Notis: Vittnen från Douma berättar i Haag: Ingen attack med kemiska vapen.


Jag nämnde 25/4 i en bloggartikel att Ryssland skulle ordna ett möte i Haag där vittnen från Douma. Här en länk till en rapport om detta med två videofilmer. Bloggartikeln 25/4: OPCW: Inga bevis för kemiska vapen i Ghouta, Syrien?
Syrien Hassan DiabHassan Diab, Sputniknews
Läs även Syriska barn avslöjar sanningen bakom “påstådda kemattacken”

Denna gång lyckas jag inte ladda ned filmerna, hinner ej översätta. Väljer ändå att publicera länken som knappast sprids av våra etablerade MSM.

RT: No attack, no victims, no chem weapons: Douma witnesses speak at OPCW briefing at The Hague (VIDEO)

Videon på RT

Frankrike och Storbritannien avvisar den ryska presskonferensen. Den brittiske representanten till OPCW visar sin sannningslidelse då det gäller att ta del av alla slags uppgifter ”The U.K. representative to the OPCW, Peter Wilson, said Britain and its allies would not attend the briefing, saying in a statement that ”the OPCW is not a theater.”

Frankrike och Storbritannien avvisar den ryska presskonferensen

Kriget i Syrien: Ett hundratal artiklar
i Andra om: , , , , , , , , , ,, , ,

,

3 svar till “Notis: Vittnen från Douma berättar i Haag: Ingen attack med kemiska vapen.”

 1. Västjournalisterna på plats i Haag ramlade ner i verkligheten och visste inte hur de skulle hantera situationen. Flera av dem föredrog att tro att vittnena av någon hade tvingats att säga det de sade. Trots att kameror redan tidigare varit på plats i Douma i Syrien där dessa samma personer hade sagt samma saker. Men journalisterna hade förstås inte sett det tidigare nyhetsmaterialet eftersom det inte visats på MS-medier.
  Att ett barn fanns med bland vittnena väckte låtsad medkänsla. Barnens plats är i hemmets värme. Men när de Vita hjälmarna utnyttjar barnen för sina syften är det helt i sin ordning. Och dessutom hade pojken sin familj med sig i Haag.
  Det mest skrämmande här är att västmedier hjärntvättat både publik och sig själva till den grad att de inte längre kan skilja mellan fakta och fiktion och är beredda att starta ett storkrig på basen av påhittade historier. Jag hoppas att jag har fel men befarar att en ny generationsproblematik växer fram. De yngre generationerna har allt tunnare kontakt med sin egen praktiska omgivning. Det mesta serveras färdigt och resten är underhållning. Den äldre generationen ålades att lösa praktiska problem själva i en långt högre utsträckning. Det utvecklar en bättre radar att upptäcka bluff och båg.


 2. ”Väljer ändå att publicera länken som knappast sprids av våra etablerade MSM.”

  Det har du tyvärr rätt i…
  … ingenting igår, ingenting idag … helt marionetta MSM.
  DNs ”Bra journalistik är viktigare än någonsin.” låter speciellt cyniskt …
  Vilken skam!