Kongressledamot från Hawaii kritiserar skarpt Trumps Nordkoreapolitik!


Tulsi Gabbard, kongressledamot för Demokraterna från Hawaii, före detta officer i USA:s armé, och klarspråkig kritiker av bland annat USA:s Syrienpolitik.

Just denna korta video med intervju av CNN behandlar kritiska synpunkter på USA:s Nordkoreapolitik och utgår från panik på Hawaii vid falskt meddelande om anfall från Nordkorea. The Duran
gabbard
Hon förklarar varför Nordkorea tar hotet från USA på allvar och kräver att president Trump förhandlar med Kim Jong-Un om kärnvapennedrustning på Koreahalvön.

Kongressledamoten Gabbard kritiserar sönder USA:s politik mot Nordkorea

Läs även:

Kongressledamoten och förra soldaten Gabbard: Hur USA stödjer ISIS och al-Qaida
USA:s kongressledamot Gabbard: Det syriska folket önskar fred, medan USA stödjer terrorister

i Andra om: , , , , ,


8 svar till “Kongressledamot från Hawaii kritiserar skarpt Trumps Nordkoreapolitik!”

 1. Det är inte Trump som varit USA:s största problem gällande Nordkorea frågan, av allt att dömma var det Gabbards partikamrater dom försåg landet i fråga med robottekniken under förra mandatperioden.
  De ukrainska motorerna har knappast levererats till Nordkorea direkt från fabrik dom har säkert kommit dit i andra led.
  Space X är en av få köpare av dessa motorer och Elon Musk är djupt insyltat i den amerikanska oligarkin.
  Visst kan Trump välja sina ord bättre ibland men av de rykten som kommer ifrån USA så håller karln där på att rensa upp en del i träsket där.

 2. Varför har Deep State gått i krig mot Donald Trump?
  Vissa säger att Trump är inget annat än en globalistisk marionett. Men är det hela historien?
  Är Trump värre än hans supportrar önskar att han ska vara, och bättre än hans fiender hävdar att han är?
  Trump är oförutsägbar. Ingen är säker på vad han kanske kommer att göra härnäst. Han motsvarar inte Deep States version av hur en president ska vara.
  Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama.. de var bra pojkar (globalister).
  Underrättelsetjänsten och det militära industrikomplexet visste då att ”situationen” var helt under kontroll. Trump är en märklig inkräktare. Den ”galna”.
  Om hans likgiltighet till Deep States dagordning bara är ett formidabelt skådespelande jobb, varför är han då utsatt för förnedrande attacker varje dag, även från sitt eget parti?
  När allt kommer omkring har han utsatts för Goldman Sachs stora ilska.. de kan ju inte lita på att hålla honom under kontroll? Vad är problemet?
  Ett stort problem är att han fortsätter att attackera vanliga medier och kallar dem Fake News och han tar varje tillfälle att anklaga dem för att ljuga. Ingen president i modern historia har vågat något liknande. Förstå att underrättelsetjänsten, en viktig del av Deep State, använder stora medier för att kontinuerligt forma den offentliga uppfattningen. ”Gunslingern” Trump stöter på det här i en tid då allmänhetens förtroende för de vanligaste nyheterna eroderar.

  • Jag blev uppringd av min lokaltidning senast i kväll men dom fick givetvis nobben på sitt ”generösa” erbjudande. Jag tror tidningar och media som vi sett dem sedan lång tid tillbaka har sin tid bakom sig. Den tiden då arbetaren köpte Aftonbladet på vägen hem från jobbet är för all framtid borta. Än så länge är tidningarnas dödskamp utdragen med hjälp av bidragssamhället men när skattebetalarna tröttnat på att inte få vad de önskar för pengarna så kommer de ofelbart att försvinna.

   I det samhälle vi lever i är det faktiskt behovet som bestämmer tillgången av varor produkter och inte några få utvalda som tycker sig veta bättre.

   • Behovet? Låter bra. Varför har vi då någon fattigdom? ”Aldrig förr har världen sett en större ökning av dollarmiljardärer som förra året med en ny miljardär varannan dag. De blir dessutom allt rikare. Oxfams rapport visar att de 762 miljarder dollar som världens miljardärers förmögenheter ökade med mellan mars 2016 och mars 2017 (då Forbes miljardärslista publiceras) hade kunnat utrota den extrema fattigdomen sju gånger om.” Miljarderna som främst andra arbetat ihop till miljardärerna. DN Debatt. ”De rikaste fick 82 procent av förmögenhetsökningen 2017” i World Economic Forum – de rikas planering för en fortsatt orättvis värld

    • ”världens miljardärers förmögenheter”

     Förmögenheter i vadå? Joakim von Anka som badar i simbassäng full av sedlar och kontanter?

     Nej, jag tror faktiskt inte det är hela sanningen. Visst kan förmögna ha stor privat förmögenhet att spendera hur de vill men jag föreställer mig det är en mindre del av den totala förmögenheten. Den stora delen av förmögenheten borde utgöra investerat kapital i företag och näringsliv som ger människor arbete och utkomst och på det viset håller samhället igång och upprätthåller välfärden. Vi kan ju se på våra egna bruksorter där de privata investeringarna försvunnit och samhället i princip håller på att dö ut. De senaste försöken i investeringar har varit migrationsindustrin och flyktingmottagande men hur pass bra har resultatet blivit av det?

     • Stämmer delvis, men varför kan de inte använda 1/7 av sin senaste årliga ökning av tillgångarna till att inom några år på lämpligt sätt upphäva fattigdom. Visar ihåligheten i talet om produktion efter behov i dagens värld.

  • Spekulation eller hur? Höger-President Temer och en stor del av parlamentet är kända för korruption, knappast Lula.