Undrar om Dulee trivdes i Israel?

Dulee spelade tidigare i AIK men det var bitvis en rätt stormig tid. Han dömdes för rattfylleri men nu har Hovrätten friat honom, han är således oskyldig.


AB:
”Dulee Johnson återvänder till AIK. Den omstridde mittfältaren presenterades på en presskonferens i dag och har skrivit på ett 2,5-årskontrakt. – AIK känns som hemma, säger Johnson. Uppgifterna om att Johnson skulle komma tillbaka till allsvenskan och AIK släpptes av israelisk media i fredags. Under lördagen kom motstridiga uppgifter om ryktet stämde eller inte, men tidigt på söndagen kallade AIK till en presskonferens. Och vid 16.00 i eftermiddags presenterades så Dulee Johnson som AIK:s nyförvärv. – Det känns bra. AIK känns som hemma. Det är Sveriges bästa klubb, säger Johnson.”

Att AIK är Sveriges bästa klubb råder det inga som helst tvivel om. Visserligen ligger man bara fyra i Allsvenskan för närvarande, men Hammarby är på 13:e plats och Djurgården 15:e. Dulee kommer att bli en förstärkning, förmodligen den som på några omgångar för upp laget till ledningen i tabellen. Det skulle man säkert klara utan förstärkning, men laget blir definitivt vassare med detta nygamla tillskott.

Möjligen bör laget förse honom med en privat överrock för undvikande av alltför dramatiska fritidsaktiviteter. Själv undrar jag en del hur han trivdes i Israel. Landet har ju inte gjort sig känt som

ett ställe där etniciteten saknar betydelse. Oavsett hur det nu är med den saken så är det en riktigt god sportnyhet.

i Andra om: , , , , , , ab123 n24 ex12 svd12 dn

t

[tags]Dulee Johnson, AIK, Fotboll, Allsvenskan, Råsunda, Israel, Politik[/tags]

  11 comments for “Undrar om Dulee trivdes i Israel?

 1. Christer W
  14 juni, 2009 at 20:12

  Jinge ”Att AIK är Sveriges bästa klubb råder det inga som helst tvivel om. Visserligen ligger man bara fyra i Allsvenskan för närvarande, men Hammarby är på 13:e plats och Djurgården 15:e.”

  Såå, fjollträsk är sverige!! Det går verkligen utför, är det dags för senildepardementet, Jinge.

 2. 14 juni, 2009 at 21:38

  Jag har i mitt senaste inlägg om israelisk fotboll lagt upp en video som visar Derek Boateng, även han från AIK, där han utsätts för hån och apljud från sina egna fans. Men så spelar han för Beitar Jerusalem också…

 3. 14 juni, 2009 at 22:06

  Boateng spelade för världens kanske mest rasistiska klubb, Beitar. Han är inte längre kvar. Han lirar nu mer i Köln. Dessvärre är rasismen bland fotbollssuportrarna utbredd över hela världen. Svarta fotbollsspelare är speciellt utsatta.

  Det är oklart om hur Dulee trivdes. Dulee är ju en strulputte av rang ska också sägas.

  För övrigt är det helt rätt Jinge. Som AIK:are ska man vara kaxig. (En nyligen gjorde undersökning visade att AIK var Sveriges klart mest avskydda klubb.)

  • 14 juni, 2009 at 22:08

   Avundsjuka bara..

 4. John Gustafsson
  14 juni, 2009 at 22:30

  Jinge!

  Att AIK är Sveriges bästa klubb råder det massor av tvivel om – i varje fall om det är fråga om fotboll. Men bry dig inte om det utan passa på och gläd dig åt att det har gått så hyfsat för AIK som det gjort. Det är inte alls säkert att det fortsätter. Var Hammarby och Djurgården ligger är helt ointressant.

 5. Anna
  14 juni, 2009 at 23:08

  Kanske någon skall ta och kolla upp AIKs samarbete med Israel. De hade bokat sitt träningsläger i Israel under Gazakriget, men ställde in. I Aftonbladet (ja, det är enda källan så det är ju inte 100%) så sade AIKs sportchef då att de inte kunde skicka sina spelare dit under brinnande krig ”även om vi inte skall vara i Gaza, utan i en annan del av landet”..!??

  Heja Bajen :-)

  • 15 juni, 2009 at 03:39

   Anna: Kanske någon skall ta och kolla upp AIKs samarbete med Israel.

   Jag tänkte på dig när jag skrev om gnaget, förstår inte varför… :-)

 6. Simon
  14 juni, 2009 at 23:25

  Sveriges bästa lag
  Hammarby
  Assyriska
  Syrianska

 7. 15 juni, 2009 at 07:14

  Stockholm ÄR Sverige. Punkt.

 8. 15 juni, 2009 at 13:01

  VÄRLDENS bästa lag!

  Djurgården
  Real Betis
  Livorno
  AEK Aten
  Hapoel Tel Aviv
  Marseille

 9. Sammy
  16 juni, 2009 at 02:22

  Israel är nog ett av världens allra mest rasistiska länder. Det kan inte vara lätt att vara färgad där. Tom afrikanska judar förföljs.

Comments are closed.