SD visar framfötterna

Numera har vi inte bara kungahuset att skämmas för, det var nästan så jag hade glömt bort det, det finns också något annat som också börjar bli känt i vår omvärld.

A-C Marteus, Expressens Opinionsblogg: ”SD:s ungdomsförbunds parti-
sekreterare, William Hahne, som har spridit svensk kultur på Island i dagarna, figurerade i Expressen under valrörelsen. Han talade framför SD:s valstuga vid Sergels Torg i Stockholm, och sade:

– Vi har blivit svartmålade av medierna. Vi framställs som obildade skinnskallar som skriker slagord.

Sorry, William. Vi gjorde fel. Ni borde naturligtvis svartmålas som obildade skinnskallar som kastar ölglas på bartenders när ni är på politiska toppmöten; obildade skinnskallar som dessutom tydligen skriker ”jävla utlänning” till invånare i ett främmande land, där ni själva per definition är de som är utlänningar.”

När Sverigedemokrater börjar springa runt på isländska krogar i fyllan och villan så får alla svenskar skämmas. Tyvärr så tror jag att vi riskerar att få oss till livs åtskilliga historier av denna kaliber fram till valet 2014, men knappast längre än så. Man kan givetvis tycka att det är illa nog, men jag tror knappast att partiet ifråga kan rensa bort dem som rimligtvis redan borde ha rensats bort. Enligt Dagens Nyheter är William Hahne anställd av partiet.

it , , , , , , ex12 ab dn gp svt

  11 comments for “SD visar framfötterna

 1. H2
  5 november, 2010 at 18:53

  Den ”svenska kulturen” som SD representerar är då sannerligen ingenting att vara stolt över

 2. Mackan
  5 november, 2010 at 19:14

  Knugen, SD och vaddå? Vikka sopor!

 3. Gertrud
  5 november, 2010 at 20:41

  Jag är sverigedemokrat, och jag håller med dig… Det här är bara pinsamt, så pinsamt. Vad tänker partiledningen med?

  • H2
   5 november, 2010 at 22:28

   Gertrud, din fråga är berättigad. Men varför begränsa den till bara partiledningen?

  • 5 november, 2010 at 23:05

   Jadu det är det många som funderar på också. Närmare bestämt 94.2%.

  • Marcus R
   6 november, 2010 at 00:12

   Vad tänker partiledningen med?

   Vad tänker du med?

  • Petter Ericson
   6 november, 2010 at 08:56

   En ren gissning är att de aktiva i partiet inte är de som har så mycket bakom pannbenet.

   Till er andra: Jag är imponerad av er debatteknik. Lycka till i ert uppsåt att alienera sverigedemokrater/sympatisörer så gott det går. Det blir ett så mycket mer nyanserat samtal då. Tänk efter en smula själva, är mitt tips.

 4. Christer
  6 november, 2010 at 12:39

  Tänk att fascister alltid ska så svårt att fatta? Inte heller läser man reglerna för kommentarer, inte undra på att man gör bort sig när man går på krogen / Jinge

  Jaså det var Karin… :-)

 5. stigman
  6 november, 2010 at 18:34

  åter till en amerikansk valrörelse av mark twain. vad var det som hände egentligen…och blåstes upp

 6. Daniel
  7 november, 2010 at 17:48

  Sverigedemokraterna sprider egentligen bara samma kultur som vi svenskar är kända för i alperna, kanarieöarna och på thailand. om enda som klår oss är engelsmännen, men det kan vara svårt att se skillnad på oss.

  Men svenskarna är kända för sin fylla.

 7. 8 november, 2010 at 02:47

  Nu har man nog haft anledning att skämmas för sin härkomst lite här och var i Europa och långt innan det fanns något SD.
  Dels hade vi svenska ungdomar som skämde ut Sverige rejält på skidsportorterna i Alperna förr, och jag minns en tågresa från London för många år sedan, där det satt ett gäng unga svenskar och pimplade öl (och kastade ölflaskor omkring sig) samtidigt som de gjorde sig lustiga över alla engelsmän som dristade sig in i vagnen. Deras språk var vidrigt och de trodde förstås att ingen förstod vad de sade. Engelsmännen i vagnen tittat grinigt på de hemska utlänningarna och förstod förvisso att de var oförskämda.
  Till slut kunde jag inte hålla mig, utan reste mig upp och förklarade, på klingande svenska förstås, för gänget att jag ansåg att de var det vidrigaste avskrap som Sverige någonsin hade producerat, samt att de borde skämmas över hur de betedde sig.
  De blev moltysta – Va, en som förstod vad de sade.
  Engelsmännen i vagnen log stort mot mig. De visste vad jag sade, innebörden i stort, även om de inte kunde svenska, och tyckte klart det var toppen att någon gav de där sviniga ungdjävlarna svar på tal :-).

Comments are closed.