SD visar framfötterna

Numera har vi inte bara kungahuset att skämmas för, det var nästan så jag hade glömt bort det, det finns också något annat som också börjar bli känt i vår omvärld.

A-C Marteus, Expressens Opinionsblogg: ”SD:s ungdomsförbunds parti-
sekreterare, William Hahne, som har spridit svensk kultur på Island i dagarna, figurerade i Expressen under valrörelsen. Han talade framför SD:s valstuga vid Sergels Torg i Stockholm, och sade:

– Vi har blivit svartmålade av medierna. Vi framställs som obildade skinnskallar som skriker slagord.

Sorry, William. Vi gjorde fel. Ni borde naturligtvis svartmålas som obildade skinnskallar som kastar ölglas på bartenders när ni är på politiska toppmöten; obildade skinnskallar som dessutom tydligen skriker ”jävla utlänning” till invånare i ett främmande land, där ni själva per definition är de som är utlänningar.”

När Sverigedemokrater börjar springa runt på isländska krogar i fyllan och villan så får alla svenskar skämmas. Tyvärr så tror jag att vi riskerar att få oss till livs åtskilliga historier av denna kaliber fram till valet 2014, men knappast längre än så. Man kan givetvis tycka att det är illa nog, men jag tror knappast att partiet ifråga kan rensa bort dem som rimligtvis redan borde ha rensats bort. Enligt Dagens Nyheter är William Hahne anställd av partiet.

it , , , , , , ex12 ab dn gp svt

  11 comments for “SD visar framfötterna

Comments are closed.