Obama bör lämna Vita HusetFörhoppningsvis så är det början till slutet för den store pratmakaren Barack Obama som vi just nu bevittnar. Själv undrar jag om inte USA skulle må bättre av en republikan som president, då vet man i alla fall vad man har att förhålla sig till. Idag möts man bara av en stor svärm – pratbubblor.

AB: ”Vladimir Putin sågar den amerikanska ekonomipolitiken jäms med fotknölarna och kritiserar hårt att landet drar på sig stora skulder och därigenom hotar en global stabilitet.

– Landet lever i skuld. De lever inte på egna medel utan lägger över ansvaret på andra länder och agerar då som en parasit, säger han enligt AFP.

Den ryske premiärministern insinuerade också att USA med vilje försöker få landet att hamna i kris då dollarn skulle försvagas och det skulle skapa ”bättre möjligheter att exportera varor”.

– Men de hade nog med sunt förnuft och ansvar för att undvika att fullgöra sina betalningar, tillägger han.”

Istället för att avsluta de krig man just nu är engagerad i så väljer man att öka skuldtaket, det betyder i praktiken att resten av världen är med och finansierar USA:s krig i Afghanistan, Irak och Libyen förutom alla de små hemliga krig som landet är involverat i. Det är möjligt att man kan hävda att det inte är Obama som bestämmer i USA, det är också möjligt att man skulle kunna namnge både lobbyorganisationer och olika banker, men för att USA ska få tillbaka åtminstone något av sitt forna anseende så måste man få in folk i Vita Huset som inte ljuger och bedrar varje gång de öppnar munnen. Det bästa för USA vore nog att Obama lämnade byggnaden.


it Andra om: , , , , , , ab1234 ex123 dn123 ekot1 svd123 svt

  16 comments for “Obama bör lämna Vita Huset

Comments are closed.