Bushs JIHAD mot Islam

För första gången i USA:s historia så har landet letts av en man som varit sinnessjuk redan från första dagen i ämbetet, ja troligen sedan lång tid innan.

Beslutet om ockupationen och oljan

Redan tio dagar efter att George W Bush tillträdde presidentämbetet gav han CIA och Pentagon order att börja planera för att ockupera Irak och avsätta Saddam Hussein. Generalerna i Pentagon var tveksamma men Bush framhärdade och gav dem uttryckliga order. I samband med detta gav han order till sina rådgivare att de skulle utreda hur man skulle agera med Iraks olja och landets oljereserver. Detta skedde under de första veckorna i Vita Huset, således långt före 11/9.

Förvarningarna som negligerades

Redan ett antal månader innan attacken mot World Trade Center så kom tydliga signaler från underrättelsetjänster både inom USA och annorstädes att en massiv terroristattack planerades. Denna information föredrogs för Bush i de dagliga genomgångar han har med underrättelseansvariga. Bland annat hade en FBI-agent bett att få framfört att ett antal Saudiska medborgare hade rest in i USA under förespegling att de skulle utbilda sig till piloter, något som också skedde, i alla fall delvis. Dessa propåer negligerades från Bushs sida.

Ett nytt Vietnam

Bushs militära rådgivare framhöll gång efter annan att ett anfall mot Irak riskerade att försätta USA i samma situation som landet befann sig i under Vietnamkriget, något som Bush bestämt avvisade. Hans inställning var att folket skulle hälsa de amerikanska soldaterna med blommor, flaggor och jubel då de drog in i Bagdad. Dessa resonemang förde George W Bush redan före terroristattacken 9/11.

Gud leder mig på rätt väg

I samband med ett besök hos den saudiska kungafamiljen fick han en fråga om han diskuterade och tog råd av sin far, Bush den äldre, när det gällde Irak svarade Bush: ”- Jag tar bara råd av en man, mannen som leder mig, Gud fader.” Idag kan vi se att många kristna amerikanska missionärer arbetar hårt på att starta upp och utvidga de kristna församlingar som finns i Irak, landets befolkning ska befrias från den muslimska irrläran.

Ett korståg mot terrorismen

När väl attacken mot WTC var ett faktum så var Bushs främsta fråga till sin omgivning hur Usama bin Laden och Saddam Hussein samarbetade. Rådgivarna, CIA och UD berättade att dessa herrar var varandras fiender, men Bush vägrade att lyssna på sådant tal. Saddam Hussein hade massförstörelsevapen och hade för avsikt att spränga en atombomb i USA, hävdade Bush. ”Nuclear-jihadister” kallade han Saddam Hussein och hans omgivning för.

Ockupationen av Irak och oljestölden

Trots att Förenta Nationerna motsatte sig en unilateral insats mot Irak så hade Bush redan beslutet om invasion klart långt innan han blev president. I samband med att motståndet mot krig formerades i FN beslöt Bush att oljan och andra naturtillgångar skulle fördelas inom ”de villigas koalition”. Detta skulle ske genom att tillsätta en marionettregering som den i Afghanistan, en ny irakisk regering skulle få ”besluta” att det var vettigt att göra på det sättet.

Lobbyisternas roll i kriget

Redan före 9/11 så beslöt Bush att man måste få världens ledare positivt inställda till att störta

Saddam Hussein från makten. Det skedde med hjälp av tankesmedjor (politiska reklambyråer) som bland sina anställda hade ett antal lobbyister. Den vi känner bäst till är vår nuvarande utrikesminister, Carl Bildt.

De svenska liberalerna

Andra som agerat nyttiga idioter är främst Per Ahlmark och hans senare medlöpare. Idag har Ahlmark diskvalificerat sig själv som krigsförespråkare, men hans ”liberala” efterföljare agerar efter bästa förmåga för att fortsätta att demonisera islam och tar till hjälp en massa mer eller mindre fantasifulla berättelser om olika ”terrorister”. Var dessa får information ifrån är inte känt men antagligen så bidrar svenska underrättelsetjänster, liksom utländska som CIA, Mossad och Memri. Dessvärre blir inte uppgifterna mer sanna för det. Men de bidrar till att vi återigen ska få in ett främlingsfientligt parti i vår riksdag, ett parti som kommer att arbeta för en högerregering efter valet 2010.

