Några sanningar om några lögner om Syrien


I denna korta Youtube framträder en journalist som ställer vanliga, aktuella frågor om Syrien. De besvaras av
den mycket kunniga journalisten Eva Bartlett ger en bra översikt över kriget i Syrien. Jag har tidigare publicerat ett längre gästblogginlägg av henne.
”Deconstructing the NATO Narrative on Syria”.http://jinge.se/mediekritik/logner-om-syrien.htm. Eva Bartlett har i åratal skrivit från Palestina och har bland annat bott 3 år i Gaza där hon bland annat arbeta med frågor om ”human rights” tillsammans med palestinska lantbrukare och fiskare. Hennes artiklar har publicerats på många håll, bland annat i Al Akbar, Russia Today, Dissident Voice, Counter Punch, Inter Press Services, Global Research, and i sin blogg In Gaza (https://ingaza.wordpress.com/).

eva-bartlett
Syrian Army

https://youtu.be/rUhe87r5bEE

Här ett tidigare betydligt mer utförlig Youtube-framträdande av Eva Bartlett som avslöjar lögner och ger sanningar om Syrien: Lögner och sanningar om Syrien

https://youtu.be/bUyJV6YaSWY

i Andra om: , ,, , Syrien, , , , , , ,


4 svar till “Några sanningar om några lögner om Syrien”

  1. Bra video, verkligen en annan bild än den krigspropaganda som nu råder överallt i media.
    Att Syrien inte får styras av Assad är tydligen medias åsikt. Undra om media också är emot att syrien försöker ta tillbaka Palmyra eller kommer media köra samma propaganda attacker?

    • Nej han är sekulär, populär och har initierat steg mot demokrati. Passar inte Västs ledare som giller kvinnoförtryckande terrorister.

  2. Läser man om honom på Amnestys hemsida får man en beskrivning av det han gör mot sitt eget folk, fruktansvärd tortyr, våldtäkt och mord. Att denna person har fått styra Syrien är väldigt beklagligt.