Sanningen om smugglingstunnlarna


Man har sagt att Israel varit ute efter att döda Hamasaktivister och bomba de tunnlar som Hamas använt för smuggling från Egypten. Idag, när bilderna börjar komma ut från Gaza City så kan vi alla se vad landet egentligen velat åstadkomma.

Mitt förakt växer för varje sekund som går nu när sanningen uppenbaras.

DN1234 SvD123 AB12345 VG123 DBL1 it

Andra om: , , , , , , , ,

[tags]Israel, Bomber, Gaza, Lögner, Folkmord, Palestina, Apartheidstaten, Mediekritik, Politik[/tags]


24 svar till “Sanningen om smugglingstunnlarna”

 1. finns inga ord som kan beskriva mitt hat mot Israel nu…det liknar Hiroshima efter amerikanernas atombomb…Herregud…idag…2008?

 2. Det fasansfulla är att Israel kommer att tjäna miljarder på denna förintelse!

  Att bomba sönder palestiniers liv har varit en lönsam affär för israelerna för när det är dags för återuppbyggnaden är israel den enda leverantören!

  Hoppas att det blir ändring på det den här gången och hoppas att Sverige och andra länder tvingar sionisterna att betala för alla biståndsprojekt som de jämnat med marken.

 3. Det är nästan ett axiom att offer blir förövare, särskilt som de inte ser att det också är deras ansvar att lägga av med offerrollen och komma till försoning.
  De här förövarna har emellertid inte så mycket med förintelsen att göra. De är bara ett otäckt gäng av brutala ligister i israelisk uniform, folk från olika platser i världen som stulit landet från urinvånarna, palestinierna.
  Nu demolerar de vad som är kvar av det de inte hunnit förstöra på sextio år.

  Jag tänker ständigt på det stackars folket, de mördade barnen, far-och morföräldrar, de gravida kvinnorna och jag fylls av förtvivlan.

  israelerna vill gärna se sig själva som sofistikerade
  kulturmänniskor.
  Men det gjorde nazisterna också.
  Nu har kulturfernissan rämnat och man ser tydligt den diaboliska mördaren och förintaren i regimen israel, den statsterroriststat som destruktivt förstör HELA livet för sina grannar.

  Shame on them – och alla medlöpare i världen!

 4. Har fått till min blogg en översatt artikel från israeliska tidningen “Maariv” artikel av Nadav Zeevi 16.01.2009 som förklarar på flera sidor om tunnlarna. Den åkte förstås i soporna direkt. Det har varit en massa organiserade utskick som förklarar israelernas oskuld. Tur vi vet bättre. Deras rykte går aldrig att reparera. Kanske borde vi ta bort jiddish som officiell språk? varför kastas inte ambassadören ut? Fega,det är vad vi är.

 5. Gud min herre… =(
  Vårt folk föds i krig och dör i krig…det är en sanning som inte går att beskriva för den vanliga svensson. Hur mycket än de kan ha förståelse så tror jag inte NÅGON kan förstå den verkliga sorgen och hopplösheten….

  Det kan alltså inte gå ett årtionde utan ett blodbad…

 6. Allt detta för att palestinierna vill leva ett anständigt liv. Man blir bedrövad och så otroligt sorgsen. Jag eller vilken som helst av oss kunde ha varit på de ruinerna letande efter överlevande eller avlidna släktingar. Man kan inte tro att människor kan vara så otroligt grymma mot varandra. Hur kan omvärlden stödja en sådan bestialisk regim som den israeliska efter decennier av förtryck och förnedring. Det är klart för mig som fiskspad att skulden inte bara kan läggas på Israelerna utan också på våra egna regimer som har gett bränsle åt allt som sker där nere. För utan vårt stöd hade inget av det här kunnat ske.

 7. Jag visste inte att höga hus och FN-s byggnader, skolor, sjukhus, moskéer, köpcentrum, ambulanser … kallar man för tunnlar! :-(

 8. Elina, det är dom mästare i, att ljuga och lägga skulden på sin offer…
  Men när lögnerna tenderar att bli för tjatiga och inte alls står i paritet med dessa ligisters och krigsbrottslingar gruvliga brott mot mänskligheten, då ligger dom illa till.

  Och det är just början av det vi kan ana vid horisonten.

 9. Btw så är det lite ironi när alla googleannonser reklamerar om att Israel är den enda staten, res till israel, etc. Hehe.

 10. Ja, det är inget annat än en förintelse, där det palestinska folket får uppleva långsam död eller snabb död.
  Det jag absolut inte förstår är hur man kan rättfärdiga sådant?
  Bara idag sade EU att man vägrar göra en återuppbyggnad av Gaza sålänge Hamas styr.
  Vad är det med denna sjuka värld?
  Jag gillar inte Reinfeldt och moderaterna, jaha..kan jag göra något åt saken? nej, dem vann valet..jag förstår inte denna hyckleri som finns. Hamas vann ett demokratisk val och är populära bland palestinierna, JUST för att dem vågar gå emot sionisterna och kämpa emot dem, + att dem gör mycket mer för folket än Fateh.
  Nähä, man ska gå västvärldens väg eller ingen väg alls, det är så det är..annar blir man bombad och slaktad :S

 11. Nä Israel kan inte vinna men det är inte det stora problemet, problemet är att oskyldiga människor dör, och världen tittar åt ett annan håll. Ibland är det svårt att förstå att det är människor som gör detta, Hur kan man se en bild där det sitter en man över 3 lik som är hans barn och försöka rättfärdiga dessa mord. Stoppas inte Israel nu så är det bara Gud som vet hur många andra barn väntar på att bli mördade. Läste någons blogg om att denne såg en Israel apelsin eller vad det var i mataffär och tog upp det men förståndaren, sånna saker är suverena att folk gör, samma sak som Jinge att han skriver updaterar bloggen delar med sig till andra mindre pålästa så att folk vaknar till liv och drar sitt strö till stacken, Prata och fördömma Israel hjälper ingen men att dela med sig av sanningen, upplysa är guld värt…

 12. Vem skall betala? Någon har gjort en beräkning av skadorna – 15 miljarderSEK. Saudiarabien har lovat bistå med 8 miljarder. Resten då? Vem skall göra jobbet? Skulle inte ett ögonblick lita på israeliska byggföretag! Hela Gaza är ju pulveriserat! Den eminente satirtecknaren Lindström hade en teckning för ett par dagar sedan med text ungefär så här ” så återstår väl bara för Israel att röja upp och asfaltera hela skiten”

 13. Er det bare blogger MOT Israel som slipper til her??? Mitt innlegg ble tydeligvis aldri lagt ut. Ble vel for sterkt og for sant til å tåles…

  • Man måste följa kommentarsreglerna. Skriver man at tdet är bra att döda alla Hamasanhängare så kommer inte kommentaren med.

 14. Du trenger ikke være enig i hva som sies/skrives men du bør ”dø” for andres rett/frihet til å si hva man mener.

  Det finns gränser / Jinge

 15. Finns det någon sanning i att Israel har hittat naturgas? är väldigt osäker på stället dom ska ha hittat det på