Politiskt Inkorrekt säger – leksakspistol


Eller en kolsyrepistol som de skriver. Det är en förminskning av problemet eftersom det talas om en dödsskjutning och ett flertal allvarligt skadade. En kolsyrepistol kan inte åstadkomma den sortens skador, men det har väl sin förklaring i att PI tillhör dem som hetsar enskilda till rasist- och hatbrott mot invandrare.

Tittar man på Bloggtoppen så innehas tre av de fem främsta platserna av rasistbloggar som Politiskt Inkorrekt, Snaphanen och Fria Nyheter, alla tre med klara kopplingar till Sverige-
demokraterna. När man längre fram ska fördela ansvaret för dessa hatbrott så måste man klargöra dessa hemsidors roll, de ägnar nämligen merparten av sin energi åt att piska upp hat mot invandrare och Islam.

Denna blogg har fått ett flertal kommentarer från folk som säger sig stödja skotten mot invandrare i Malmö, den senaste är en kommentar från någon i Lund. Jag släpper inte fram kommentarerna men chockas över den öppna rasism de står för, ingen av dessa sticker under stol med att de stöder både skjutningarna och Sverigedemokraterna vilket pekar på ett större samhällsproblem än vad vi tidigare anat.

Att den Sverigedemokratiska bloggen Politiskt Inkorrekt tror att det handlar om ett vapen i klass med luftpistol/kolsyrepistol visar bara hur de negligerar allvaret och försöker förminska brotten. Nu kommer dessutom den ökande rasismen i Sverige att få massiv internationell uppmärksamhet. –>

OBSERVERA att fejkade mailadresser nobbas, likaså inlägg från proxyservers!

it , , , , , , , ab12 ex12 svd1 dn1 svt gp sds hd


31 svar till “Politiskt Inkorrekt säger – leksakspistol”

 1. Tja, jag vet inte om jag tror att man ska förbjuda politiska partier, men man kan väl konstatera att regeringen har ett större ansvar för detta än vad man vill låtsas om. Folkpartiet har sedan många åt hetsat mot islam och gjort vad de kan för att göra rasismen rumsren, nu ser vi konsekvenserna av detta, rasisterna har kommit in i riksdagen och nu skjuter man invandrare i Malmö. Björklund och Sabuni skulle rimligen åka ner dit.

  Vad säger Jimmie Åkesson ???

  • Ja, det är ta mig fan sorgligt hur det en gång så öppna och mångkulturella Sverige har utvecklats till ett land där rasister sitter i Riksdagen (som kanske borde heta Reichtag!), svenska medborgare skjuter oskyldiga invandrare och hatet piskas upp allt högre i luften för varje vecka som går.
   VI måste driva den antirasistiska kampen vidare, intensivare än någonsin tidigare, för att hejda denna destruktiva utvecklingen.

   Vi måste för evigt kämpa för rättvisa, jämlikhet och solidaritet!

 2. Det gör jag inte heller, men jag reagerar givetvis eftersom jag ägnat ett antal år åt att skjuta luftpistol/kolsyra i Allsvenskan. De förminskar – försök till mord till någon näst intill harmlöst.

 3. En kolsyrepistol går inte heller igenom två fönster för att sedan skada en person inne i lägenheten.

  Men det är ju likt SD att låtsas.

 4. Även jag har blivit överraskad av det hat som strömmar in via kommentarer till min bloggning idag. Jag har fått kasta övervägande delen. Uppenbarligen finns det fler idioter i Sverige än jag trott varit möjligt.
  Får man kommentare som tycker att det är rätt och riktigt att skjuta ihjäl invandrare inser man att Sverige har ett allvarligt problem.
  Du anar inte hur många kommentarer jag fått slänga som menat att skytten i Malmö borde belönas och att han gör helt rätt som skjuter månniskor som kan tänkas vara av utlänsk härkomst. Även de som är födda i Sverige av invandrade föräldrar hör tydligen till dem som hederlig svensk gör bäst i att skjuta.
  Gemensamt för kommentarerna är att de försvarar Sverigedemokraterna.
  Sverige har inte ett problem, vi har många.
  Fast jag vet hur det var i Tyskland på 30-talet, så jag är egentligen inte förvånad.

 5. Usch ja, den där vidriga bloggen. Där har jag slinkigt in några gånger och äcklats varje gång, framför allt kanske som du nämnde i inlägget av den nedlåtande och ibland öppet rasistiska tonen i kommentaterna. Bra att du tar upp det!

  Man mår verkligen illa.

 6. Återkom med korrekt mailadress Karin, och utan att köra via en proxy!

  F.ö. är ju du själv en känd rasist!

  / Jinge

  • Dessvärre så är de som fram tills nu försvarat idioten som skjuter människor i Malmö folk som tidigare hyllat SD på den här bloggen, och/eller skrivit rasistiska inlägg i linje med SD:s hets mot muslimer. Så det behöver inte ”kletas” på SD. Fram till nu är det minst fem (5) som hyllat skytten, av dessa är tre (3) kända SD-förespråkare i kommentarerna här. (Samtliga i spamfiltret). Två är okända men använder sig av SD:s retorik, samma sak som Åkesson uttryckte i sin debattartikel i AB. (tilläggas kan att merparten förutom att ha hyllat skytten oxo har hyllat SD)

   Man har skrivit bland annat att de har lust att göra samma sak som skytten själv och dessutom motiverat varför.