Folkmordet på muslimer, nu femårsjubileum

Uppskattningsvis har drygt en miljon oskyldiga irakier dött till följd av det krig som Bush startat. Över tre miljoner irakier befinner sig på flykt undan kriget. Förut så fanns knappast någon al-Qaida i Irak, idag är Irak den främsta rekryteringsbasen när det gäller att skola framtidens terrorister.

Vilka behöver vår solidaritet?

Här i Sverige behöver vi fundera på just detta. Är det krigshetsande liberaler, eller är det våra muslimska flyktingar? Internationellt behöver vi fundera på om vi ska stödja de muslimer som utsätts för folkmord och etnisk rensning, eller om vi ska stödja krigshetsarna och säga ja och amen till en internationalisering av vår egen försvarsmakt. Är det verkligen JAS 39 Gripen och fler beväpnade soldater vi behöver exportera, eller är det vår solidaritet?

DN SvD12 AB Svensson Hampus Motbilder Rawia Morra Lasse 2

Andra om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

[tags]Kriget mot Islam, Islam, Muslimer, Irak, Israel, Mossad, Memri, USA, FN, Gud, Bush, Per Gudmundson, Per Ahlmark, Liberaler, Kriget mot Terrorismen, al-Qaida, Imperialism, Kolonialism, Solidaritet, Israel, Etnisk Rensning, Folkmord, Mellanöstern, Politik, Jihad mot Islam[/tags]

  53 comments for “Bushs JIHAD mot Islam

 1. Tommy T
  19 mars, 2008 at 01:11

  IDA: Nar Hitler holl tal sa var det ett medvetet skadespeleri.

 2. Tommy T
  19 mars, 2008 at 01:15

  IDA, daremot sa tycks hitler ha drabbats av Parkinssons mot krigslutet. Att mannen skulle ha varit psykiskt sjuk finner jag lite svart att svalja. Det han genomforde var extremt cyniskt och hansynslost, men valdigt valkalkylerat och smart. Det vittnar om att han hade en valdigt god verklighetsuppfattning, vilket ar vad man saknar nar man ar psykiskt sjuk. Sen kanske han var en psykopat, men det raknas inte riktigt som en psykisk sjukdom eftersom det inte gar att bota. Fast visst kan han haft nagon sorts storning i form av att han tycks ha saknat medkansla for andra.

 3. 19 mars, 2008 at 13:45

  Tommy T
  #52 och 53

  I mina tidigare kommentarer har jag sagt att t.ex. att det finns ca 50 olika typer av schizofreni. Som tidigare sagt, är jag totalt inkompentent att ge någon diagnös och du påpekade mycket viktigt sak: Att vara psykopat och psykisk sjuk är två olika saker. Och allt handlar om medvetet. En psykopat är välmedveten om sina handlingar – sant.
  Under en utredning visades det att mannen som var seriemördare var en geni, med hög siffra på sina IQ. Men det ger ofta emotionell obalans, så att människa kan lätt förvandlas till riktig psykopat.
  Det som jag har hört är faktum att om man är psykisk sjuk betyder inte att man är i varje fall omedveten sina handlingar. Det finns en del psykiska sjukdomar som kan reagera ”positivt” på en människa.
  T.ex. min farfar har haft någon sjukdom som gav honom otroligt bra minne. Han levde 104 år, men han var aldrig dement som inte vet vart han är eller som inte minns en del händelser. När han t.ex. talade om krig på Balkan, då kunde han beskriva även små, oviktiga detaljer: människornas kläder, det som dom åt denna dag, namn på dom som dog och namn på dom som överlevde, datum när dom gick från ett berg till den andra, etc. Och det handlade om händelserna 40-60 år gamla. Men det samma var i hans vardag.
  Läkare konstaterade att det handlar om en sjukdom (som jag inte minns vad den kallas), men handlar om överdrivit bra minne.
  Om min farfar var massmördare, borde man släppa honom då på fri fott och säga: Han är sjuk..! ..(?) :o)
  Jag tror att Bush har någon litet osynlig störning, psykopatiska drag, vansinne eller kraftig emotionell skada. Annars skulle man aldrig vara så stolt över detta att hans krig har mördat hundratusentals civila..!
  Det är sinnessjukt! Psykopat eller psykiskt sjuk – ja, någonstans i denna riktning. Ingen normal människa skulle sitta inför TV, tala om Gud, demokratin eller liknande medan blodet av hundratusentals civila rinner från hans händer..!

Comments are closed.