något vettigt i hela programmet. Dock heder åt Josefsson för att han agerade bra när Schulman var med i debatt.

 9. Den dagen BB tar på sig en svart mask, tar en gatusten och ställer sig i AFA-ledet, kommer jag kanske gå in på hennes blogg för att titta lite närmare på vad hon har att säga överhuvudtaget. Tills dess får det vara.

 10. There is a way…

  Det finns faktiskt ett sätt att göra dessa till ”vanliga arbetare”. Ignorera dem. Ignorera skiten ur dem. Skriv inte om dem, läs inte om dem och nämn dem inte eller kommentera andras bloggar om dem. Det är ju detta som genererar deras kapital. Varje träff över hela nätet på deras sökord ger dem kommersiell gångbarhet.
  Och detta är första och sista gången som jag kommer skriva eller kommentera individer som dessa eller andra av liknande tvivelsaktiga meriter.
  Kanske borde även herr Jinge hjälpa till och plocka bort hela detta inlägg och kommentarer…

 11. Jag tror inte alls att BlondinBella är ”antisemit”. Hon är nog snarare en självhatare. Att hon avstår från TV-exponeringen är i själva verket ett uttryck för att hon innerst inne hatar sin exhibitionistiska ådra och nu jobbar på att få koll på den. Det tycker jag hedrar henne.

  MVH

  Lasse W

 12. Jag skulle vilja se dessa 2 damer i en catfight i TV, för de kan inte förlora mer värdighet och jag är en sexistisk svin.

  En debatt mella dem tror jag skulle vara totalt ointressant för de skulle båda sjunka ned på sandlåde nivå.