Magnus Betnér är bara FÖR bra!

Jag tillhör de TV-befriades skara så jag kan inte titta på annat än de repriser som SVT lägger ut på nätet, men där kollar jag relativt ofta. Det finns något program där Magnus Betnér medverkar i korta avsnitt, och jag hittade dessa nu, fast de kanske legat ute på nätet länge.

Jag plockade givetvis hem dem för att kunna kolla på igen, men så kom jag på att de var gjorda för att visa på nätet, och varför inte, de är sevärda. Och nät har jag tillgång till som bekant. Nu är risken stor att de flesta har sett dem redan, men för de som inte har, så är den första videon en som handlar om banker. Video nummer två handlar om sportjournalister.

Har du inte sett dem så passa på att kolla nu direkt. Jag tror att SVT plockar bort möjligheterna att sedem efter några veckor. – Nej, en komiker kan givetvis inte bli för bra, men ingen kan bli bättre än Betnér, det är då visst och sant. Eller hur?

it

Andra om: , , , , , , , , , , , ,

[tags]Magnus Betnér, Humor, Standup, SVT, Banker, Sportjounalistik, Stå upp, Komiker, Toppklass, Satir, Underhållning, Kultur, Politik[/tags]

  5 comments for “Magnus Betnér är bara FÖR bra!

 1. 1 december, 2008 at 16:23

  Han e lysande! :o)

 2. 1 december, 2008 at 18:14

  Betnér gör det som en äkta ståuppare ska göra. Nämligen sparka på etablissemanget och vara en skruvad nagel i ögat på politiker och makthavare. Är så trött på så kallade ståuppare som bara kör buskishistorier med sexanspelningar. Betnér är en arg, ganska träffsäker och rolig ståuppare. Mer sånt.

 3. 2 december, 2008 at 00:52

  En amerikansk förebild till Betnér är säkerligen George Carlin som på ett likaledes träffsäkert sätt visade på det absurda med alltifrån religion (”I used to be a Catholic until I reached the age of REASON!”) och den amerikanska drömmen (”You know why it’s called the American dream? Because you have to be asleep to believe it!”) till mer, låt oss säga, jordnära företeelser såsom muspruttar. Det finns massor av godbitar på Youtube och dylika sidor, antar jag. Personligen håller jag mig till DVD-skivorna. Carlin gick bort för ett par månader sedan och han anses av de flesta inom branschen som en av de bästa genom tiderna.

 4. 2 december, 2008 at 01:19

  Jag väntar bara när ska han ta upp ämnet gällande Bushs senaste uttalandet ”minns mig som en befriare” – där ligger otroligt mycket inspiration för stå upp komiker :o) Magnus är bäst på det.

  Jag gillar hans otrolig färgrika retoriken. Han är ironisk, kaxig, ofta med kryddor av svart humor, kryddad med lite arrogans…men otroligt kul! :o)
  Kille är otroligt laddad med stil och innehåll.

  Jag måste skriva några rader till honom med tips att ta upp Bush-ämnet som befriare! :o)

  Det kommer att bli riktigt kul att höra.

 5. 2 december, 2008 at 16:14

  Hej,

  Magnus Betnér medverkar i ett inslag med samma namn (Betnér) i SVT Debatt. SVT Debatt sänds två gånger i veckan – tisdagar (SVT2, 20:30) och torsdagar (SVT1, 22:00). Magnus medverkar varje tisdag.

  Samtliga program och inslag med Magnus Betnér går att se i SVT Play. De finns även såklart samlade på SVT:s debattsida på nätet, SVT Opinion.

Comments are closed.