SD:s suparorgier stör


Idag berättar tidningarna om de störningar som tillkommit i Riksdagens lägenheter för ledamöterna från landsorten, belägna i ett par fastigheter i Gamla Stan. Man berättar också att sverigedemokraterna är portade från en krog i stadsdelen, och av de andra riksdagsledamöter som klagat är det vissa som inte ens törs gå ut med sitt namn av rädsla för repressalier.

AB: ”De flesta av Sverigedemokraternas tjugo riksdagsledamöter har tillgång till skattebetalda övernat-
tningslägenheter i Stockholms innerstad. Men SD-politikernas intåg väcker upprörda känslor. Aftonbladet har talat med ett stort antal riksdagsledamöter från andra partier. De berättar om sena fester, spring i marmor-
trappor och grupper av unga män som röker och dricker öl utanför porten. Värst ska festandet vara i ett hus i Gamla stan. – Det är ett jävla liv, rent ut sagt. Så har det aldrig varit förut. Många gånger ska vi upp tidigt nästa dag och jobba, säger riksdagsledamoten Lena Olsson (V). En annan kvinnlig riksdagsledamot har skaffat hörselskydd för att kunna sova. – Här bor många ensamma kvinnor. När jag kommer hem möts jag av spillda ölflaskor och berusade män från Sverigedemokraterna i trapphuset. Hon vill inte gå ut med sitt namn.”

En av de nyvalda riksdagsmännen har redan hunnit gripas av polisen för ett våldsamt bråk i en lägen-
het, senare lades han in på ett behandlingshem eftersom han upplevde att han hade problem med både alkohol och droger. Många av Sverigedemokraterna är utpekade men eftersom det inte är ett brott att vara obegåvad eller försöka supa skallen av sig så maskerar jag bilden på den mannen man talar mest om i sammanhanget.

it , , , , , , ab ex


8 svar till “SD:s suparorgier stör”

  1. Förmodligen så finns även i Riksdagen en del figurer som inte bör gå lösa bland folk.
    Verkar troligt att SD har en kraftig överrepresentation av sådana.
    Handlar det om fyllebråk, rasistiska dåruttalanden, våld mot iournalister, nazianknytningar m m är det oftast just ett partis representanter som är inblandade.

  2. Men är det verkligen SDs ledamöäter som festar? Det framgår inte riktigt. Är detta bara rykten eller?

  3. Haha, sverigedemokraten i fråga blev ju väääldigt avidentifierad på din bild, det är absolut omöjligt att känna igen honom !!