Dagens Bild, från Djurgården – Igen…


Igår så visade jag en bild på ett märkligt hus på Djurgården som heter Villa Lusthusporten. Egentligen så borde jag ägna lite tid åt att knalla runt hela Djurgården i sommar och fotografera vartenda hus!

Det finns ju ingenting som hindrar eftersom jag är pensionär och dessutom road. Kruxet är förstås att jag i så fall skulle behöva fixa en karta och pricka in varenda ett, och gärna med en länk till en bild också. Då gör sig en annan egenskap gällande, jag kallar den ”latmasken”.

Dagens djurgårdshus ligger efter den norra promenadvägen, på Google Earth finns det ett namn på huset men namnet finns inte på sökmotorn så jag vet inte. Möjligen finns det några bildade besökare som har koll, igår var det flera stycken som visste vilket hus jag frågade efter, så det kanske finns någon som vet idag också? Själv har jag inte en aning, huset ser lite illa medfaret ut, men man kan inte klaga på läget.

it Andra om: , , , , , ,


6 svar till “Dagens Bild, från Djurgården – Igen…”

  1. Nä, här går jag dessvärre helt bet.

    Undrar sa flundran om fasaden har varit så där chokladbrun alltid, eller om den har mörknat av 120 års luftföroreningar. Skulle kunna tänka mig att det varit ljusare, ungefär som man ser på gavelspetsen på tredje våningen.