   Utöver dessa fem så har jag tvingats att radera tio-femton rasistiska kommentarer varav ett flertal hyllat just SD/SD-bloggar. Det är fakta i målet, SD-sympatisörer hör av sig och hyllar SD och skytten.

 7. Det är bara en tidsfråga innan någon SD-topp i en dold bandad inspelning uttrycker sitt stöd till skotten i Malmö.
  Då rämnar fasaden helt.

 8. Folk där på PI är helt galna. Sen så är det en SD-blogg och han som ligger bakom den har jag för mig att Expo har skrivit om, har för mig det var något om att han hängde ut oskyldiga. Något som har inträffat där. Hälften av kommentarna på varje inlägg innehåller ren rasism och hatet bland de som kommenterar är fullkomligt bisarrt.

 9. Helt övertygad om att det finns ett helt gäng SD människor som inte vill hellre än att knäppa invandrare. Däremot så måste detta vara en mardröm för SD:s partiledning, Målet med hela grejen är ju att dom hävdar sig värna nån form av folkhem ala 50-tal när livet var bättre och enklare, sen dyker det upp en fullblodsgalning som sätter fokus på den mest elaka formen av främlingsfientlighet vilket SD har försökt att distansiera sig från. Men äpplet trillar sällan långt från trädet.

 10. Jag släpper givetvis INTE fram sådana kommentarer, inte heller kommentarer som försöker starta META-diskussioner. // Jinge

 11. Det är inte konstigt att en person dyker upp å försöker döda invandrare, tack vare moderaterna som försöker hindra att Sverige ska erkänna det första folkmordet pga ras i början av 1900 talet. Turkar begick folkmord på armenier som var ursprungligt folk i öst Turkiet 1915. Sanningen måste komma fram å det är inte många som vill ha det.

  Noubar

 12. Vad säger skattebetalarna i Stockholm om att du sitter och spammar bloggar från jobbet? / Jinge

 13. Vad gäller Tyskland på 30-talet så var det inte brunskjortorna som var Hitlers politiska maktbas. Den vanlige nazisten var en helt vanlig tysk arbetare som skänkte pengar till fattiga och nödlidande, gick i kyrkan ibland och drömde om en bättre och rättvisare framtid för sitt folk och sitt land. Inte att undra på kanske efter WW1 och segrarmakternas hjärnsläpp. Lägg till det den amerikanska storfinansens ekonomiska krigsförklaring mot tyskarna 1933. I varje stort politiskt och militärt skeende bör man fråga sig: Vem fan tjänar på det här? Inte minst i konflikter där offren och deras kultur av-humaniseras och militära operationer kallas humanitära. Då bäddar man för den utveckling som nu pågår i hela Västvärlden.

 14. Ärligt talat så trodde jag inte att det var särskilt många som stödde mord på människor, men uppenbarligen finns det det. Men vad kan man vänta sig av högern egentligen? Dom har varit likadana sedan hedenhös.

 15. För övrigt så är det ganska fånigt det där med tomhylsor. det förutsätter ju att det är ett sorts hel eller halvautomatvapen. Men även där finns det vapen som fångar upp tomhylsan.
  Men manuella vapen lämnar vanligt vis inte efter sig någon tomhylsa.

 16. Ni måste väl ändå rannsaka er lite, ni har ju hoppat på samma tåg som massmedia är lokförare åt..

  Glömmer vi att lasermannen själv var hade invandrarbakgrund? Sen är det ju helt åt h-vete att hylla den som nu ligger bakom beskjutningarna.. SPECIELLT om man är SD-anhängare!

  Om detta fortsätter så har vi snart ett inbördeskrig i landet, det fattas nu bara en komponent, att nån lika tokig invandrare börjar skjuta ”vita svenskar”..

  • Invandrare, hur tokig en sådan än är, kommer INTE att skjuta mot vita, blå eller gröna. De invandrare som upplevt krig i sina hemländer vill INTE ha ett inbördeskrig i Sverige! Så du kan sova lugnt så länge som det ser ut som att polisen vill få tag på idioten som skjuter och så länge som normala vettiga svenskar tar avstånd från skjutningarna.

   Värre kan det dock bli om det visar sig att det är en organisation som ligger bakom skjutningarna och inte en ensam dumskalle. Då kanske folk börjar bli riktigt skrämda och börjar samarbeta för att skydda sig och då får vi många organsationer på den andra sidan. Dessa känner dock inte riktigt samhörighet med varandra som svenskarna i allmänhet gör. Det blir synd om riktiga krigsflyktingar som i många år försökt övertala sig att de kan känna sig trygga här.

   • Vi får hoppas att det är en ensam dåre, skulle det vara annorlunda så är det riktigt riktigt illa, som om det inte vore illa ändå. Vi vet ju att nationalister ibland mördar av politiska skäl, en sorts terrorism som vi sett flera exempel på reda, men jag tror inte att vi ska måla fan på väggen.