Röstfusk av Sverigedemokrater på Jinge.se


Igår startade jag en liten lokal poll här på bloggen, en omröstning som visade att vänsterparti-
sympatisörerna var i majoritet, något som inte förvånade mig det minsta. Jag vet att många av bloggens läsare sympatiserar med vänstern, det som förvånade mig storligen var att sverigedemokraterna fick så pass många röster som de faktiskt fick.


Idag vet jag orsaken.
Det finns en BBS som har en publik bestående av rasister i alla dess former, fascister och sverigedemokrater som anstränger sig för att förtala invandrare och flyktingar, och nu hade de i flera inlägg rekommenderat sina medlemmar att gå till min blogg och rösta på – Sverigedemokraterna.

Givetvis raderade jag dessa röster idag när jag upptäckte detta.

En undersökning på en blogg har sällan speciellt stort värde, jag ser det mest som en möjlig finger-
visning och en sak med ett visst underhållnings-
värde. Men utsätts den för manipulation så blir den ännu mer irrelevant än den var från början, därför raderade jag (sd) i omröstningen.

Tänk på vad dessa fuskare skulle kunna göra om de kom in i Sveriges riksdag… it

Andra om: , , , , ,

[tags]Rasister, Fascister, Fuskare, Sverigedemokrater, Bloggosfären, Politik[/tags]


14 svar till “Röstfusk av Sverigedemokrater på Jinge.se”

 1. Vad hade du väntat dig då Jinge? Brunskjortorna på exilen gör allt de kan för att skita ner invandrare och puffa för razzepartiet!

  Snart kommer de nog att hota dig också, de brukar hota meningsmotståndarna!

 2. Jodå Charlie! Jag har redan blivit hotad av dessa gökar för en annan sak som – Du skrivit här.. :-)

  Men jag hade inte trott att ”svärjedemokraterna” skulle ägna sig åt röstfusk. Det är tämligen barnsligt, dessutom har jag en hyfsad samling IP-nummer nu…

 3. F.ö. är det kul att se vad som hände när fuskarna plockades bort. Kloka besökare på den här bloggen minsann… :-)

 4. Tyckte väl att det var nåt skumt. Dessa idioter! Det är inte ens sandlådenivå! Mer och mer övertygad blir jag att en röst på vänstern är enda sättet att hålla SD utanför riksdagen. För med vänstern får man förhoppningsvis en debatt om vad dessa typer vill, och får igång en politisk kamp mot allt som kommer från historiens skräck-kammare. Istället för att sticka huvudet i sanden som nuvarande regeringen eller socialdemoktraterna.

 5. Haha. Vad desperat!

  Jag kan se framför mig:

  Partikongress SD
  – Vi har ett antal saker på dagordningen. Det första vi måste ta upp är dock en poll. Alla har en varsin bärbar dator under sätet. Jag ber alla att starta datorn, och gå in på den här adressen…

  Så löjligt.

 6. Vad hade man kunnat vänta sig? Nu är röstningen borttagen tydligen, men vänsterpartiet hade 49%!

  :) :) :)

 7. Det är så internetomröstningar fungerar, att tipsa vänner om en omröstning är inget fusk det förekommer hela tiden. Fusk är när man själv lägger flera röster t ex genom att byta IP-adress. Däremot visar det hela på hur värdelös en sådan här omröstning är.

  Gläd dig istället åt att en grupp sverigedemokrater fick en chans att se en annan verklighetsbeskrivning än de är vana vid.

 8. Thomas! Normalt sett är det tidningarna som anordnar sådana, och då ser man tydligt skillnaden mellan SvD och AB.. Att det fungerar likadant på en blogg är självklart, men trots att min sida är förhållandevis välbesökt så ger det utslag när närmare hundra ”svärjedemokrater” går hit och röstar. Man skulle kunna lösa det på ett annat sätt, framförallt skulle man kunna starta en omröstning som inte var knuten till en enskild hemsida och försöka förmå tiotalet bloggar att skriva om den. Är det då balans mellan dessas politiska färg så skulle man få ett mer rättvisande utslag trots manipulationsförsök.

  Nu blev de avslöjade, det är ett värde i det oxo…

 9. En av sverigedemokraterna där undertecknar alla sina inlägg med: ”Islam är en våldsam pedofilsekt som måste förgöras.” Det är en uppmaning till folkmord och jag tycker inte att man ska ge ett sådant parti någon som helst uppmärksamhet! Minns vad de gjorde på 30-talet!

 10. Det liknar det misslyckade kuppförsöket de gjorde på skattebetalarnas förening för några år sedan!

  De finns några SD individer som är flitiga rackare i bloggvärlden! Skriver under olika alias på olika bloggar så att de framstår som fler än vad de är! För övrigt samma taktik som Hitler använde sig av på sina militärparader, där samma stridsvagnar körde runt i cirklar för att få fienden att tro att de var fler än vad de egentligen var!

 11. Arebir …

  Att Hitler skulle ha annamat ”Tordenskjolds Soldater” är nytt för mig? Den urspungliga historian/skrönan kan man annars läsa på exempelvis http://www.popularhistoria.se:

  Vad som egentligen hände när en dansk flotta anlände till Marstrand 1719 är inte helt klarlagt. Enligt legenden – flitigt återgiven i dansk och norsk litteratur – klädde befälhavare Tordenskjold ut sig till fiskförsäljare och begav sig in i staden för att rekognosera. Därefter beordrade han en snabb och effektiv stormning. Men själva fästningen återstod fortfarande. Tordenskjold hade inte folk nog vare sig för en stormning eller en belägring, men lät snabbt sprida ut ett rykte om att han höll stora styrkor. Ryktet gjorde kommendanten på Karlsten villig att förhandla.

  Tordenskjold tog vänligt emot förhandlaren, söp honom full och lät honom sedan inspektera de danska trupperna. Förhandlaren återvände till fästningen och berättade att staden var sprängfylld av danska trupper. Det han inte förstått var att Tordenskjold låtit sina män springa från tvärgata till tvärgata så att förhandlaren hade sett samma mannar gång på gång. Informationen om fiendens styrka ledde till att Karlsten gavs upp utan strid.

  Tänk om alla krig kunne avklaras så fridfullt :-D

 12. @ MX

  När jag besökt Marstrand har jag bara fått höra om majalisa (tror jag han hette). Däremot kände jag inte till historien om ”Tordenskjolds Soldater”. Vi kan väl anta att det är en bit historia som svenska historieböcker gärna hoppar över ;)!

  Men om nazisterna, med meningsfränder, kan man konstatera att de alltid varit skickliga på lögner och falsk propaganda. Deras försök att manipulera omröstningen följer den traditionen. Så det finns goda skäl att hålla ögonen på dom!

 13. Hitler var också en nolla som använde alla, mest ohyggligaste metoder för att bli en tia. Det är demokratins-missbrukare som försöker att få makten på ett desperat sätt som saknar stil och innehåll. Jag tycker att de skulle visa sig mycket mer ärliga om de har slutat att gömma hakkorset.