Skottstorm (?) enligt AB


Igår surrade konkurrenten Expressen om en ”Atmosfärisk Bomb” och nu har Aftonbladet reducerat ”bomben” till ett ”skott”, men uppenbarligen från en kulspruta eftersom det ska bli en ”skottstorm”.

Själv trodde jag att en Atmosfärisk bomb skulle bli utomordentligt svårslaget som rubrik betraktat, och jag har förståelse för Aftonbladets förtvivlan när de såg deras rubrik. Men givetvis är obegriplighet ett snilledrag, dessutom går det i skrivande stund inte att komma fram till artikeln ifråga. Nyfikenheten bland läsarna växer väl lavinartat antar jag.

Och vad termen skottstorm kan syfta på blir ju inte besvarat förrän någon ser till att tidningen åtgärdar detta problem.

Bortsett från det så lade jag märke till att det ska bli sydliga vindar här på ostkusten, det betyder att både vindsurfare och vanliga surfare kommer att bege sig till Stenstrand på Torö i morgon. Det lär vara uthärdligt att bada i våtdräkt, även om jag själv gärna avstår. Men det lär väl bli mycket pangande i morgon, en storm av skott och dessutom en atmosfärisk bomb… (ompostning pga fil-fel…)

it Andra om: , , , , svt gp12 sr12 ab ex1 dn svd