Vem av dem är lokföraren?


Aftonbladet visar en bild som är tagen av Khalid Tanveer från Accociated Press. Bilden föreställer muslimer (nu igen?) som här är på väg hem från en årlig religiös fest.


Gå till Aftonbladets hemsida
och se den i bättre upplösning. Man kan utan vidare konstatera att antalet tillgängliga biljetter inte räcker, men man kan också ställa sig frågan var någonstans lokföraren gömmer sig. För inifrån loket så har han ingen möjlighet att se rälsen. Hugaligen…

AB:s bild Witchbitch Jens H M Berglund Fotolasse it

Andra om: , , , , , ,

[tags]Bild, Pakistan, Tåg, Passagerare, Lokförare, Hemväg, Politik[/tags]


9 svar till “Vem av dem är lokföraren?”

 1. Men vad är det som säger att vi ser här tågets framsida…Jag själv kommer ifrån Pakistan och kan nästan slå vad att bilden är tagen på en avgående tåg…..

 2. Kan man verkligen avgöra åt vilket håll det där tåget tänker fara?

  Egentligen blir jag full i fniss när jag ser bilden, men rimligen finns det en baksida som innebär att folk tappar taget och skadar sig illa. jag har sett liknande bilder förut, men det är med skräckblandad förtjusning jag ser dem.

 3. Vi får hoppas det är en kort resa de ska på :-)
  Man undrar lite hur fort tåget åker med så många människor på, kan tycka att folk borde skaka av om det går över cykelfart…

 4. Tro inte på allt ni ser, det där ser photoshoppat ut. Inte ens en svensk julgran är så pyntat.

 5. Jag tror att det är den här bilden som Bernard Lewis har sett när han började att skita i brallorna och kom med definitionen om att ”muslimer ska ta över världen”!

  Annars, håller med Mansour! Bilden är ovärklig.