Gubbsjuka statschefer ett problem

Det är bra om statschefer tydligt visar sin brist på kompetens, på det sättet så kan folket avsätta dem även om det inte alla gånger går till åtal. Och som alla redan sett av bilden så tänker jag också på vår egen situation. Inte heller vi har en statschef som går fri från klander.

AB: ”– Det är bättre att gilla vackra kvinnor än att vara homosexuell. Så försvarade sig Italiens premiärminister Silvio Berlusconi i november när han än en gång kopplats ihop med en ung kvinna, den vid tillfället 17-år gamla magdansösen ”Ruby”. Kanske är det kvinnorna som blir Berlusconis fall. Han misstänks nu för att ha köpt sex av minderåriga ”Ruby”, men också för att ha missbrukat sin makt genom att begära att polisen skulle släppa flickan, kort efter att hon greps i maj förra året misstänkt för stöld.”

För någon vecka sedan så skrev Vänster-
partiets tidning, Vänsterpress, en artikel som togs illa upp av hovet.

Vänsterpress: ”Att Carl Gustaf är en horbock och festprisse visste vi också sedan tidigare. Pockettidningen R skrev om detta i numret Horor och herrar redan på sjuttiotalet och fick kritik för att de avslöjat monarken, denne däremot klarade sig som alltid. Cornelis Vreeswijk skrev också en låt; ”Kalla mig Hans, sa Hans Majestät på danshaket Alexandra”, sjöng Cornelis. i bokens andra del är inte skildringen av kungen och hans festpolare någon uppbygglig läsning. Han har uppenbarligen inte bättrat sig. Direkt kan jag konstatera att om statschefen varit politiskt tillsatt hade han fått avgå för länge sedan. Han är ju en säkerhetsrisk om man får tro boken. Här finns samröre med – förutom sedvanliga överklasspolare, prostituerade, ”kaffeflickor” och älskarinnor – kriminella svartklubbsägare, skattebrottslingar och framfixare av strippor, eskortflickor, prostituerade, villiga ”förortsflickor” och mycket annat.”

Som jag förstår saken tvingades partiet be hovet om ursäkt, man hade antagligen från hovet mellan raderna antytt att man övervägde att gå vidare med saken till sina jurister. Hur det slutar vet jag inte, men visst skulle det vara bra om inte statschefen hade immunitet mot åtal?

it , , , , , , ab123456 ex12 svd dn1

  4 comments for “Gubbsjuka statschefer ett problem

 1. KalleB
  16 februari, 2011 at 17:45

  Berlusconi,Kalle16,15,14,13 osv,Clinton & al typ Kennedys och vad mera. Persson?

  Vissa blir gubbsjuka vid 16 års ålder,vissa andra när dom samlat på sig pengar eller makt (Förklara skillnaden,den som kan).

  En del försöker dupera utan det ena eller det andra.(Och lyckas,se ”sol och vår”)

  Madamerna är väl klart oskyldiga offer.

  Eller?

  Själv drabbades jag som 14-åring.
  ;)

 2. KalleB
  16 februari, 2011 at 21:31

  Det var fan vad mycket bra bloggar det finns!

  (När man har tid att rota i ämnet)

 3. KalleB
  17 februari, 2011 at 11:48

Comments are closed.